Akrabalarım beni anneme şikayet etmiş Kk savunduğum için hahaahaaahaaaa Dötümü yesin hepsi 💅🏻🤓

Akrabalarım beni anneme şikayet etmiş Kk savunduğum için hahaahaaahaaaa Dötümü yesin hepsi 💅🏻🤓

Bilmiyorum ama illa ki binde bir de olsa kesin birileri vardır. Ben kimsenin camına taş atmıyorum, kimsenin de lafıyla sözüyle ilgilenmiyorum. Konuşan varsa da önce bir aynadaki kendine baksın, ardından benim hakkımda konuşsun, başka ne diyebilirim ki..😏
Arkamdan atıp tutan insancıklar var. İyi yakmışım canlarını diyorum. Saçma sapan ezik ezik hareketler içindeler yine, yeniden. Konuşsunlar sorun yok, sorun şu ki hızını alamayıp iftira atmaya çalışmaları. Ah bir de, onlarda yürek yok, açık açık gelip kozları paylaşmak varken :D boş boş havlayıp gidiyorlar. O kadar acıyorum ki, milletin derdi ben olmuşum bu sitede dahil, sürekli sosyetic napmış, kiminle ne yapıyor vs djjds işsizler.
İyi ya işte şikayet etme :D
Boş ver :D kendini bi halt sanmasın hiç kimse. Daha sokacam ben onlara, sinsi sinsi kudura kudura izlemeye devam etsinler. Egom okşanıyordu yine günlerden bir gün 😂
Onlara yakışan sürünmek, sürünüyorlar işte 😅
Geçtiğimiz yaz komşularımızdan biri, babamı arayıp Işıl eve gece yarısı geldi diye fitne sokmaya çalışmış. Babamda isterse hiç gelmez tasası sana mı düştü diye terslemiş. Kim olduğunu öğrenebilsem ağzına s*çıcam o yaratığın ama söylemiyor bizimkiler.
Arkamdan konuşan insanlar da vardır tabi ki de ama ben hiç birini umursamıyorum yani kim konuşuyor onu bile bilmiyorum ilgilenmediğim için zaten birileri arkamdan konuşuyor demek ki doğru yoldayım demektir. çünkü bir insanı durduk yere çekemiyorlarsa demek ki zorlarına giden bir şey var demektir. bence kimse kimseyi dinlemesin yani arkanızdan konuşuyorlarsa boş verin gitsin en iyisi.
Cevap
29Cevap
valla üni de varoş biriyle mesaj üzerinden fena tartışmıştım baya da yakın arkadaştık ama ben onun istediği şeylere hayır deyince bu çirkefleşti ben de kavgayla bitirdim arkadaşlığı kesin öbür kankalarıyla dedikodumu yapmıştır. Kendisi dedikoducu birisi benimle başkalarının dedikodusunu yapan yarın öbür gün benim dedikomu yapar
Var hatta onlar için ufak bir yazı bırakayı₥

Kişi güvenmediği kişilere karşı kendisi ve özel hayatı ile ilgili açık vermezse.
Arkasından konuşulacak malzeme de vermemiş olur
Konuşsanlar bile sorun olmaz insan kendini bildikten sonra
Evet bi kisinin ozeli olmali ya herkese hersey anlatilmaz sonucta
Amaan gelip yüzüme söylesinler cesaretleri varsa, arkandan konusmuşlarsa haksızdırlar alacak ları cevaptan korkmuşlardır.(pp yakıyo🇹🇷)
diledikleri kadar konuşsunlar dilediklerini yapsınlar ben onlara toptan tek cevap veriyorum
Köpeklerin duaları kabul olsaydı gökten kemik yağardı net
Bak senin fikrine saygı duymalılar tamam ama detayları okudum şimdi. Sen de akrabaların hakkında böyle konuşmamalısın.
Hayır güzelim ben sadece onlar sana saygı duymuyorsa sen de onlara saygı duymayıp onların seviyesine düşmek zorunda değilsin diyorum
Sen bilirsin ama onlar bjr hata yapmışsa sen de tapmak zorunda değilsin onlardan farkın kalmamış oluyir çünkü demeye çalıştım ben
Yapmak*
Varsa da bilmiyorum zira henüz yüzüme karşı "senin hakkinda sunu diyen var" diyecek cesareti olanı bile görmedim 🤷🏻♀️ olsa eğleniriz ama..
Elbet vardır, ama arkamdan konuşanları yanımda tutmamaya çalışırım, bu yüzden de arkada konuşanlarla ilgilenmiyorum..
Gerçek hayatımda hiç karşılaşmadım illaki vardır ama cesaretleri yoksa paranoyak olucak değilim umrum dışı açıkçası
Arkamdan konuşanların sesi ön tarafa gelmiyor.
😂 hak etmediğim halde günahımı alıyorlarsa alsınlar.
Hafifleriz öteki tarafta 🤷♂️
Var tabi kocamın ailesi beni dilinden düşürmüyorlar sağolsunlar.
Olmaz mı sabah akşam kulanlarim cinliyo ama umursamıyorum kim konuşursa konuşsun
arkamdan konuşanlar önümdekinin huzurunda eğilsin ne diyim
Var duyuyorum hissediyorum kulağıma geliyor
Sanmıyorum nedense, konuşuyorlarsa da günahımı alsınlar
Mutlaka vardır insan bu ağzı torba değilki ama umurumda değil
Yüzüme konuşamayan zaten nonoştur adamı kabak gibi oyarım.
Vallahi bilemiyorum. Eğer varlarsa da umurumda değil açıkçası.
Elbette vardır. Konuşup dursunlar umrumda değiller 👹
İlla ki vardır. Ben şöyle diyorum bu konuda; eşeğin anırması aslanın ne kadar umrunda olur ki?😄
Arkamdan konuşanlar gerçekten iğrenç bir insan olduğumu düşünürler ve benden nefret ederler evet.
İllaki vardır ben duymuyorum
Varsa bile duymuyorum
Akrabalar ama yüzüme karşı diyemiyorlar bişey o yüzden umrumda değil
hic bitmediki dusmani uzakta arama herzaman yaninda cikar. arada firsat vereceksinki kunussunlar tabi konusulanlarin sana gelmesinide saglaman lazim
Vardır ama kimse bir yerimi yemesin..
Olabilir tabii ki
Arkamdan konuşan avradım olsun 😅
varmış ama sorun değil 😄
Mutlaka vardır ama umurumda değiller
Vardır heralde bilmiyorum
Ziklemiyorum kimseyi
Arkandan konuşuluyorsa öndesin demektir
Bazen arada kulağım çınlıyor çok var sanırım
Olabilir sorun etmenm
Kulağım çınlamadığına göre yoktur
Arkada kaldıkları için çok da önemi yok.
Var ama umursamiyorum ki
Olmaz olur mu sevimsiz şeyler 😁
İnsan yok konuşacak 🤣
vardır çokta fifi diyorum
Varduır
Duymuşluğum var.
Sanmıyorum
Evet
Elbet vardır 🤨
aynen canım ya
Varsa da bilmiyorum.
İlla vardır