Kişilik & Karakter Sizce erkeklerin çoğu hanımköylü mü yoksa taşfırın erkeği mı? Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Taşfırın Hanımköylü Ana kuzusu Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce erkeklerin çoğu hanımköylü mü yoksa taşfırın erkeği mı? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ulubilgehan Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl odunuz knk taş fırıno yüzden kadınlarla zerre anlaşamıyoruz 2 0 Yorumla
olasılıklararenedak Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bizim ülkede taş fırın. 1 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hanım köylü bencs Yorumla
İzmirli2735 Takip Et FenomenGuru Yaş: 34 +1 yıl Bir sıfat bile yakıştıramıyorum ki o cinslere.. 0 9 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Hayda4. yol mu var Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Hı hı.. cehenneme doğru.. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Sena ana kuzusu türü lazım... Yorumla İzmirli2735 +1 yıl Kalsın..🙄 Yorumla mavivesiyahaşkı +1 yıl Uzak dur ablacım o zaman madem bu kadar düşmansın bizs Yorumla mavivesiyahaşkı +1 yıl Bize Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl @mavivesiyahaşkı olum bu kadar kendinizi eziklemeyin lanKız tavlamak göründüğü kadar zor değil...Kızlarda... Yorumla mavivesiyahaşkı +1 yıl Eziklik yapmadım kızı gömdüm işine bak site cahil dolu mk kimse söylenen şeyleri anlayamıyor Yorumla mavivesiyahaşkı +1 yıl Eğitim seviyesi yerlerde içler acısı bir site bir ekşisözlüğe bak birde buraya... Yorumla
yolun_yolcusu88 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 492 cevap paylaştı. Taş fırın tercihimdir 😏 0 7 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Soru o değil sayın saygidegmez hanim Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Sorunun o olmadığını görüyorum kör değilim. Böyle bir cvp yazmak istedim sadece.. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Bende sana yaptığım yorumu bu kadar ciddiye almamani beklerdim Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl Alırım.. Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl E yy yüce tengrim suçum nedir Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl Ya ciddi ya da nazlı yok mu ortası Yorumla yolun_yolcusu88 +1 yıl maalesef 🤷♀️🤷♀️ortası asla yok Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
odunuz knk taş fırın
o yüzden kadınlarla zerre anlaşamıyoruz
Bizim ülkede taş fırın.
Hanım köylü bencs
Bir sıfat bile yakıştıramıyorum ki o cinslere..
Hayda
4. yol mu var
Hı hı.. cehenneme doğru..
Sena ana kuzusu türü lazım...
Kalsın..🙄
Uzak dur ablacım o zaman madem bu kadar düşmansın bizs
Bize
@mavivesiyahaşkı olum bu kadar kendinizi eziklemeyin lan
Kız tavlamak göründüğü kadar zor değil...
Kızlarda...
Eziklik yapmadım kızı gömdüm işine bak site cahil dolu mk kimse söylenen şeyleri anlayamıyor
Eğitim seviyesi yerlerde içler acısı bir site bir ekşisözlüğe bak birde buraya...
Elde edene kadar hanım köylü.
Taş fırın tercihimdir 😏
Soru o değil sayın saygidegmez hanim
Sorunun o olmadığını görüyorum kör değilim. Böyle bir cvp yazmak istedim sadece..
Bende sana yaptığım yorumu bu kadar ciddiye almamani beklerdim
Alırım..
E yy yüce tengrim suçum nedir
Ya ciddi ya da nazlı
yok mu ortası
maalesef 🤷♀️🤷♀️ortası asla yok