Deli dolu, eğlenceli, saygılı, sıcakkanlı, merhametli, sadık...

Güzel ve estetik bir görünüme sahiptirler
Kendileri ile barışık ve yüksek özgüven sahibidirler
Gülümsemeyi ihmal etmezler
Önyargıları ve kaprisleri yoktur. En azından kendileri için özel olmayan kişilere karşı
Sadece zeki değillerdir. Hem zeki hem akıllılardır
Kendilerine özgüdürler. Desinler diye değil içlerinden geldikleri gibi davranırlar
Biraz umursamazdırlar. Kendilerine zarar verecek, enerjilerini sömürecek, aşağı çekecek herhangi bir kişiye, olaya ya da duruma karşı minnetsizdirler.
Herkese eşit mesafede dururlar. İyi niyetlidirler. Fakat yeri geldiği zaman da tepkilerini net olarak göstermeyi bilirler.
Hayır demeyi bilen, yapmak istemedikleri şeyleri hiç bir şekilde zorlamaya boyun eğerek yapmayan, yapmak istediklerini ise hiç bir engele mağlup olmadan yaparlar
Güçlü ve sağlam bir karakterleri vardır.
Tüm bunlar onları ışıl ışıl parlayan bir yıldız haline getirir ki, bir yıldızı fark etmemek için kör olmak gerekir
Sırlarla dolu olan, gizemli sorduğun sorulara yarım yamalak cevaplar veren ama kırmadan incitmeden kurulan cümlelerle gelen...
Tutkusunu hissettiren ama histerik olmayan karşi cins her zaman dikkatimi çekmiştir.
Efendi, Türkçeyi güzel kullanan, Atatürkçü, adil, merhametli, anlayışlı ve dünya görüşü olarak sol düşünce yapısında olan bir karaktere sahip olmalı
Dürüst eğlenceli empati yeteneği yüksek insanlar dikkatimi çekiyor.
Tesekkur ederim.
Rica ederim
Cevap
33Cevap
Her durumdan mutluluk ve eğlence çıkarabilen, çocuk ruhlu, samimi, hayvan sever, bilim ve kültürel açıdan kendini sürekli geliştirebilen kafa yapısına sahip, sohbeti hoş, her an delirmeye hazır bir bünyeye sahip insanlarla ölümüne giderim, ölüme giderim...
İlgimi çeken insanlar genel olarak deli dolu, eğlenceli, saygılı, sıcakkanlı, merhametli, sadık, cömert, samimi, açık sözlü insanlar oluyor. Bu özellikleri içinde taşıyan bir karşı cinse karşı da hemen düşerim onu da buraya not edelim hemencecik :D
Kartal sen burda beni tarif etmisin 😊😊
Kanka isteklerimiz aynı benimde ilgimi çeker..
Saka ya gerci orda saydiklari ozelikler bende var
Skala o kadar geniş ki...
Kendini geliştirmiş veya geliştirmeye açık olanlar. Sığ ve bağnaz fikirlerden sıyrılmış olanlar. Zeki ve ön görüsü olanlar.
Mesafeli ve belli bir duruşu sergileyenler. Yeri geldiğince ciddi yeri geldiğinde ise samimiyeti kuranlar. Laik ve ilerici, muhafazakar olmayan, din, mezhep, etnik köken ve maddiyat takıntısı bulunmayanlar.
Bir de kültürel ve sanatsal şeyleri sevip, kitap okuyanlar.
Kendini gibi olan karakteri oturmuş öncelikleri olan kimse gibi olmayan insanlar ilgimi çeker.
Mutlu, pozitif bakış açılı, bıcır bıcır, neşeli, konuşkan, sevecen, hayvan dostu, güzel içen, dost olmayı bilen, gerektiğinde vahşi gerektiğinde çocuk , ha bir de bu çok önemli :) topuklu ayakkabı giymeyi seven tipler ilgimi çeken tipler.
Dürüst, kişilik sahibi, düşünceli, anlayışlı, özellikle arkamdan iş çevirmeyen ve mantıklı olması çok önemli benim için!!!
Zira burda herkesin ikinci hatta 5.-6. yüzlerini de gördük çok şükür...
Kendi halinde, sessiz insanların dilinden anlıyorum ben.
Zeki, kıvrak zekalı, farklı şekilde düşünen, her konuya farklı şekilde yaklaşabilen, eğlenceli,
öncelikle enerjik gerisi zaten kendi kişiliğine bağlı herkesin ilgi alanları bir değişik sonuçta
Pozitif, enerjik, bilgili, mantıklı konuşan. Sorduğum sorulara doyurucu cevaplar alabilmek.
Ilgimi ceken insanlar normalde hep sapsal insanlar oldu😂😂😂
😜😜🤣🤣🤣🤣
Deli dolu, açık sözlü, elit, nerde ne yapacağını bilen insanlar.
Çalışkan hırslı başarılı insanlar ilgimi çeker çünkü ben böyle değilim 😃
saygılı merhametli ve ortamlarda zekasını konuşturabilen
Dürüst ve mütevazi insanlar ama simdilik dış görünüş daha ilgimi çekiyor
Kendini bilen, boş mıymıy bir insan olmayan, zeki bilgili, az çok dünyadan haberdar olan, bunların yanında bana tam anlamıyla güven veren... böyle bir şey işte 😅
Eğlenceli, komik, dürüst, saygılı, sevgi dolu, güvenilir, pırlanta kalpli. ☺️☺️
Her ne kadar yalnızlıktan kırılsam da yok öyle biri
Ciddi duruşlu yalaka olmayan olgun düşünceli insanlar
Herkesle muhabbet etmeyen , ilgi çekmek için mal mal konuşmayan , muhabbeti samimi içten ama herkese samimi olmayan çevresinde gereksiz insanları barındırmayan
Ağır başlı, sessiz ve sakin.
Efsane mitolojik karakter
Karşı cinsle konuşmayanlar sadık ve merhametli insanlar
ben mi takıntılıyım bilmiyorum ama karakteri bu siteden birinin karakterine benzeyen erkekler genelde çekici geliyor
😂😂😂
Eğlenceli olacak yeri geldi mi dinleyici olacak ve masaya yumruğunu vurdumu oturtacak
Böyle sessiz, sakin , pek konuşmayan tipler sjsj
Onlara da sinsi derler ama 🙄
Yok ya etraftaki ukala ukala dolaşan, havalı tiplerden iyidir. Biraz konuşup edince ne kadar olgun, ne kadar güzel düşünceli insanlar olduğunu anlıyorsun.
Bende hiç sevmem sessiz tipleri.
Benim ilgimi çeker ilgi çekmeye çalışan yakışıklardan iyidir sjsj
Yılışıklardan *
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler 🤣
Aynen bro sjjs
Bro ne ya 🤣
Ayy tamam ufff aaa bro mro yok sjsks
Ne var 🤣🤣
Ben bir bardak su alırım 🤣🤣🤣
Zıkkım iç ahahaha
Püü vicdansız 🤣
Kalp malp kalmadı bende ready bey sjsjs