Gıybeeetttt çekemiyorlar bizi😂. Yani benimde bazen oluyor. Burdada var hatta. Nereye gitse herkesin sorusunda yorumunda laf atan. 😂. Komik durum. Sizin arkanızdan konuşan kişilerin sayısı kaç?
Var ve benim fark ettiğimi anladıklarında her şey onlar için çok geç olmuş oluyor. Tanrı kimseye benim gibi bir düşman vermesin. İçlerinden geçiyorum kısacası. Çoğu zaman tınlamam ama tınlarsam yakarım :D
Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı.
Dedikodumu yapıyorlar diyenlerin çoğunun, Dedikodu olduğunda koşa koşa gitmeleri 🤦🏼♀️ Onu napcaz. Arkadan iş çeviriyorlar konuşuyorlar, çünkü cesaretsiz ve ezikler. Çamur atmaya kadar gidiyor bazen. Ama sana da söylemiştim Şekerim, Ego tatmin etmelerine izin vermeyeceksin, umursamayacaksın. Herkes döner dolaşır attığı pisliği kendi avuçlar ✌️
Boyundan büyük laf edenler var hatta kukla olmuş başkasının ağzından konuşanlar. kendilerince haklı buluyorlar ama bi aynaya bakıp kendi dedikodularını görmezler çünkü haddi hesabı yok ve işlerine gelmez tabiki! What comes around goes around baby!
Var tabii ki? İnsanız olmaması da mümkün değil ama umrumda mı? Dönüp bakmam bile. Ama onlara biraz da acırım, malzeme bulamadıkları için dedikodumu yaparken bile beni övmek zorunda kalırlar. Yazık ya, acıdım bak şimdi onlara 😂
Burvda çok takıntılı tipler var cidden, takılma buna sanal alem nede olsa. Bir ara sürekli beni (-) li yordu şimdilerde yoruldu gitti herhal de. sapıkkkkkkk varrrrr.
Sanırım yok. Mesela, bir ortama girersin fısıltıyla konuşan insanlar bir anda konuşmayı keser anlarsın ki bu pustlar senin dedikodunu yapıyorlar hah işte bu durum bende hiç olmadı