Hayatta her şey sizin istediğiniz biçimde ilerlediğini düşünüyor musunuz?
EVET
BİRAZ
HAYIR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evet benim istediğim şekilde ilerlemek zorunda bu şekilde olmadığı zamanlarda ben geriliyorum.. her şey benim istediğim gibi olmalı ve yerleri hiç bir şekilde değişmemiş olmalı.. Küçük bir eşya bile yerinde olmadığın da bile çok sinirlenebiliyorum..
Sen de benim gibi agresifsin. :)
Hayır agresif değilim..
Hmm anladım
Hayır tabi ki.. Ben hayatımda hiç planlı ilerleyemedim ama düşüncesizce de yaşamadım. Haliyle bazen hayatın olağan akışı bazen de umulmadık etkiler benim düz yolumu çakıllara sürüklediği oldu..
En güzeli planlı ilerlemek ve B planının olmasıdır. Akdi takdirde gafil avlanmak içten değil.
Gafil avlanacağım günün gelmesi bile meçhulken mi planlı yaşayayım sence?
Planlıyken yaşarsan planım bozuldu diye sızlansan bile B planın varsa B planı demorilize olmaktan kurtarır. Strateji yaparken bile devamlı ikinci planı kafada belirlemek, her türlü ihtimali düşünmek gerekiyor.
Benim için yorucu bir sistem olur bu. O yüzden ben an’dan devam edeyim..
Sen bilirsin.
Tam tersi ilerler. Hayat beni go* etmeyi seviyor
Bu konuda hemfikiriz. 😭
Hayır maalesef düşünmüyorum çünkü hayatım benim elimde değil gibi yani parasızlık ya da ülke şartları özellikle çok zorluyor bu yüzden de daha çok istediklerimi değil elimden gelenin en iyisini yapmayı deniyorum her zaman
Al benden o kadar bro parasızlık maalesef insanı hiç yapmak istemediği işlere zorluyor. Bu zamanda sevdiğin mesleği yapmak çok zor.
Geçer umarım bro
İnşallah kardeşim
Cevap
1Cevap
Evet
Ne güzel
Teşekkür ederim
Rica ederim Allah bozmasın. :)
İnşallah amin 🤲
Düsünmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?