Kişilik & Karakter Hayatınız belgeseli yapılacak kadar özel mi? alarachan Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor çok sıradışı bir hayat yaşıyorum. Vlog kameramı alıp bunu kanıtlamalıyım :D Hayatınız belgeseli yapılacak kadar özel mi? Cevapla Belgesel Soruları Kamera Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. ayır maalesef hayatım o kadar da özel değil çünkü hayatım biraz sıkıcı ve durgun ilerliyor anlatılacak hikayem yok 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Şu an için o kadar özel değil ancak ilerleyen zamanlarda şöyle 45 yaşında falan olduğumda yapılabilir 0 0 Yorumla
Onelannnnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Benim hayatım gençlere örnek olabilir sakın bu hataları yapmayın die🤣🤦 1 0 Yorumla
hadihemengidelim Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Biraz evet. 😄 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
ayır maalesef hayatım o kadar da özel değil çünkü hayatım biraz sıkıcı ve durgun ilerliyor anlatılacak hikayem yok
Şu an için o kadar özel değil ancak ilerleyen zamanlarda şöyle 45 yaşında falan olduğumda yapılabilir
Benim hayatım gençlere örnek olabilir sakın bu hataları yapmayın die🤣🤦
Merakla bekliyorum
Değil
yks era gectikten sonra ozellesecek
Biraz evet. 😄
Yoq.