Bir problemi veya konuyu tümden gelim yöntemi ile alt konulara ayırıp, her bilgiyi ayrıca değerlendirebilme yeteneğidir. Konuların küçük parçalara ayrılıp bilginin sorgulanmasındaki amaç, parçalardan yola çıkıp bütünü çözümlemek/geliştirmektir. Tdk jdhd
Sosyal ve Müzikal zeka... Fakat; benden başka 10 a yakın kişinin TC no sunu ezberlerken, hepsini farklı türde ezberledim... Çünkü ben; rakamlar arasındaki ilişkiye göre bölüyorum... Örneğin benimki 3 2 2 2 iken; başka birine ait olanı 2 2 3 2 2, diğerine ait olanı 3 4 4 olarak ezberledim... Bu test ne kadar doğru bilmiyorum...
4-3-3 Ofansif tercih ediyorum genelde 😂 şaka bir yana Müzikal ve Dilbilimsel olarak görünüyor ama ben T. C kimlik numarasını bildiğim diğer insanlara göre de Analitik olara görünüyorum.
Pek mantıklı gelmedi ama olsun, cep numaramı , 3-2-2-3 olarak söylerdim çünki 2 şer rakamlı düzgün bir seri oluşturuyordu , özellikle müş. Hiz. Onlarda tekrar 3-3-2-2 ye çevirmeye uğraşırlardı.
Analitik zeka, Müzikal ve dilbilimsel zeka. Sadece kendi TC kimlik numaramı ezberlemedim. İki aile yakınımın da TC kimlik numarasını biliyorum ve farklı ezberledim. İlginçmiş
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Tc kimlik numaranızı ezberleme şekliniz hangi zeka türüne sahip olduğunuzu ele veriyor..! Peki siz hangi zeka türüne sahipsiniz?