Merhaba abilerim ve ablalarım Benden büyüksünüzdür diye öyle dedim Umarım sizin için sıkıntı olmaz Yeni uyanmış ve çoktan uyanan herkese şimdiden günaydın Tabi bu lafı söylemek için biraz geç kalsam da Nasılsınız iyimisiniz Umarım her şey istediğiniz gibi gidiyordur Bu gününüz hayırlısı ile güzel geçer He bu arada havalar bayağı soğudu Kendinize çok dikkat edin Sıkı sıkı giyinin Belki azda olsa hastalığı kapmayı azaltır Şimdiden size bol sevgilerimle
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim gitmiyor pek
Ya böyle deme İllaki gününün güzel geçtiği vakit vardır Ama gününün de kötü geçti diye Hep öyle olacak değil Bu senin elinde olan bir şey Ondan asla hemen kötü düşünme Ve mutsuz ya da karamsar olma Hayata hep pozitif düşün Ve öyle bak Mesela insanlara iltifat veya güzel söz söyle Onların mutluluğu senide mutlu eder Ben senin yanındayım Ve sana güvencim sonsuz
Her zaman istediğimiz gibi gitmesi mümkün değil ama gidişatımız da kötü değil bence. Sanada bol şans ve sevgiler 🥰
Çok teşekkürler Beni gerçekten çok mutlu ettin Sanada bol şans diliyorum Umarım hakkında güzel ve hayırlısı olması dileğiyle
Teşekkürler çok kibarsın
Sende bu kibarlığın için teşekkür ederim
İstediğim gibi gitmiyor ama hakettiğim ve olmam gereken yerdeyim. Hayatımda bundan daha emin oldugum başka bir şey yok.
Bayağı bir zorluktan geçtiğin belli Ama yine de pes etme Veya da ümitsizliğe kapılma Kimse bir hata yapmaksızın hakettiği yere gidemez Galiba sen bir hata yaptın ki Hayat sana o hatanın bedelini çektiriyor Ama ben senin bu hatanın üstesinden geleceğine inanıyorum Her ne kadar hata yapsakta Bir o kadar da telafi etmek mümkündür Tabi bazı ağır hatalar haricinde Ondan sana güvencim sonsuz
Teşekkür ederim eksik olmayın.
Rica ederim Sizi sevindirebildiysem Ne mutlu bana
İyi iyi diyelim iyi gitsin
Aynen öyle Hiçbir zaman hayata bakış açımız kötü olmamalı Her zaman pozitif düşünmemiz lazım Tabi bazen üzüldüğümüz oluyor Kırıldığımız oluyor Hatta kafamız bile bazen allak bullak olduğu zamanlar bile oluyor Yinede insanlara güçsüz ve çaresiz olduğumuzu göstermememiz lazım Her daim ayakta sapa sağlam dikdik durmamız lazım Ve insanlara karşı olsun Hayata karşı olsun Güzel sözler Tabiki de iltifatlar etmemiz lazım Hem bu bizim mutlu olmamız için Hemde karşıdaki kişiyi mutlu etmek için
Gidiyor diyenleri engelle
Neden ki
Bugün tatil iyiyim mutluyum
Senin adına çok sevindim Umarım tatilin istediğin gibi güzel geçmesi dileğiyle
Teşekkür ederim sen nasılsın😊
Bende iyiyim Teşekkürler sorduğun için
Rica ederim ne demek, sen yenisin galiba burada
İlk takipçin de ben oldum😊
Çok tatlısın Bu kibarlığın için teşekkür ederim
Aa evet Uygulamayı yeni yükledim Sadece insanlarla sohbet muhabbet etmek için girdim Zaten çok fazla da uygulamada aktif olamayacağım Ama sizin mutluluğunuz beni de mutlu etti
Bende teşekkür ederim bu güzel sözlerin için 😊
Bunlar bir sözden ibaret değil Gerçekler böyle İçimden ne geliyorsa onu söylüyorum Sonuçta insanlara her ne kadar güzel şeyler söylersen Hayata bir o kadar güzel adım atmış olursun
Açık sözlü birine benziyosun bende öyleyimdir
Evet biraz açık sözlüyüm Ama zaten öyle olman lazım Yoksa insanlar tarafından hiçbir zaman anlaşılamazsın
Açık sözlü biri olmanıza çok sevindim
Doğru diyorsun bazen açık sözlü olmam yanlış anlaşılıyor yinede seviyorum bu özelliğimi
Bende seni tanıdığıma çok sevindim
Merak etmeyin Hiçde yanlış anlaşılmıyor Hem ben sizin bu huyunuzu çok sevdim
Eyvallah çok tatlısın 😊
Haha asıl ben sizi tanıdığım için çok mutlu oldum Sizin gibi iyi insanlarla konuşmak Günümü güzelleştiriyor
Sende çok tatlı ve kibar birisisin
Senle iyi anlaşacağız galiba öyle hissediyorum😊
Ben duygusal meraklı komik açık sözlü biriyimdir
İnşallah hayırlısı bakalım Ama bende öyle hissediyorum
Çok güzel bir karaktere sahipsiniz Sizinle konuşmak onur verici bir şey
Senin gibi nazik kibar tatlı bi kızla konuşmak da benim için çok güzel şanslıyım galiba😊
Böyle düşünmeniz beni çok mutlu etti Teşekkür ederim
Ya zaten uygulamada kalıcı değilim Ondan uygulamadan çıktığımda ise bir daha girmeyeceğim için Böylesi daha iyi Umarım anlayışla karşılarsınız
Anlıyorum seni de bu durum üzdü beni şu an gerçekten
İnsanları sadece kısa bi süreliğine mutlu etmek için mi geldin sen 😊
Anlayışınız için teşekkür ederim Ama üzülmenize gerek yok Siz inşallah hayatınızda böyle kibar ve sizin düşüncelerinize ve karakter özelliklerinize saygı duyan birisini bulursunuz Sizin için öyle birisini bulmanız için dua edicem Belki duam kabul olur
Öylede diyebiliriz Ama dediğim gibi sizde kendinizi mutlu edecek şeyler bulabilirsiniz Mesela benim insanlara güzel iltifatlar ederek hem karşıdaki kişiyi hemde siz mutlu olabilirsiniz
Herkes güzel iltifatları haketmiyor ki
Haketmiyorsa bile Belki onlarında mutlu olmak için birileri bekliyor olabilirler Ama işte belli etmiyordur Ondan sen yinede iltifat ve güzel söz söyle Belki kimse onu mutlu edememişken sen edersin Ve bu onun için harika bir şey olur Tabi senin içinde öyle
Çok şükür iyi diyebiliriz
İnşallah daha iyi olursunuz Sizin iyi olmanız beni bir o kadar da çok sevindirdi
Teşekkürler hanfendi peki sizde nasil gidiyor
Çok şükür benimde iyi gidiyor Ama sizin iyi olduğunuzu bilmek Daha da günümü güzelleştiriyor
Allah daim etsin siz Çok narın ve kibarsiniz hanfendi maşallah
Zaten insanları kırmadan ve onları bir o kadar da mutlu ederek konuşmamız lazım Hem bizim için de iyi olur Çünkü bizide onların mutlu olması sevindiriyor
Anladım ne güzel kaç yaşındasın sen
18 yaşındayım
Hangi şehirde yaşıyorsun
Samsun
İmm Karadeniz insani kibar olur genelde arada fırlama çıkar derler doğrumu sence
Valla bizim ailedeki herkes kibar Hiç bağırtı çağırtı yok Ondan bilemiyorum
Ne güzel ne güzel ondan dolayı sende öyle kibar yetisiyorsun
Evet biraz öyle
Aynen e nasil geçiyor günün
Çok şükür güzel geçiyor Umarım sizinde gününüz güzel geçiyordur
Allah daim etsin çok şükür iyi ya sakin bi gün iş ortamimda çok şükür 😀😀
Aa demek işe gidiyorsunuz O zaman size şimdiden iyi çalışmalar
Evet çalışıyorum tuhaf mı geldi bu
Hayır yok Asla öyle bir düşüncem olmadı Sadece çalıştığınızı bilmiyordum Ondan şaşırdım İnşallah iş yerinde bir sorun çıkmadan sağ sağlim evinize dönersiniz
Anladim inşallah siz ne yapıyorsunuz peki
şu an evde oturuyorum 12 de benimle yaşıt olan bir kişiye ders vermeye gidecem
Ne güzel siz okuyormusunuz ya da ne muzunusunuz
Evet okuyorum Sadece aileme katkıda bulunmak için benimle yaşıt olanlara ya da benden küçük olan kişilere ders vermeye gidiyorum Buda onların evlerinde oluyor tabikide Genelde 12.30 ya da 13.00 da ders başlıyor 18.00 da ders bitiyor Tabiki de böyle açıktan okuyan kişilere veriyorum
Sevindim insanlara katkida bulunmaniza hanfendi sizin yaş kaç
18
O zaman lise bitti değil mi
Evet lise bitti
Darısı üniversiteye ozaman😀
Evet öyle Hayırlısı bakalım
Aynen hayırlısı ne işe o olsun iyi bakalim seni alıkoymim kendine iyi bak Grs yine baska bi paylasimda
Teşekkür ederim Sizi tanımak güzeldi Bana göre çok kibar ve saygılı birisiniz Ailenizin elinden öpmek gerek Kendinize çok dikkat edin Seviliyorsunuz
Çok teşekkürler çok naziksin hanfendi seninle tanismakda güzeldi sende seviliyorsun hanfendi
gıtmıyo
Sakın ümitsizliğe kapılma İnşallah birgün hayat istediğin gibi gider Sana güvencim sonsuz Bunu kendin başarabileceğine inanıyorum
teşekkür ederim iklima motivasyon için çok iyisin :)
Ne demek Sevindirebildiysem ne mutlu bana Senin mutlu olman Beni bir o kadar da sevindirdi Kendine dikkat et Seviliyorsun
Daha iyi olacak
İnşallah senin için daha iyisi ve hayırlısı olur Senin için dua edecem
Bu arada mesajını görmemişim Kusura bakma İşlerim vardıda Onları hallettim
Ay canım benim ya
Eğer dua edersem Bir nevi hayatında güzellikler olacağını hissediyorum Umarım senin için hayırlısı ve gönlüne göre olur Senin mutlu olman benide mutlu eder
Biraz daha tanımak isterdim seni
Konuşarak ve sohbet ederek
zaten birbirimizi tanımış olucaz
Nasıl olacak o
Zaman gösterecek Ve konuşma biçimimiz gösterecek Mesela şu an bana göre kibar birisiniz Ve bu beni bir o kadar da çok mutlu etti
Yerim ya ☺️
Harika
Senin adına çok sevindim Umarım hep harika geçer
Sağolasın
Seni sevindirebildiysem Ne mutlu bana
Sevdindirdin beni
O zaman hep olman dileğiyle
Bilmukabele 😇
Yani mutlu olman dileğiyle demek istedim Ama klavyem onu yazmamış Kusura bakma
Anladım önemli değil
Anlayışın için teşekkürler
Rica ederim ne demek