Kişilik & Karakter Sizce bir erkek goruntu olarak kac yaşında çocukluktan cikar? Muratkayoglan Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor erkekler goruntu olarak sizce kac yaşında cocuk görünmunden cikar tam genc gibi gorunur Güncellemeler+1 yıl Görüşlerinizi bekliyorum Güncellemeler+1 yıl Yanitlarinizi bekliyorum Sizce bir erkek goruntu olarak kac yaşında çocukluktan cikar? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Bu kişiye göre değişir herkesin farklıdır 1 2 Yorumla Muratkayoglan +1 yıl Peki normalde olması gereken nedir yani normalde kac yaşında sence genc delikanli gorunutune ulaşması lazım sence u Barış_LonelyForever +1 yıl Hiç bir sorun yoksa 25 falan yüz tam oturur. ama bazıları genç görünüyor kaç yaşına gelirse gelsin
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Herkeste farklıdır ben 20 nin sonlarinda adama benzedim tipim oturmaya başladı 0 6 Yorumla Nazlı_822 +1 yıl Sjjssjjs niye öyle dedin Yorumla Muratkayoglan +1 yıl Hayir ben çocukluktan gençliğe geçişi diyorum bir erkek çocuk görünümünü nezaman kaybeder Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Nazlı_822 öyle çünkü lisede yüzüme bakmayan kızlar beni görünce iç geçirdi orspular. 182 dim 187 oldum birde 104 kilodan 68 e düştüm şimdi kas yapıyorum 85 e çıktım yine. Ama valla çok kötü geçti 20 yil yanlız olarak Yorumla Nazlı_822 +1 yıl Geçmiş olsun sjsjs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Knk ben 15-16 da çocuktum yani 17 nin sonunda da felan genç olur bence Yorumla Nazlı_822 +1 yıl Yani orası öyle Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl bence 25 ten sonra 1 2 Yorumla Muratkayoglan +1 yıl yetişkinler demiyorum yani çocukluktan çıkıp ergen genc gibi nezaman görünür onu soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 18-22 arasi bence Yorumla
Wrampyu Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl 24 civarı 0 3 Yorumla Muratkayoglan +1 yıl Cocuk görüntüsü 24 kadar sürermi sence bir erkegin Yorumla Wrampyu +1 yıl Şahsen hala çocuksu duruyorum ama tipe görede değişir tabi Yorumla Muratkayoglan +1 yıl aynen orası doğru Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kişiye göre değişir herkesin farklıdır
Peki normalde olması gereken nedir yani normalde kac yaşında sence genc delikanli gorunutune ulaşması lazım sence
Hiç bir sorun yoksa 25 falan yüz tam oturur. ama bazıları genç görünüyor kaç yaşına gelirse gelsin
Herkeste farklıdır ben 20 nin sonlarinda adama benzedim tipim oturmaya başladı
Sjjssjjs niye öyle dedin
Hayir ben çocukluktan gençliğe geçişi diyorum bir erkek çocuk görünümünü nezaman kaybeder
@Nazlı_822 öyle çünkü lisede yüzüme bakmayan kızlar beni görünce iç geçirdi orspular. 182 dim 187 oldum birde 104 kilodan 68 e düştüm şimdi kas yapıyorum 85 e çıktım yine. Ama valla çok kötü geçti 20 yil yanlız olarak
Geçmiş olsun sjsjs
Knk ben 15-16 da çocuktum yani 17 nin sonunda da felan genç olur bence
Yani orası öyle
bence 25 ten sonra
yetişkinler demiyorum yani çocukluktan çıkıp ergen genc gibi nezaman görünür onu soruyorum
18-22 arasi bence
18 - 20
24 civarı
Cocuk görüntüsü 24 kadar sürermi sence bir erkegin
Şahsen hala çocuksu duruyorum ama tipe görede değişir tabi
aynen orası doğru
Pp deki sen misin?