Kişilik & Karakter Degersizlik hissinden kurtulabilen var mi? ksdllllllllll Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçmiyor maalesef Güncellemeler+1 yıl Hasta olmak Güncellemeler+1 yıl Akxkkxmsm Degersizlik hissinden kurtulabilen var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Kendinize değer vermeniz lazım. ben kimseyi takmıyorum kendime değer veriyorum 0 0 Yorumla
KırılmazRakıŞişesi Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl o hisse hiç girmedim. O hisse beni sokmaya çalışan gözümden değersiz olmuştur. 0 0 Yorumla
_Ş-A-H_ Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 91% +1 yıl Uyku düzeninden başlaman gerek. Her şeyin başlı sorunu. 0 13 Yorumla ksdllllllllll +1 yıl Uyku duzenim iyi Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Nasıl Yorumla ksdllllllllll +1 yıl iyi. Yorumla ksdllllllllll +1 yıl Nasil olmaliydi Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Kaçta yatıp kalkıyorsun? Yorumla ksdllllllllll +1 yıl Adin ne Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Sen derdine çare aramıyorsun. Maytap geçmeye soru açmışsın. İyi akşamlar Yorumla ksdllllllllll +1 yıl Adin ne Derdim yok benim Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Sana ne kardeşim adımdan cins misin nesin Yorumla ksdllllllllll +1 yıl Tanismak istiyorum belki Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Ara sıra kafa dağıtmak için iki soru cevaplayıp çıkıyorum. Sıkı kullanıcılarla tanış Yorumla ksdllllllllll +1 yıl Istek attim Kabul et Yorumla _Ş-A-H_ +1 yıl Emrin olur. d Yorumla
Yaprak888 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Aynen bendede var gecmiyor 2 1 Yorumla Zevkli_Temas +1 yıl Nasıl yani? Eşin çok mu ilgisiz sana karşı Yorumla
prenses-kızz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 895 cevap paylaştı. Kurtulamadim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kendinize değer vermeniz lazım. ben kimseyi takmıyorum kendime değer veriyorum
o hisse hiç girmedim. O hisse beni sokmaya çalışan gözümden değersiz olmuştur.
Uyku düzeninden başlaman gerek. Her şeyin başlı sorunu.
Uyku duzenim iyi
Nasıl
iyi.
Nasil olmaliydi
Kaçta yatıp kalkıyorsun?
Adin ne
Sen derdine çare aramıyorsun. Maytap geçmeye soru açmışsın. İyi akşamlar
Adin ne
Derdim yok benim
Sana ne kardeşim adımdan cins misin nesin
Tanismak istiyorum belki
Ara sıra kafa dağıtmak için iki soru cevaplayıp çıkıyorum. Sıkı kullanıcılarla tanış
Istek attim Kabul et
Emrin olur. d
Aynen bendede var gecmiyor
Nasıl yani? Eşin çok mu ilgisiz sana karşı
Kurtulamadim