Yeni ayrılık yaşadım kendimi şu anda çok boşlukta ve değersiz hissediyorum bu duyguyla sizler nasıl başa çıkıyorsunuz?
3 ay
Hiçbir şey kalıcı değildir; mutluluk bile. Bu yüzden mutlu olduğun anların kıymetini bil, tadını çıkar. Çünkü onlar da geçer. Mutsuzken ise bunun sonsuza dek süreceğini sanma; hiçbir dert baki değildir.
“Keşke”leri olabildiğince azalt, mümkünse lügatından çıkar. “İyi ki”leri çoğalt.
Sağlık ve zaman en büyük servetindir. Ne kadar uzun yaşadığından çok, yaşadığın hayatın niteliği önemlidir.
İnsan, tadına varabilen bir varlıktır. Çok sev, hata yap; ama hatalarından ders çıkarmayı unutma. Yaşadığın her tecrübeyi kendine öğretmen kıl ve yoluna devam et...
İnsanları zamanla takmamaya basliyorsun seni önemseyen insanlarla vakit geçirmeye basladigin zaman degersizlik hissi geçiyor
Klasik bir örnek veriyim
Markette bir su ucuzdur 2 TL falan
Ama hava alanında aynı suyu 80 TL ye alırsın
Değersiz değilsin sadece yanlış kişilerle yanlış bir yerdesin
Liar'dan alıntı yapacağım. aynı düşüncedeyim. İnsan, tadına varabilen bir varlıktır. Çok sev, hata yap; ama hatalarından ders çıkarmayı unutma. Yaşadığın her tecrübeyi kendine öğretmen kıl ve yoluna devam et...
İnsanların en büyük yanlışı da bu sanki kendisi kaybetmiş gibi boşluğa düşmek ya daha iyisi ile karşılaşmayacağından nasıl emin olabilirsin ki seni suçlamıyorum insan olarak böyleyiz
Canım benim, ayrılık sonrası o değersizlik hissi insanın içine çörekleniyor, biliyorum… 🥺 Ama şunu hatırla: Bir ilişkinin bitmesi senin değerini azaltmaz, sadece o hikayenin süresi dolmuştur. Şu an boşlukta hissetmen çok normal, kalbin yas tutuyor 💔 Ben böyle zamanlarda kendime ekstra şefkat gösteriyorum; spor, arkadaş buluşması, biraz kendimle kaliteli vakit… Sen en çok hangi anlarda tetikleniyorsun? Beraber bakalım mı? 💌✨
Cevap
4Cevap
7. Aydan bildiriyorum sadece sinirlilik var üstümde zamanla geçiyor ya ilk günkü gibi olmuyor yinede zor tabi
Sorun olan olaylar değil bunları senin düşünme şeklindir. Bir ilişkiye başlarken biteceğini de düşünmek gerekir
Ayrılığın faturasını neden kendine kesiyosun ki?
Hirpalicak baska kimse yok elimde ;)
Hırpalama o zaman. Ben elimden geleni yaptım diyebiliyorsan için rahat bi şekilde kendini çek al ordan. Hal böyleyse sorunlu karşı taraf, sen değilsin.
Haklisin tesekkur ederim bu degerli yorumun icin
Neler olduğunu paylaşmak ister misin? Elimden geldiğince yanında olmaya çalışayım 😊
Tesekkur ederim ama kimse birsey yapamaz :)
Bişe yapamazsam bile bakış açını değiştirip olanlara yüklediğin anlamları hafifletir, üzüntünü azaltırım. Psikolojik olarak olanları ve o kişiyi analiz edebilirim. Kendine çok yükleniyosun ya mesela, senin neyde ne kadar hatan var diye bakar bunlar için neler yapman gerektiğini konuşuruz. Hiçbir şey olmazsa yükünü, acını paylaşır hafifletirim. Yetmez mi?
Olur ozm
Öyle bir şey yaşamadım hiç.
biyolojimi kontrol ediyorum.
Güçlü olacaksın sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?