Öncelikle kendine zaman ayirman gerektiğini sakın unutma ve bir şeyler yapmak için acele etme önce acını yaşaman lazım o acıyı yaşamadan olmaz. İçine atma mutlaka ağla ve göreceksin zamanla hafiflemis olacak. Bitecek demiyorum çünkü bitmiyor nereden bildiğimi sorma :) ama mevlanin kudretiyle hafifliyor daha az acıtıyor
Rabbım gani gani rahmet eylesin söyle ki Rabbım bizleri sevdiklerimizin kaybı ile büyük imtihanlarla sınıyor bu sınavlarda doğru olan metanet korumak olsa da maalesef insan bunu pek başaramıyor ama şöyle ki bundan sonrası annen ve baban seni nasıl görse mutlu olurlardı onu düşün ki insAllah senin güçlü günlerini görüp onlarda huzura kavusuyorlardir sen onlara bol bol dua edip hayatını onların seni hüznüne sahit olmadan yaşamasını misyon edinmelisin çok zor ama bunun başka bir yolu yok odak noktani biraz çevirebilirsin bu halden kurtulursun meşgalelerini arttır işine yogunlas çünkü başka bir yolu yok
Cümlemizden insAllah sen hüzne yenilmeyecek biri olmalisin isminden öğretmen olduğunu yeni farkettim annen baban seni güzel yetiştirmiş sende belki binlercesini yetistireceksin güçlü olmak zorundasın Rabbım de kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez bol bol dua ve sebat ile insAllah atlaticaksin çenem düştü ben susayım 🙏
Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
Başın sağolsun Huzur içinde yatsınlar mekanları cennet olsun, çok üzücü bir olay tabi ki de, yani anlayabiliyorum. bunun acısı tabi ki de geçmez ama bir şekilde hayat devam ediyor. umarım zaman içinde en azından acın hafifler. kendine zaman vermelisin. ve arkadaşların varsa onlarla konuş yani yalnız kalma hiç. ama sen nasıl kendini iyi hissedeceksen öyle yap 🙏🌹
ailenizin geri kalanlarıyla daha sıkı ilişkiler kurarak olabilir, teyze amca gibi. ya da kısmet olursa ilerde annelik yapabilecek bir kayınvalideniz olursa...
Herkesin başına gelecek Bir durum o yüzden empati yapabiliyorum bunun geri dönüşü Yok ama dua etmekten başka bir şey gelmiyor hayat devam ediyor o yüzden tek yapabileceğiz dua 😑