Aile & Toplum Seninle hayat film şeridi gibi geçiyor dediğiniz biri var mı? meftun35 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 51 Yapay Zekaya Sor Bir zamanlar vardı. Sanırım artık yok :( Öyle biri var :D O kimmiş? Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Seninle hayat film şeridi gibi geçiyor dediğiniz biri var mı? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef.. 1 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yanında olsam öyle geçeceğine inandığım birisi var ama şu anlık yok 😃 1 2 Yorumla meftun35 +1 yıl Uuuuuuuuuuu 😂😂 vay vay vay 😂 Yorumla Şeriffe +1 yıl 🤫😂😂😂 Yorumla
flawsome25 Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Öyle demem için birisine gerek yok kendi başıma bile sanki hayat çok hızlı geçiyor gibi hissediyorum 😂 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Seninle hayat geçer'i duydum da kimseye demedim, ömrümü yedin dedim dedirttiler 😂 1 0 Yorumla
Newio Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Hayır yok.Olmasın da zaten.Kimi önemsediysek ilk bizden vazgeçildi.😂 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. O da kimmiş yok öyle birisi 1 0 Yorumla
Mavimavimsii Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Yok bee telefona takılıp kaldım😂 1 0 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yok ya benden Uzak Allah'a yakın olsunlar 😁 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kulaklığım😂🥳🥳🥳 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yok aman kalsın 1 0 Yorumla
Bulamadım42 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 36% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Olmasın teşekkürler 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır yok maalesef..
Yanında olsam öyle geçeceğine inandığım birisi var ama şu anlık yok 😃
Uuuuuuuuuuu 😂😂 vay vay vay 😂
🤫😂😂😂
Öyle demem için birisine gerek yok kendi başıma bile sanki hayat çok hızlı geçiyor gibi hissediyorum 😂
Seninle hayat geçer'i duydum da kimseye demedim, ömrümü yedin dedim dedirttiler 😂
Hayır yok.
Olmasın da zaten.
Kimi önemsediysek ilk bizden vazgeçildi.😂
O da kimmiş yok öyle birisi
Yok bee telefona takılıp kaldım😂
Yok ya benden Uzak Allah'a yakın olsunlar 😁
Hayır yok
Yookk
Vardı
Yok öyle biri
Evet manitam
Yok öyle biri