2+2+2+2+2+1
2+3+3+3
2+3+2+2+2
2+2+2+2+3
3+3+3+2
3+2+2+2+2
3+3+2+3
3+2+2+2+2
4+4+3
4+3+2+2
4+4+3
TC kimlik no ezberleme şeklinin zeka türünü belirlediği haberleri sosyal medyaya da konu oldu. Kimlik numarasının ezberlenme şekilleri herkese göre farklılık gösteriyor. Bazıları üçer üçer, bazıları ise ikişer ikişer ezberliyor. Kimlik numaralarının ezberlenme şekilleri ise hangi zeka türüne sahip olduğumuzu gösteriyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet ezbere biliyorum tabi ki de 3+3+2+3 şeklinde ezberledim.
2 2 3 2 2 şeklinde ezberimde.
Bence zeka esnektir. Sayılara göre ezber yöntemi değişebilir.
Evet biliyordum ama benimki uyuşmuyor gibiydi ne zekâsı olduğumu da anımsayamadım şu an ama. 😂
3+3+2+3 şeklinde ezberimde.
3+3+2+3 ( Matematiksel ve sosyal Zeka)
Matematiksel zekâsı ön planda olan kişiler analitik düşünebilme konusunda iyidirler. Parçaları bir araya getirip sonuç çıkarma, tümdengelim veya tümevarım konusunda başarılıdırlar. Muhakeme yeteneği, matematiksel zekânın bir parçasıdır. Matematiksel zekâ kişinin neden-sonuç ilişkisi kurabilmesini ve sağlam sorgularla, sağlıklı sonuçlar elde etmesini sağlar. Okullarda matematiksel zekâya hitap eden dersler, tıpkı sözel zekâ dersleri gibi ağırlıklıdır. Sayısal alanda, sayısal mesleklerde kendilerini kanıtlamış kişilerin matematiksel zekâsı ön plandadır.
Diyor
Sözelci olan ben...
Bende yazının yalancısıyım 😂 oku gec boş ver aman 😂
3+3+2+1+2 bendeki zeka kimsede yok o zaman
Öyle gözüküyor masallah 😂😂😂
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 ezberim böyle
2 2 2 1 2 2,
Zor olanı basarmissin Tebrikler 👏🏻😂
Rica ederim, kolayını buldum sanıyordum yine zoru başarmışım
Nerdeyse 1 1 1 ezberlicekmissin😂
Yok, çift rakamlar var onları ayırmak istemedim
Ağa beee 🚬🥺😂😂
Sacmalik
En mantıklı sensin 😌
Evet
Şimdi gidebilirsin😌
Tuh ya kalacaktim ben de
Sana yardımcı oluyum?
3+3+2+3 😀
Matematiksel zekâsı ön planda olan kişiler analitik düşünebilme konusunda iyidirler. Parçaları bir araya getirip sonuç çıkarma, tümdengelim veya tümevarım konusunda başarılıdırlar. Muhakeme yeteneği, matematiksel zekânın bir parçasıdır. Matematiksel zekâ kişinin neden-sonuç ilişkisi kurabilmesini ve sağlam sorgularla, sağlıklı sonuçlar elde etmesini sağlar. Okullarda matematiksel zekâya hitap eden dersler, tıpkı sözel zekâ dersleri gibi ağırlıklıdır. Sayısal alanda, sayısal mesleklerde kendilerini kanıtlamış kişilerin matematiksel zekâsı ön plandadır.
Oooo 😂😂
Seninki peki 😀
Benim 2 3 3 3😌
Illa soralim bu ne anlama geliyor diye 😀
2+3+3+3 ( Sosyal ve görsel zeka)
Yüksek hayal gücüne sahiptirler. Boşluk ortamlarında bile yol-yön bulabilme becerisine sahiptirler. Resim, heykel gibi alanlarda kendini gösterme eğilimindedirler. Çok güzel resimler yapabilirler. Uzayda bulunan nesnelerin aralarındaki etkileşim ve ilişkiyi anlamlandırabilme becerilerine sahiptirler. Resim yaparak, daha etkili öğrenirler. Neredeyse bütün sanatsal faaliyetlerden keyif alırlar. Motif, desen, şekil çizme konularında oldukça iyidirler. Harita kullanarak çok iyi yön bulabilirler. Yol bulma ya da puzzle gibi oyunlardan zevk alırlar. Bir kez gördükleri insanların yüzlerini kolayca hatırlayabilirler. Ziyaret ettikleri yerleri sadece 1 kez gitmiş olsalar bile- çok kolay anımsayabilirler.
😌😌😌😂
İyi bakalım 😀
Maksat makara ya yoksa ben bile katılmıyorum 😂
😀 aynen
İyi geceler 😊
3 3 2 3
Vayyyy
2 2 1 2 2 2 😅
Hey maşallah söylerken yorulur insan 😂
Nası becerdim böyle ezberlemeyi bilmiyorum 😅😅
Hayır aciklaman da yok nadir bi ezberleme😂
3+3+3+2
3+3+3+2: Müzikal ve dilbilimsel zeka
Müzikal zekası güçlü olan insanlar kalıpları, ritimleri ve sesleri düşünmede iyidirler. Müzik için güçlü bir uyumları vardır ve genellikle müzikal kompozisyon ve performansta başarılıdırlar. Bu zekaya sahip olan insanlar aynı zamanda kendilerini ifade etmede oldukça iyidirler.
2 2 2 2 3
2+2+2+2+3 (Analitik zeka)
Bu zeka tipine sahip birey klasik IQ testlerinde oldukça başarılı olur. Matematik işlemlerini kolaylıkla yapar ya da yeni kuramları çabuk kavrarlar. Mantıksal örüntüleri ne kadar karmaşık olursa olsun çözmenin yolunu bulur. Bilgisayar programlama – algoritma ve elektronikteki mantıksal kapılar gibi sistemleri rahatlıkla kavrar ve özgün buluşlar yapabilir. Kesin doğru veya yanlış bilgiler daha tatmin edici bulunur. Satranç, dama gibi oyunlarda başarılıdır. Soyut düşünme becerisi oldukça gelişmiştir. Karar verme kabiliyeti oldukça gelişmiştir. Grafik ve istatistik okuma becerisi gelişmiştir.
Diyor 😂
Sağol teşekkür ederim
Rica ederim ben teşekkür ederim
😊😊
Hayırlı geceler 😌
Sana iyi geceler tatlı rüyalar 😊
Erken daha ama yine de teşekkürler 😌