Selam, 🌵 hayatta bazen enerjimiz ya da sabrımız tükenmiş gibi hissediyoruz. Bu gibi anlarda nasıl devam ediyorsunuz, ya da tekrar motive olacak adımı nasıl atıyorsunuz.

Selam, 🌵 hayatta bazen enerjimiz ya da sabrımız tükenmiş gibi hissediyoruz. Bu gibi anlarda nasıl devam ediyorsunuz, ya da tekrar motive olacak adımı nasıl atıyorsunuz.

Bu konu benim için değişiklik gösteriyor. Öncelik olarak kendi içime dönüyorum. Biraz muhasebe yaparak ne yapmam gerektiğini hesaplıyorum. Daha sonra ise uygulamaya koyuluyorum. Birazcık kafayı deşarj etmek iyi geliyor.
Bir süre kendi kabuğuma çekiliyorum. Bir çok şeyden kendimi soyutlamıyorum. Her şeyden uzak kalıp, kendimi dinliyorum. Sonra düştüğüm yerden dizlerimi silkip kalkıyorum yenilenmiş olarak. Hayat devam ediyor hiç bir şey için tükenmeye değmez.
Rica ederim abla :)
Tükendiğim zaman full tükenmem lazım ozaman yeniden doğmuş gibi başlaya biliyorum.
Şimdi farkettim hayırlı olsun etiketin sevgili fenomenim 😄
Yüz vermezsin artık bize @_Süveyda kankoo baro feno olmuş bak fkfkg.
Teşekkür ederim abla 🌺 sdfsdf
aa olur mu hiç öyle şey :D sitenin sahibi bile olsam yeriniz ayrı sizin.
2 güne engel atarım size diyo kısaca kanka fkfkg
Hayır abla ne engeli sdfsdfs değerlisiniz diyorum her zaman
@_Süveyda Teşekkür ederim abla :D 🌸
Ayhhh fenomen beni eig seçti çok heyecanlandım şimdi be yapmam lazım 😄
@florabacchus sjjslsd :D böyle güzel yorum seçilmez mi hiç
Çok yaşa barooo😄
Sende ablooo :D
Tecrübe olarak görüp daha deneyimlenerek ve güçlenerek ayağa kalkıyorum.

https://www.youtube.com/embed/BoatSoGva_I Cevap
11Cevap
Uzun sahil yürüyüşlerinin veya bir gece sabaha kadar ağlamanın çözemeyeceği durum yok. Bunu bir arkadaşımdan öğrendim, "kendime bir gece izin veriyorum, yarın kaldığım yerden devam edeceğim" diyorum, o gece ağlayıp sızlayıp veya sarhoş olup sabah duşumu alıp "olan oldu" diyip yoluma devam ediyorum.
Meditasyon yapıyorum, tanrıya dilek/dua diliyorum sıfırdan değil, “baştan” başlamak için. Ondan sonra da tazeleme hissi geliyor
Kendi içime kapanıyorum kendimi dinliyorum her kötü şey birgün geçemeye mahkum bu da geçecek sabır diyorum olan ne varsa ne yaşadiysam ne yaşıyorsam kabule geçmeye çalışıyorum önüme bakmaya çalışıyorum
Beni kötü hissettiren şeyin ne olduğunu düşünüyorum, sorunu çözüyorum veya durumu kabullenip aynı şeyi bir daha yaşamamak için önlem alıyorum. Ne olursa olsun hayat bir şekilde devam ediyor. ✨
İlk önce insan bir süre kendi başına kalmalı kafa dinlemeli daha sonra o moddan yavaşça çıktıktan sonra sevdiği şeyleri yapmalı. eğer hala olmuyorsa psikolojik tedavi ilaç vb. Alabilir.
Senin üzülmen, tükenmen kimsenin umurunda değil, hayatı kaçırma ve daima önüne bak diyorum kendi kendime 😊
Geride kalan her şeyi unutmaktan başlayıp ve ilerisi için kaygılanmayarak aslında tek bir ana yani şu ana inanarak.🙏
👏👏👏
Başlamaya çalışıyorum ama hersferinde tekrar aynı depresif duruma geliyorum sorunluyum herhalde sjsjsn
Uyuyorum. Uyku sırasında ruhum ve bedenim dinleniyor. Sonra ufak bir adım atıyorum yavaş yavaş ilerliyorum
Kendime gerçekçi hedef ve amaçlar koyuyorum kariyer ile alakali. ve başarmak için başlıyorum çünkü büyük şeyler küçük adımlarla başlar
Ve günlük tutuyorum 🙈
Yenilik deneyip kendime gelmeye çalışırım. Önce saçımı kestiriyorum. Sıfırdan başlayacam diye kel kalıcam en sonunda ama neyse sdjk
İnsanlar adil değildir ve yapılan adaletsizliği, yanlışları gördükçe daha bir yaşama isteğim oluyor ve hırslanıp küllerimden yeniden doğuyorum.
Kendi içime çekilirim yalnız kalmak isterim o sırada. Düşünürüm, müzik dinlerim ve kendimi toparlamaya çalışırım
Akışına bırakıyorum. Hallolursa Hallolur, olmazsa yapacak bir şey yok
Milyonuncu kez yeninden başladım belki her seferinde de Allah’a olan inancım sağladı bunu.
Bir sonraki adımların doğru olacağını düşünerek.
Sıfırdan başlayamıyorum knk. 😃
Kankamın sevdiği şarkılar sdfsdf
Herşeyi boş veriyorum kendime odaklanıyorum zor olsada
Oyun oynamaya başlarım ve hayatımın bu şekilde daha b. ka saracağını görüp her şeye geri dönerim 🤪
Boşveriyoruz kral.
Hödük çok diye çözüm yok demiyoruz.
Geçmişi yok sayarak devam ediyorum
İlk değişimi kendimde yapıyorum
Zamana bırakırım
Tükenmem
Başlamıyorum hayatın dışındayım hep...
Battım mı tam batıyorum. Daha çıkamıyorum.
Sıfırdan başlamak hiçbir zaman kolay olmaz
Gülerek, gülmekten taviz vermeyerek
Olumlu bakmaya calisarak
Başlayamıyorum genelde, pek beceremiyorum.
Şu an o durumdayım sanıyorum, önerin varsa buyur.
Dinlenme süresi veriyorum kendime.
Düştüğüm gibi kalkmasında biliyorum
Başlayamıyorum
Hirslanarak
Başlayamıyorum.
Reset atarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?