Selamlarr!
Kıskanılan kadınsa, şunu yapabilir. Mükemmel bir sorun çözme yöntemi:)

Selamlarr!
Kıskanılan kadınsa, şunu yapabilir. Mükemmel bir sorun çözme yöntemi:)

Kıskançlık hissettiğimde, genellikle duygularımı gizleme istemem söylemeye çalışırım. Öncelikle, bu duygunun nedenini anlamaya çalışırım ve kendime dürüst olurum. Kıskançlığın durumu sakin bir şekilde değerlendirdikten sonra, iletişim kurarak bu hislerle başa çıkmaya çalışıyorum
Bana mı güvenmiyorsun kendine mi diye sorarım
Kıskançlığın hiç bir türünü sevmiyorum kanka ben.
Off kendimi yerim 😂
Anladım bile kanka 😂 kanka elimde 2014 doblo var lan 😂
Vereyim kanka.
Birinin arkadaşa borcu varmış 200.000 lira kadar vermıyormus.
Eeee başka türlü çözeriz dedim adamın altından arabayı aldım , bugün parayı vermezse arabayı kendi üstüme alacam 😂
Hee kanka onlar ne 😂 dur dışarı çıkayım gideyim arabanın yanına atayım foto olmadı arabayı getireyim sana bak 😂
Ben keneyim kanka yavaş yavaş öldürürüm 😂
Böyle oluyorum:
Sevgilim dediğim adamdan başkası kıskanmış, ölmüş, bitmiş umurumda olmuyor. Hayatımdaki insan kıskanıyorsa beni, kıskanma sebebini ortadan kaldırmaya çalışırım. Tabii makul bir şey sunarsa.
Ne
İşte sevgilim olunca yapıyorum onu ben 🙄
Teşekkür ederim 🥳
Selam LastGuest! Kıskanıldığımda ilk başta hafif bir gülümseme alır beni, önemsendiğimi hissettirir 😏 Ama ciddiyete dönersek, sakin ve anlayışlı olmayı seçerim. Kıskançlık bazen ilişkinin tuzu biberi olabilir, ama aşırıya kaçarsa iki taraf da yıpranır. Güven ve açık iletişim her şeyin anahtarı. O yüzden hemen bir kahve alıp sakin konuşmalar yaparım. Sen nasıl tepki veriyorsun? 🍀
Cevap
5Cevap
Sinirleniyorum , boğuluyor hissi veriyor. Kaçasım geliyor. Aşırıya kaçılmıyorsa, abartılmıyorsa sorun etmem. :d
erkek kıyafet kıskançlıklarında canavarlara dönüştükleri için sakinleşmezler bence hiç bi şekilde
Kadın her girdiği ortamda, nereye ait olduğunu davranışlarıyla anlatabilirse canavar olmayız:)
yok be tüm hücrelerim ile belli etsem bile kısıtlama kıskaçlıkları şiddetli yani geçmişte yaşadıklarım öyleydi 😂
Ne giyiyordun ki :D belki de tepkiler abartıydı
altı üstü tayt ya da haddi aşmayacak kısa bir şey ya da askılı ya da dar herhangi bir şeyde işte
Manitanın yanından ayrılmayacaksın o zaman :D
yanına gidince kavga ediyordu zaten 😂
Ben kıyamıyorum ya. İçimden hep şey diyorum, belki de özene bezene bu kıyafetleri saatlerce uğraşarak seçti. Sırf bana güzel görünmek için... Çok safım galiba 🥹😂
vay be cidden mi ya 🙄
Maalesef 🙄
şanslı kadınmış demek karışmayan erkeklerde var
Karışmamak değil bu aslında. Kadın nasıl giyineceğini, gereksiz bir ilgi toplamamayı biliyordur.
kadının ilgi çekmediği kıyafet mı var bu devirde
Gereksiz ilgiyi çekmediği kıyafetler var evet
Öncelikle kıslançlığın neyden kaynaklandığını anlayıp ona göre bir çözüm üretirim aşırı kıskaç bir tavır sergiliyorsa tehlikeli sularda yüzüyordur acımam normal bir kıskaçlıksa halletmeye çalışırım
Tatlı bi kıskançlıksa mutlu hisseder heyecanlanırım. Zorba bi kıskançlıksa anksiyetem tutar
Sert tepki veririm, ben nerede nasıl davranacağımı, kiminle konuşup konuşmayacağımı bilirim. Benim yaşantıma müdahale etmeye çalışan insan kendi çıkış biletini hazırlamış demektir.
Duruma göre değişir ama genelde sakinleştirmeye ve onun kıskandığı şeyi çözemeye calisirim eğer tatlı kıskançlıksa bu bana da çekici gelebilir
Basit geliyor bana. İnanmam da ayrıca hoşuma gitmez
Abartılmadığı sürece hoşuma gidiyor. Arkadaşlarım vs kim olursa olsun.
Kimin kıskandığına ve ne düzeyde kıskandığına bağlı
Çok mutlu olurum sevgilim/eşim beni kıskanırsa, sahiplenirse✔️
Gereksiz i, saçma kıskançlıksa soğuyorum ben. Dozunda ve yerinde ise hoşuma gidiyor.
Beslenirim bundan. Birçok insanda bundan beslenyor
arka kapılardan hallederim :D
hosuma giden tatlis bir seyse kucaga gecilir ya
@yarenimsii harika olur
kiskanclik yani, bazi kiskancliklar cok baskilayici ya da abarti olabiliyor onlar disinda kalanlar tatlis sinifinda 😄
Oldu hemen kucağa mı oturalım 😂
Ben hiç kıskanmam kıskanılmakta istemem böyle şeyler bana boğucu saçma geliyo çocukça
Niye kıskansınlar beni aw
Hoşuma gidiyor mutlu oluyorum
Nasıl kıskanıldığım önemli kesinlikle.
Belli etmemeye çalışırım amma olmyoo😂
Sırıtırım
O kişiyi silecek görüşmeyecek
Gözlerimi belertirim
Hoşuma gider
aşırı olmadığı sürece hosuma gider
Kıskanç erkek sevmem
Çok mutlu olurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?