Sürekli olumsuz düşünmek?

Ne iş ne de aşk konusunda başarı da juna dahil yapamıyorum iş konusunda arıyorum ya alınmıyorum ama genelde cagrilmiyorum aşk konusunda da reelde kimse bana bu 1 2 kişidir başka da yoktur onlar da açıkça soylememislerdi ben birilerinden öğrendim onun dışında sosyal medyadan yazan olurdu o kadar şu an sosyal medyadan tanıştığım biriyle konuşuyorum ama her wey çok güzel gidiyor hamd olsunn onca dua ettim onca ağladım Allah bana hediye gönderdi çok istemiştim ama inşallah sonsuzdur neyse şu an her şey güzel gidiyor qma ben evde yaşlı babannem olduğundan ona yardım etmek zorunda kalıyorum ayriyeten çalışıyorum 1 buçuk ay devam edecek işim ona zaman ayıramayacgim zamanlar olacak bunu ona anlattım bana haber ver işin olduğunda ben beklerim dedi ama yinede en ufak bi şey olsa çok çok basit diyelim korkuyorum ya bu da olmayacaksa diye benden yzaklaşacak diye onu elimde tutmak için ne yapabilirim bilmiyorum ama ilişkiyi zinde tutmak içinde çabam gerekir bunu nasıl yapacam bilmiyorum kısacası beni bıraksın istemiyorum kiminle başlasa bir kaç ay sonra bitti tekrar bunu yaşamak istemiyorum 😔😔
Sürekli olumsuz düşünmek?