Selam, ⭐ Geçmişte yaşadığınız veya şu an yaşamakta olduğunuz acılar, üzüntüler, veya mutsuzluklar anı yaşamanıza engel oluyor mu. ya da sorumluluklarınızı yerinize getirmenizi zorlaştırıyor mu?

Selam, ⭐ Geçmişte yaşadığınız veya şu an yaşamakta olduğunuz acılar, üzüntüler, veya mutsuzluklar anı yaşamanıza engel oluyor mu. ya da sorumluluklarınızı yerinize getirmenizi zorlaştırıyor mu?

Ah, hayır. Duygusuz bir şeye döndüm ben iyice. Umursamayacağım diye diye oduna falan döndüm. Kimseye acımıyorum. Hiç bir derdin sıkıntının üstünde durmuyorum. Hatta acı çektirmekten zevk aldığım zamanlar oluyor. İlginç
Teşekkür ederim abla yanıt için.
Teşekkür etme ya 😅
Abla etkileşim gerekiyormuş ondan :D
hdhsh :D tamam herkese et bana etme ya
Bıktın dimi abla :D sdfsd tamam etmem
Geçmişte yaşadığım kötü olayları geçmişte bırakmaya çalışıyorum. Unutmasam da durumu kabulleniyorum ve yaptığım hiçbir şeyden pişman olmamaya çalışıyorum çünkü bugünü de etkilemesini istemiyorum. Zaman çok değerli bir şey ve onu en iyi şekilde değerlendirmek gerektiğini biliyorum. Sürekli geçmişte yaşadığım kötü olayları düşünerek, sürekli bir şeyler için pişman olarak yaşayamam. Sorumluluklarımı yerine getirmeme engel olmasına da izin vermiyorum çünkü bu da geleceğimi etkileyebilir.
Kısacası sadece bazı olaylardan ders çıkarıyorum. Geçmişin, bugünü de geleceği de olumsuz etkilemesine izin vermemeye dikkat ediyorum. 🙂
Teşekkürler güzel yazmışsın :) her birine katılıyorum
Rica ederim. Artık senin gibi uzun yazıyorum 😄
Evet hatta benden güzel yazıyorsun kesinlikle :D
O kadar da değil ama teşekkürler sdjsnsb 😅
Ve bunun için de teşekkür ederim ☺️
Rica ederim :) emek verip yazmışsın hakkın
Etkiliyor, yaşadığım iyi veya kötü her şey benim anlık enerjimi etkiler. Eğer cidden kötü bir şey yaşadıysam tüm günüm öyle geçer hatta bazen daha fazla.
Teşekkür ederim görüş için
Tabi ki etkiliyor. Ben genel olarak duygusal bir insanım. Özellikle sevdiklerim ile alakalı konularda hemen etkilenebiliyorum. Buda benim günlük ya da sosyal hayatımı etkileyebiliyor. Boş verme gibi bir özelliğim yok. Bu acıyı biraz fazla hissedebiliyorum. Çoğu zaman keşke bende duygusuz bir inan olsam diye düşünmüyor değilim.
Katılıyorum abi çoğu kişiyi hatta duygusu olan herkesi etkiliyor
Cevap
15Cevap
Ruh halim beni çok etkiliyor barış... yanı işten gelıyon yorgunsun bırde moralım bozuksa o gun benden tembelı yok markete gıdıp sıgara kahve almaya bıle usenıp kardesımı gonderırım.. ama ruh halım ıyıyse bende enerjıgım... gecenın 2 sınde bıle gezmeye cıkabııyorum
Aynen abi ruh hali kötü olunca insan hiç bir şeyden keyif almıyor
Günlük rutini geçtim farklı birine dönüşüyorum daha az konuşuyorum yediğim yemekten bile tat almıyorum çoğu zaman. Mantıksal yönüm çok geride maalesef
Etkiliyor ne kadar da buna engel olmaya çalışsam olduğum kişinin dışına çıkamıyorum.. aman umursamayim diyemiyorum asla..
Teşekkürler görüş için abla. haklısın
Zaman zaman motivasyonumu düşürüyor. Ama yaşıyoruz şekilde anlık mutluluklarla idare ediyoruz barış🙃
En güzeli abla :)
Etkiler, duygu durumum günlük rutinimi fazlaca etkiler odaklanmada problemler bile yaşayabilirim
Teşekkürler görüş için
Bundan beş yıl önce çok ağır bir depresyon geçirdim. O zamanlar kolumu bile kaldırmak istemiyordum, şimdi en azından günlük hayatıma devam ediyorum
Geçmiş olsun abla, seni çok iyi anlıyorum bende yaşamıştım
Sağ ol sana da geçmiş olsun
Acı çekiyorsam mutsuzsam yemek bile yiyemiyorum. Yüzümden sesimden çok net anlaşılır zaten
Teşekkür ederim görüşün için.
☺️☺️☺️
✨☺️
Evet etkiliyor. Hiçbişey yapmaya hevesim olmuyor. Çok halsiz bıkmış oluyorum
Rica ederim🙏🥀
Durgun oluyorum ama mümkün olduğunca yansıtmamaya çalışırım
🌸🧚♀️
Bazən etkiliyor. Çoğunlukla etki etmesin diye çabalıyorum.
Teşekkür ederim görüşün için.
Rica edərim.🙏🏻
Bir sonraki ilişkilerimi etkiliyor sadece ister istemez. Gücenmek zorlasiyor
Katılıyorum evet
aksine içim sıkkın olduğunda dışım neşe saçar
Teşekkür ederim
Anı yaşamama hiç bir şey neden olamaz.
Fakat yaşadığım olay travma etkisi yarattı ise sonraki yaşayacağım olaylarda ortaya çıkar benim doğru kararlar vermemi geciktirir.
Etkiliyor mesela evden dışarı çıkamıyorum çıktım diyelim bu sefer daha kötü anksiyetem tutuyor gergin olduğum için
Ya Neden Engel Olsunki Saçmalık İnsan Eski Kötü Düşünceleri Asla Düşünmemeli Güzel İyi Şeyler Düşünmeli 💯😎
Hayat zaten acı ızdırab dolu bir yer.
Her düstüğünde kalkabiliyorsan güçlüysen mutluluğu yakalarsın bunu bildiğim için akısına bırakıtım
Çok şükür yaşadığım bir acı yok olsada etkilemez işimi bitiririm.
Gün içinde yaşadığım her duygu yaşamımı da etkiliyor. Özellikle hüzünler, acılar.
Bazen yorgunluk hissettirip sadece uyuma ihtiyacı ile gösteriyorlar kendilerini
Evet maalesef fazlasıyla çok duygusal yaklaşıyorum maalesef
Evet kimseye belli etmesemde kendimle kaldgımda buyuk oranda etkiliyor
Evet hiçbir şey yapasım gelmiyor bazen.
Rica ederimm
Etkiliyor...
Teşekkürler cevap için.
Ne demek.
Etkiliyor ne yazık ki.
Teşekkürler
Çok şükür o kadar büyük bir acı yaşamadım.
Teşekkürler görüş için
acı değilde olumsuzluklar etkiliyor
Katılıyorum.
Beni etkiliyor maalesef
Beni de maalesef
Bu dünya hasas kalpli ruhlar için çok kötü.
yaşadığın hayat günlük olarak yaşamını etki eder uygu ve yorgunluk bir iş yaparken erken bırakmak gibi
Evet, düzenimi bozuyor maalesef.
Benimde öyle
Evet yaaaaa mutsuzken yataktan çıkmıyorum hiçbir iş yapmam
Yaşadığım acılar günümü seçiyor sen diyon etkiliyomu
Evet üzülünce hiçbir şey yapasım gelmiyor
Evet etkiliyor...
Evet çoğu zaman etkiliyor.
Etkilemesin mi?
Yok etkilemiyor.
sadece dağarcığıma tecrübe olarak aktarıyorum
Evett etkiliyor
Evt maalesef her an her dakika 😒
Teşekkürler görüş için
Rica ederim
Hayır.
Teşekkür ederim görüş için.
Evet maalesef
Teşekkür ederim görüş için.
Etkiliyor
Hayır😅
Evet, maalesef etkiliyor
Bazen
Etkiliyor
Evet etkiliyor
Çok kütü etkiliyor hemde
Hem de nası ama unutmak gerekiyor
Etkilemez
Etkiliyor kafamı başka bir işe veremiyorum
Evet wtkiler
Bazen
Yerine göre değişir.
Bazen etkiliyor.
Hayır
Beni etkiliyor
Evet engel oluyor
Bazen saçımı yıkamak, dişlerimi fırçalamak bile zor geliyor. Eskisi gibi yürüyüş bile yapamıyorum. Sürekli kabus görüyorum. Sen ne durumdasın?
Etkilemiyor
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?