Ya kaybolursam perileri çoktan geldi.😀😀
Bu arada yol hafızam hiç yoktur.
Ya kaybolursam perileri çoktan geldi.😀😀
Bu arada yol hafızam hiç yoktur.
Stres yapmayı boş ver, en sevdiğim şeydir bilmediğim yerlere gidip gezmek. Şimdi Navigasyon var zaten çok rahat ama 90'lı yıllarda harita kullanarak gezmek de aşırı eğlenceli idi. Hala da gittiğim yerlerin turistik haritası varsa mutlaka incelerim.
Bu arada yön duygusu değil ama dikkat duygum çok gelişmiştir. Her döndüğüm kçşede, her geçtiğim yerde muhakkak kendime bir tabela vs. belirlerim. Hangi köşeden nereye döndüğüme çok dikkat ederim. Harita ya da navigasyon kullanmadan başladığım yere dönmek konusunda hiç sıkıntı yaşamam asla.
Benim için en sıkıntılı olabilecek şey yurtdışında araba parkettiğim yerleri bulmak olabilir. Onu da arabadan iner inmez navide muhakkak park yeri diye işaretleme yapar eskileri ile karışmasın diye tarih etiketlemesi yaparım. Sonra da elimle koymuş gibi bulurum.
Zaten bahsettiğin korku vs. bende olsa köyde yetişmiş birisi olarak tüm Avrupa'yı hem tek başıma nasıl gezeyim? 😂😂😂
Hayır stres yapmıyorum çünkü genelde bilmesem de rahat olurum çünkü gamsız biriyim. yani bilmiyorsam bile zaten yakında öğrenirim diyorum ve hiç dert etmiyorum bu konuyu veya haritalardan da yardım alabiliyorum ya da google maps gibi olabilir mesela.
Yok hayır yapmam.. O konuda cesaretliyimdir.. En kötü navigasyonla bulurum gideceğim yeri.. Bence o perileri kov gitsin.. Daha çok panik yapabilirsin.. Ben bulabilirim diyerek yoluna devam etmeniz size güç verecektir..
Cevap
16Cevap
Bildiğim yere giderken bile yeni gezegene adım atmış gibi geriliyorum. İçimdeki anksiyete canavarına hakim olamıyorum.
Yapmıyorum, yeni yer görmenin heyecanını yaşıyorum direkt..
Heyecanlı bir serüven gibi..
Her gittiğim yeni şehirde sokaklarda kaybolmayı severim. Bildiğin kaybolurum
Çok şükür navigasyon var. Yoksa sinir olurum. Hele bir de her şeyi bilen amcalara sorarsan adresi yandın
Yapmıyorum hatta hiç bilmediğim yerlere gidip konaklamayı bile çok seviyorum.
Mis gibi olay kimse tanıdık değil , yeni yerler oyyşşş 🫠
Yok pek yapmam alışkınım 😃 yakın zamanda diyarbakıra gitcem bakalım nasıl bir yermiş
Çok yaparım.
Bilmediğim ortamlarda da öyle.
Google maps var allahtan 😂 yoksa stresten geberirdim
Hayır hiç yapmam hoşuma gider aksine bildiğim yollarda gitmekten sıkılıyorum
Köy gibi tenha bir yere gıtmıssem ve etrafta köpek varsa olabilir..
navigasyon teknolojisi olmasa şu an 70 yaşındaydım.
Yok çok rahatım bu konuda
Hiç böyle problemlerim stresim olmadı 😄
Yön duygum iyidir hiçte kaybolmadım kendime güvenim tamdır.
Strese mahal yok her şey kontrol altında 😎
Cengaverliğim tutar benim 😀
İster istemez stres yükleniyor.
Birazcık 😃
Bilmediğim yollarda oluyor öyle
Hiç farketmez bir şekilde yolumu bulurum
Bilmediğim yere gitmem
O ayaklar senin mi? Hep merak etmişimdir.
İster istemez
Belirsilik hep strestir
Yok çabuk yetişim hızlı koşarım 😂
Yapmam neden yapayım öğrenirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?