Karşına çıkanlar genelde nasıl bir karaktere sahip kişiler olur?
Aşk, flört, arkadaşlık vs..

Karşına çıkanlar genelde nasıl bir karaktere sahip kişiler olur?
Aşk, flört, arkadaşlık vs..

Genelde kötü kişiler oluyor bazen hiç insan çıkmıyor bazen de iyiler. ama çoğunluk ile boş kişilere denk geliyorum hayatta. bu yüzden de boş kişileri hiç takmıyorum diyebilirim. çünkü geldikleri gibi giderler beni etkilemez
Seçici biri olduğum için herkes karşıma çıkmaz. Herkes bana ulaşamaz. Herkes ahbabım olamaz. Herkese kalbim ısınmaz. Herkes benim için mesafe demektir.
Mesafeyi aşabilenler, benim için en kıymetli insanlar olmuştur..
İrtibatı kessem de, irtibat kopsa da hiç kötülük düşünmem onlar hakkında.. Beraber geçirdiğimiz keyifli anların hatrı adına, kötü düşünmem onlar için.. Allah yollarını açık etsin..
Dertleri derya olmuş, hayattan gram zevk alamayan, renksiz ve ağlak insanlar bulur beni.. sanırım dert köşesi gibi görünüyorum oradan bakınca. Neyseki bu durum eskidendi, şimdi keyfim ve muhtarını dinliyorum 😂
Cevap
12Cevap
Oynak tipler oluyor genelde
Bu çok değişkenlik gösteriyor ama son dönemde aşırı tutarsız ve ne istediğini bilmeyen cinslerle karşılaştım..
İstatistik yapmadım ama çoğu sukutu hayal olmuştur evet 🦉
Her telden insana denk geliyorum.
Genel olarak sağlam karakterli olanlar uzun ömürlü oluyor
Kimse beni bulmuyor çok çirkinim kişi boylu biriyim şişman bıyıklı biriyim oyuzden kimse beni istemez pek
dolandırıcılar alnımda yazıyo galiba gelin diye
Değişik tipler çıkıyor çünkü bende bi tık tuhafım ₰
Karakterleri iyi ama kafaları çalışmıyor, kafası çalışan da doğru kullanmıyor
Çeşit çeşit insan var herkesin istekleri farklı
Konuşmasını bilen ve sabit fikirli olmayan insanlar...
Hep yarabandı gibi kullanmak isteyenler oluyor beni.. Acısı var unutmak için beni kullanıyor
Eğlenceli makara tipler
Ben bıktım karşıma çıkanlardan
Arkadaş
Değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?