Kadın cinayetlerin asıl sebeplerden biriside Erkeği iyice tanıyamamak mıdır?
Bana sorarsanız öyle çünkü kadınların İyi erkeklerin ezik olma algısı yapılıyor
Sonuç ortada
Kadın cinayetlerin asıl sebeplerden biriside Erkeği iyice tanıyamamak mıdır?
Bana sorarsanız öyle çünkü kadınların İyi erkeklerin ezik olma algısı yapılıyor
Sonuç ortada
Evet kadınlar serseri seviyor bazıları hariç. tabi ki de eşinden şiddet görenler için dedim. gidip adam olanı seçsinler boya göre tipe göre parasına göre seçmesinler
Bazıları diye bir şey kalmadı
Hayır bazı anne babaların çocuklarını aptl gibi yetiştirip oğlum erkektir yapar zihniyetinde büyüttükleri için tek vasfının ski olduğunu düşünen şeref ve haysiyet yoksunu erkeklerin kadınlara ya benimsin ya kara toprağın ilkesiyle yaklaşmalarıdır
Sevdiğiniz zihniyetlerden birisi zaten !
Cevap
0Cevap
Siz nasıl olduğunu görebiliyor olabilirsiniz ama kadınlara karşı aynı yaklaşmıyor bu psikopatlar. Ve kimin ne olduğu hemen belli olmuyor
Tanıyamadığınız için olabilir mi ya da olumsuz bir durumuna katlama alışkanlığı vs?
Ben kişisel sınırlarımı aşanla iletişimi keserim
İnandırıcı değilsiniz genel olarak !
Peki
Anca öyle dersin ! Profil resminden belli karakteriniz ama sen sadece 1 örneksin.
Ne alaka
Profil resimdeki Alpacinonun scarface filmdeki sahne Adamın karakteri kötü yani bad boy Ne alaka diyorsun ya Aslında ne demek istediğimi anladın kabullenemiyorsun !
Ben öndeki ablaya hayranım orada karakter olarak sevmiyorum tonyi
Hee Aferim sana !!
Abi tamam sakin
Ne abisi?
18 yaşındayım
Tek sebebi psikopat katillerdir neyine açıklama getirmeye çalışıyorsun
Açıklamam yeterince net değil mi? tanıyamamaktan bahsediyorum !
Ya adamın biri geçen sene yoldan geçen sıradan bir kadını kılıçla öldürdü sen neyden bahsediyorsun!
O dediğim olay benim anlatmak istediğimin dışında kalıyor. Evli çiftlerden bahsediyorum aslında.
Düzgün adamlar var iken neden kötü adam seçip öldürülüyorlar benim derdim bu !
Anlamadım nasıl yani
İşte sorun burada anlamaman Düzgün erkek istersiniz kötüsüne gider. Öldürülürler sakat kalırlar yinede sizin pembe beyinleriniz böyle adamları seçer ! Örnek verelim Ümitcan UYGUN Cem Garipoğlu daha niceleri Seviyorsunuz çünkü Babanız kötü ise kötü karakter seviyorusuz Katil ise katil
Tekrar ediyorum yoldan geçen ya da önüne geçen insanlardan bahsetmiyorum.
Anlamadıysan Senin kafanı...
Öncelikle benim öyle bir kadın olduğum kanısına nereden vardın bilmiyorum ama öyle "pembe beyinli" biri değilim. Fakat senin psikolojini hiç sağlıklı görmedim
Pembe beyinli değilsen kuş beyinlisin !
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?