Özellikle çocukluğum gözümün önüne gelince zaman dursun istiyorum he sahi iyi ve güzel şeyler bekleyince mi yoksa beklemeyince mi geliyordu onu hala kestiremiyorum.. 🤔
evet hatta bi günlük tutuyorum tam 7 yıllık ve onları okuyorum bazen. insan ne kadar değişiyo neler yaşıyor.. ağlayarak yazdığım sayfalarda izlerini görüyorum mesela yazılar bulaşmış. gülerek okuyorum bazılarını. bazılarını ise okuduğumda ise ah be neler yaşamışım nasıl üzülmüşüm nasıl da iyi niyetli düşünüyomuşum diyorum. insan 7 yıl önceki 3 yıl önceki kendisiyle dertleşiyormuş gibi hissediyor.. harbiden de neler yaşamışız öyle ya …
Bu genelde benim de gece yatağa girdiğim zaman başıma gelen bir olay. Doğuşundan bu yaşıma kadar dizi gibi hayatımın her evresi gözümün önünden geçiyor. Ben her ne kadar istemesem bile bu benim çok sıkça başıma gelen bir şey. Öyle ki hem yolda yürürken hem de çalışırken bazen hayatım boyunca yaşadıklarımı düşünüyorum. Bu benim en sevmediğim özelliklerimin başında geliyor. Daha az hatırlamak ve daha çok unutmak isterdim.
Onunla ayrı bir zevki var sonra ne çabuk büyüdüm nasıl günleri atlattım diyip bir kadeh daha vuruyorum ömür gerçekten şişede ki rakı gibi ne kadarlık olursa olsun nasıl bittiğini anlamıyorsun
Rakıyı tek olduğumda severdim, iki kişilik olunca daha çok sevdim. Sonra teke düştüm ama Sago'nun dediği gibi: İki kişilikken teke düştüm hayatta ama duble söyledim rakımı masama inatla