Diğer TC kimlik numarasının ezberleme şekline göre zeka tipleriymiş. Peki ya Ya sizin nasil? HaydarAbiniz Takip Et Guru Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor TC kimlik numarasının ezberleme şekline göre zeka tipleriymiş. Benimki analitik Ya sizin ki nedir?Zeka türün nasil? TC kimlik numarasının ezberleme şekline göre zeka tipleriymiş. Peki ya Ya sizin nasil? Cevapla Nedir Soruları Numara Soruları Beğen Paylaş Takip Et
İnci_tanesiii Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Ya hic ezberlemediyse 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Ahaha fazla rahat Yorumla İnci_tanesiii +1 yıl Babam rahat benim😎 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Alaksks kral sensin Yorumla
burcakayc Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Matematiksel ve sosyal mi? yok canım daha neler... 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Niye Yorumla burcakayc +1 yıl ne matematikle aram iyi ne de sosyal biriyim :D Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Potansiyelini keşfet Yorumla
KedimBenVeYatağımm Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl 3 3 3 2 ile ezberledim 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Ne oluyo Yorumla
Irem2319 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl 3 3 3 2 müzikal ve dilbilimser 1 5 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Peki dogru mu? Yorumla Irem2319 +1 yıl Dilbilimser ne demek. d Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Dile hakim ve iyi konusan Yorumla Irem2319 +1 yıl Ha evet sanırım doğru Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Sanirim mj? Yorumla
aysgl7 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 82% +1 yıl Analitik. 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Bendensin Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Diğer konusunda 3,5b cevap paylaştı. 3 3 3 2 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Muzikal adam Yorumla
Sariikelebekkk Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 50% +1 yıl Sosyal ve müzikal 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl 🌺inanıyorum Yorumla
nillkayali1 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Anlitikmşim 1 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Bendensin Yorumla
Çilek_kız07 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Muzikalll 1 3 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Dogru mu peki? Yorumla Çilek_kız07 +1 yıl Aynn Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl Guzel o zaman Yorumla
Kyuubis Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Matematik ve sosyal 0 1 Yorumla HaydarAbiniz +1 yıl King Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ya hic ezberlemediyse
Ahaha fazla rahat
Babam rahat benim😎
Alaksks kral sensin
Matematiksel ve sosyal mi? yok canım daha neler...
Niye
ne matematikle aram iyi ne de sosyal biriyim :D
Potansiyelini keşfet
3 3 3 2 ile ezberledim
Ne oluyo
3 3 3 2 müzikal ve dilbilimser
Peki dogru mu?
Dilbilimser ne demek. d
Dile hakim ve iyi konusan
Ha evet sanırım doğru
Sanirim mj?
Analitik.