Mesela buradaki gibi delirir misiniz? Yoksa ben içimde yaşarım mı diyorsunuz?
https://www.youtube.com/watch?v=e-ORhEE9VVg
https://www.youtube.com/watch?v=e-ORhEE9VVg
ota boka kıskanan biri değilim. ben kolay güvenmem ama bunu belli de etmem. sadece gözlemlerim kimlerle nasıl arkadaşlık ediyor. samimiyeti ne düzeyde diye. eğer benimile iken sürekli eli telefonda ise kii şükür öyle salaklarla hiç işim olmadı ama etrafta gözlemlediğim kadarı ile örnek olsun diye dedim o iş kısa sürer. kıskançlıktan değil karşısındakine verdiği saygıdan dolayı. ya aslında bu konuda biraz naif im ben. çünkü hayatıma giren hatunlar hiç bendeki kıskançlığı tetikleyecek civeleklikler yapmadı yapmazda. bu biraz da benden kaynaklanıyor. yani karşımdakinin davranışları ilişkinin süresini belirliyor bende. kıskançlık bunun neresinde? buluşmadığımız zamanlarda yaptıkları ile ilgili. ama bu kıskançlık mı saygı mı yorum sizin... nihayetinde benimle değilken bensiz bişeyler yapıyor ola bilir lakin kızlı erkekli organizasyonlara bensiz gidiyorsa buna anlayış göstermem. bu kıskançlık mı? bence değil. bu ÇİFT olmanın gerekliliği. bu gün böyle takılan yarın da böyle takılır derim kendime ve işi uzatmam. tabi bu anlattıklarım çoook eskidendi. şimdi umurumda değil.
Seviyorsan kıskanırsın eğer ki kıskanmaktan yoksunsan o zaman sevginden de şüpheye düşerim elbet ama ''DELİRMEK'' değildir kıskandığında bulunacağın tavır. Davranışlarına bunu ölçülü bir şeklide yansıtılması taraftarıyım. İtici olmayacak şekilde küçük hoş tripler yaptığın zaman partnerinin sana olan davranışlarının da değiştiğini göreceksin. Kıskançlığını davranışlarına ölçülü bir şekilde yansıtmayı başarabilen çiftler uzun ömürlü ilişkiler kurmayı sağlayabilmişlerdir. Bu bağlam da olması gereken lakin ölçülü bir davranış olmalıdır kıskançlık...
Birini kıskanınca kendinden çok ödün vermen gerekir ve bence bu denli asırı kıskanclık kişinin özgüvenini tahrip ettigi gibi kişiyi önemsiz degersiz kılar bir süre sonra. Ben önceden bunu cok derin yasadım küçüktüm yas olarak daha cok gelişmemiştim bunun zararını fazlaca gördüm. kıskanclık karsı tarafı kompleks haline getirmektir uzun sure etkisinde kalırsınız mutlaka kendinizi geliştirin bu tür komplekslere girmeyin. Ayrıyeten bu durum akıl sağlığını ve ruh halini tehdit eder kendinizi kontrol etmeye calısın kendinizi önemseyin bırakın sizi kıskansınlar kendinizi üzmeyin :) ben coktan aştım bence herkes aşabilir.
38.media.tumblr.com/.../...buNzJh1raamtro1_500.gif
:D
Bunu engellemek için beni tutanlar olacaktır. Ama napim?
img-2.onedio.com/.../52ebb4021ae97ccb7c0000de.gif
Çok seviyorum onu ve kıskanıyorum doğal olarak. =)
Yaratıcı ^^
Cevap
142Cevap
Kiskanclik karşımdaki ni kaybetme korkusudur ve bu aşk ilişkilerinde terk edilme korkusu klarka ortaya çıkıyor insnslar aşık olduklarında sevdiği kişiyi öyle bir yere oturtuyor ki bütün kötü huylarini bile göremiyor ve baskasina karşı bir ilgi gösterdiğini fark eden sevgili nin gözünde hemen düşüyor ve büyü bozuluyor bazen ürküntüye kaybetme korkusuna yenilmişliğe, hırslara ve kimi zaman da cinnete çeviriyor erkek ya da kadın fark etmiyor böyle durumlarda mantığının yetersiz kalmasi gerçeği tepkiyi belirliyor :) bende sanırım sinir ve terk etme olarak yansıtiyorum
Hiç kıskanç biri değildim. Kıskançlık ve obsesif-paranoya hastalığı olan birine aşık olup 15 ayımı onunla geçirene kadar... Artık hiç ben gibi değilim. Ona onun bana davrandığı gibi davranıyorum ve hakikaten kıskanmaya başladım çünkü artık ona zerre güvenmiyorum. Kendimden çıkardığım sonuç: Kıskançlık asla sevgiden ileri gelemez. Kıskanmak ölümdür. Önce kendinizi sonra da karşınızdakinin benliğini öldürürsünüz. Geriye bir şey kalacaksa sadece alışkanlık ve içsel bir huzursuzluk kalır. Ben nasıl kıskanıldım neler başıma geldi, bense sonrasında neler neler yaptım ohoooo bu video hiç kalabilir :p dilerim ki hiç kimse böyle kıskanılmasın- kıskanmasın.
kıskançlık çok aptalca bir şey. seven insan kıskanır daha aptalca bir şey. insan güvenmediği kişiyi kıskanır. güvendiği kişiyi neden kıskanır anlamıyorum. benden başka hiçbir kızla konuşmasın ya da baska hıçbir erkrkle arkadas olmasın mantığı gerice. olsun neden olmasın. bir insanı ne kadar sıkarsan o kadar kendınden uzaklastırırsın. sevdiğiniz insanları özgür bırakın. özgürkende yanınızdaysa sizi gerçekten seviyor olmak istediği için yanınızda demektir. erkrk arkadasımla tartıstık bari baskaları tartısmasın dedim :D bence bu şekilde olmalı kimse kimsenin kararlarını etkilememeli
her kız kıskanılmaya laik değildir çünkü her ne kadar kıskanılırsa o kadar seviyor anlamını taşır kimileri kıskanılma olayını abartıyorlar ve buna usulsüzce takıntılık deniyor ve kıskanılma ile beraber verilen değer aynı safta yer aldığı içinde kimileri buna kaldıramıyor bu yüzden haketmeyeni asla erkek kıskanmamalı belli etmemeli umursamaz oldukça o kadar değeri artıcaktır !
Hayır sadece eğer benim sevgilimden dolayı kaynaklanan bir kıskançlıksa yani benim sevgilim yanaşıyorsa engelleyemediğim biçimde ve sıcak olmayı çok istediğim halde sıcak olamam ve ona ters şeyler yapmam ama o yapıp yapmadığımı bilemez, nerede olduğumu, kimle olduğumu bilemez. Sanırım bu da ona yeter.
-Gecen bol olsun.-
Ben dik dik bakıyorum :) Hayatımda iki kere kıskandım cidden kontrol edilemeyen bir duyguymuş. Fakat kendini tabiki kontrol edebiliyorsun. Dediğim gibi ben elimde olmadan dik dik bakıyorum kıza ne yapmaya çalışıyorsun sen der gibi o kadar.
Tabi bir hatası olursa oradan sonraki kontrol seviyem nerede olur onu bilemiyorum :) Tırmalayabilitem var gibi gibi :)
Kıskanç değilimdir gerçekten, eğer kıskanmışsam ortada harbi harbi kıskanılacak durum var demektir.
Şaka yollu ima ederim, öyle aman aman bir tepkim olmaz.
Bu saydıklarım karşı cinsten rahatsızlık duyuyorsam tabi.
Amma fakat lakin bizimki de karşılık vermişse ona nasıl olursa olsun, söyleyeceğim bir şey olmaz, suratına tek kelime dahi etmem artık. O iş orada bitmiştir zaten.
Karışık durumlar ya boşver.. :)
Cok kiskanc biriyim yani nasil desem kiskanclik duygusuna sahip degilim , resmen o bana sahip oyle yani :D :D arkadaslarimi ve sevdiklerimi asiri derecede kiskanirim.. :D Allah gelecekteki sevgilime sabir versin diyorum :D :D
https://i.hizliresim.com/ozb2Ro.jpg
Kıskançlık krizlerine girmek şahsım adına utanç verici geliyor. Içimden kıskanırım ama baktım bu kıskançlıklar fena halde karın ağrısı yaratacak düzeye geldi... o vakit ayrılırım işte. Telef olmaya gerek yok efendim!
kıskanmakla aldatılmak arasında fark var. kıskanmanın dereceleri var falan. aldatılınca videodaki intikam yöntemleri biraz çocuksu kaçar sanki. ya hakkıyla intikam alırım ya da saçmalamam böyle, bırakır yoluma bakarım. kıskanırsam da genelde kıskandırırım.
Boğa burcuyum.
Kıskançlık diye bir duygum yok, kıskançlığın ben diye bir duygusu var.
Yani şöyle söyliyim. Benim olanı öyle bir sahiplenir kıskanırım ki.
Kedimi bile biri sevse sinir olurum çatlarım.
Annemi, babamı...
Sevgilimi? Yanımdayken bir kız bakmaya cesaret hele bir etsin bakalım :)
Ben bu kadar abartmam herhalde. İçimde yaşayanlardanım..
böyle yapmayıncada sanki sünepe gibi olmuyor mu
Bu kadar niye kendimi yıpratayım ki. Uzaklaştırırım kendimden.. Varlığımın kiymetini bilmeyeni, Yokluğumla terbiye ederim.. Bir erkek yüzünden de delirmek bana yakışmaz..
haklısın ya daha olgunca bu ama engel olunmuyor kaybetme korkusu belki
Emin ol böyle yapınca da karşındakinin gözünde değerin bir delininkinden farklı olmuyor.. Ben kıskandığımda kendimi hep geri çekerim.. Kaçan kovalanır misali peşimde olan hep odur.
Üzerine gitme yerine biraz uzaklaş diyorsun en mantıklısı galiba
Aynen öyle.. Aldattıysa iş farklı tabi. yoll kapının önüne koy.. Sen kendi yoluna bak.. :)
aynen videodaki şeyleri yaparım yaptımda zaten tlfnunu kırdım tokat attım elime ne geçirdiysem üzerine attım biri göbeğine geldi hafifte sakatladım sonra kendime dur dedim :))
bir bakış atarım. Eğer beni tanıyorsa kıskandığımı anlar ayağını denk alır. Haa "ne bakıyorsun, bişey mi oldu" gibi odun cevaplar verirse bulduğunu at kafasına
mesela bir kız sevgilime baksın onun o gözlerini oyar eline veririm açıkçası benden böyle şeyler beklenmez ama kıskandığımda gözüm hiçbir şeyi görmüyor
canısı sakin ol :D
Sen kliptekine delirmek mi diyorsun? . d
Taylorun arabaya vurduğu sopa var ya- Neyse o sopayı kafasında kırarım diyelim.
(Ki öyle biri yok) :D:D:D. dd
Ben çok kıskançım valla çıldırıırm o an elimden her türlü kaza gelebilir. ilk önce kıskandığım kızı bir güzel döver sonrada kıskandırdığı kişiyi bulup döverdim. Normalde çok fazla maço değilim sadece ihaneti kaldıramam.
dırek goz teması kurarım esım sevgılı her kımse zaten o bnı tanıyorsa neyın kıskandırıp kıskandırmayacagını bılır. kısaca gozumle uyuarırım ayagını denk al dıye:)
Bu kadar aşırı tepkiler olmaz belki ama kesinlikle belli ederim! Beni kıskandıracak hareketler yapıp benim kıskandığımı görüp sevinmesi ise canına susamış demektir. Daha çok sinirlenirim.
kıskandığımda haklı olarak ilk önce sinirlenir sonrasında bu durumu eşimede söylerim..
tabi kıskanclık durumu değişebiliyor ona göre de tepkim azalır ve çoğalır :)
Böylesini gördüm ciddiyim :) 👇
https://i.hizliresim.com/XYO5ZR.png
Kıskançlık nedir ki? Kendine güvensizliğin dışa vurması. kıskanılmayı istemek nedir? Kendi kendine yetmeyip başkasından medet ummak. bunlar boş işler.
icimden ne geliyosa soylerim lafimi saknmam sorunu acik acik anlatirim neye ofkelendigimi artik gerisi ona kalmis
Belli etmem. Eve gidince agzina sicarim. aklima geldikce kac ay gecse de iskence edercesine ayni konuyu acarim artik olmeyi diler.
içim içime sığmaz bir şekilde sinirlerimi boşaltmalıyım... kıskandığım kişi yanımda değilse olduğum yerde zıplarım falan çok fena oluyorum bennn :D...
ben daha çok seviyoooooooom ya ben daha çok hayır yaaaaaaaaaaaaaaa ben daha çoooooooooooooooooook ya ühüühüh sonuc olarak alardım :D
neden bende yok ki, yerine
niçin ben varım ki, diyebilirseniz
görürsünüz ki, her oyuncu kendi rolünü oynuyor...
yani zenginlerin kıskançlığıda bir acaip oluyormuş. bu ne be :Dbırakır giderim sap sap dikilsin ortada
Kolay kolay kıskanmam, kıskanıyorsam kesin bir gerçek vardır ortada. O nedenle derhal o kişiden uzaklaşırım. Ayrılırım.
derin derin nefes alırım işe yarıyosa sakinleşirim sakinleşmiyosam kıskandığım insanın burnundan getiririm ne yapıyosa
Azını burnunu kırarım l*n adamı hasta etmeyin laaaaan yeter laan çıldırttınız dinden imandan çıkarttınız laan!!!
Belli edemem içimde yasar bitiririm kiskandigim kişiden soguyorum nedense kiskanmamaya gayret ediyorum.
çok pis kavga ederım duvarı falan yumruklarım ağlarım sonra banyoya gırer sıcak bır dus alırım tabı aglayarak. cok kıskanınca boyle oluyorum
Kıskanırsam hayatı zindan ederim :) çıldırır delirir, hatta çok sinirlenirsem bir tane de geçiririm :)
Kıskanmam ki. her birey istediği gibi davranmakta özgür. asla kısıtlamam :) o da beni kısıtlayamaz tabii :D
O kadar uzun zaman oldu ki birini kiskanmayali be tepki verdigimi unutmuşum.
Çok ters bakışlar atarım kıskandığım kişiye. Genelde susarım yalnız kalmamızı beklerim. Yalnız kalınca ağzına s*çarım.
Evet çok deliriyorum aşırı tepkiler veriyorum ki bu çok normal seven biri için ama kesinlikle içimde yaşamam çatır çatır söylerim
Benim bakışım yeter benim onu kıskandığı anlamasına bir daha kıskandırmaz ya da o durumdan çıkar...
Genelde sessiz kalmayi tercih ediyorum, zatn düsen suratimdan belli oluyor..
kıskanmak mı bensiz nefes alsın soluksuz bırakır boğarım :)
susarım, susarım, susarım ve en sonunda patlarım ortlk toz duman olur ve biter :)
Gözlerimi büyük büyük açarım bakarım uzun süre anlar zaten ve susar :)
Kafayi yiyorum ya parcalarim ben o kizi yani yuzunun guzelligi kalmaz:)
:D hem sevgilimi hem o kızı mahvederim ulann ! durum vahim bizde
Aynen ikisinide durum vahim ki ne vahim bu huyumu duzeltemiyorum napim bende boyleyim:)
hiç tepkı vermem hıc ılgılenmem htta o derecekı acaba ben ölümüyüm diye süphe etmeye başlar :)
Oo daha fazlasını yapamam heralde. Ama deliririm yapacağım şeylerde bunlardan aşağı kalmaz.
Ben kesinlikle kafayi yerim :D zaten çok kiskanc biriyimdir.
Delirmek ne kelime? O bana göre çok yetersiz.. Kıskanmış halimi görmek istemezsiniz. :)
İçimde yaşarım kendi kendimi yerim. Defalarca ondan vazgeçtiğimi artık sevmeyeceğimi söylerim kendime
Kiskandigimda hmm tamam gibi tepkiler veririm hep icime atarim yani
Bir ikizler için çok zor bir soru. 10 dakikada 50 çeşit tepki verebilirim.
bayankurukafa diyorki: ben kıskandığım zaman onunla konuşurken lafı hep oraya getiririm dönder dolaşır laf oraya gelir yani bide soğuk konuşurum.
Bazen bişey demem iyi ok derim soğuk davranırım ama genelde söylerim içimde bırakamıyorum illa söyliyecem
Ilk başta söylerim umursamazsa ikinci kez bir daha uyarırım yine aynı şeyi yaparsa huyuma huyuma giderse hiç konuşmam bitmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar