Kadınlar
Erkekler
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bu kişiye göre değişir yani kadın erkek diye ayrım yapmak doğru değildir. erkekler çirkef olduğu zaman genelde şiddete baş vurur suç işlerler. ama kadınlar çirkef olduğu zaman daha çok kıskançlık ya da takıntı saplantı gibi durumlarda olurlar. bir kişinin duygusal zorluklarla başa çıkma becerileri, empati yeteneği ve ilişki deneyimleri gibi faktörler tarafından da değişiyor. ama ben cevap verecek olursam erkekler bu konuda daha kötü.
Ben reddedilirsem incineceğimi bildiğimden kimseye açılmam, hanımefendilerin gidip açıldığı kaslı uzun boylu zengin erkeklerden olmadığım için kimse bana açılmadığından ben de kimseyi reddetmem demek ki incinmemek ve incitmemek için en iyisi yalnızlık... Ben şahsen reddedilmiş bir kadının neler yapabileceğini kestiremediğim için onların daha fazla çirkefleceğini düşünüyor ve yalnızlıktan şaşmıyorum.
Reddedilmek erkekler için olağan bir durum dolayısıyla alışık olduğumuz, bağışıklık geliştirdiğimiz bir durum. Oysa kadınlar genellikle istediğini elde etmeye alışkın olduğu için hayır cevabı onlar için çok daha acı verici oluyor! Ben yaşadım ve hayır dediğim kız bana iftira atıp Polis Babasına ona asıldığım iftirasını attı...
Tâbi ki karaktersizler yakın. Cinsiyeti yok o işin. Ama gördüğüm kadarıyla erkekler çoğunlukta. Niye lan beğenmemiş işte ne diye saçmalıyon ki bak yoluna dimi
Kedi ve ciğer olayı diyelim : )
Sana dememişmiydim
Kabuk bile tutmayan yaralar
Cevap
43Cevap
Burada reddettiğim bir kadın var. Öyle bir çirkefleşti ki buna insan denir mi dedirtti resmen. Şimdi fenomen ama bu hesabımda beni tanımıyor. Kim olduğumu bilse yine yapar çirkefliğini.
Erkeklerin çirkefleşmesi başa bela oluyor sonu kötü bitiyor
Reddedilince çirkefleşen taraf tabii ki erkekler.
Bir insan kalitesini olumsuz bir durumda belli eder. Bir insan olumsuz bir durumu saygıyla kabul edip kabullenirse emin olun o tutumu sayesinde hep iyi hatırlanır, hatta reddeden kişiye ileriye dönük pişmanlık bile yaşatabilir. Diğer türlü çirkeflik sadece nefret ettirir başka bir olasılık yok.
Katılıyorum size
Türkiye şartlarına bakarsak erkeklerin çoğu red edilmeye alışkın ama kadınlar öyle değil. Sürekli bir erkek sarmalı içinde oluyorlar ve kendilerinin birine teklif etmesi nadiren yaşanıyor buda red alırsa hemen çirkinleşebiliyorlar.
Erkek cirkeflesemez ki o özellik kadınlar da yüklü erkek olsa olsa hayvanlasir 😂😂
Benim fikrim de kadınlar yönünde.
Erkekler dümdüz her şey ortada olur.
Ama kadının ne yapacağını kimse kestiremez 😂
Tehlikeliiiii😂😂 kadından korkulur
Bu aslında kişilikle, karakterle alakalı, kadınlarda, erkeklerde öfkelenebilir asapları red yediği için bozulabilir ama bu konuda erkekler kadınlara göre ilişki için daha istekli oldukları için daha bir kötüleşebilirler…
Yani, cinsiyet ayrımı yapılamaz bence.
Çirkef olan daima çirkeftir.
Üstelik sadece reddedilince değil, her konuda öyledirler.
Genel özelliklerini paylaştığım bir soru sormuştum 😊
Cinsiyet meselesi değil ama çirkefliğin de ötesinde rezillik eden kadın görmüşlüğüm var.
Kadınlar tabiki , bana teklif eden bumuydu diye hayatı sorgulatır
kadını reddeden erkek varsa söylesin bende inanayım
Genellikle erkekler reddedildiği için erkekler çirkefleşiyordur.
Erkekler daha yatkın. ego incilmesi gurur pörsümesi yaşadıkları için elde edemedikleri için
Kadınlar pek alışkın değil. Bence kadınlar daha çirkinleşir.
Konuya göre iki tarafta olabilir erkekler biraz daha kaldıramıyor sanki takıntıyla karışık saplantı yapıyorlar geneli
Ne reddedilence ne ayrılık durumunda çirkeflesmem saygı duyarım lakin kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyorsa sözlerim kılıç gibi keskindir
Erkekler daha yatkın olabilir
Erkekler cirkeflesir de. Kadının damarına bastığın an mayindan farkı yoktur🙂
Kadınlar diyebilirim rahatlıkla. Erkekler "şansım yok ne yapayım" der geçerler. Kadınlarsa bunun bedelii fitil fitil ödetirler. Yani kadınlar deri₥
Erkekler
Teklif etmem ki reddedileyim?
Teklifte çoğunlukla erkeklerden geliyor ha yeni nesil de erkeklerden aşağı kalmıyor artık orası da ayrı konu
Erkekler gibi kadınlarda da olabiliyor aslında senin için değerim bu kadar mıydı hič mi sevmedin vs konusu
Kesinlikle erkek. Yoksa bu kadar ikinci sayfa haberleri gerçekleşir miydi?
Erkeklerin beyni aksiyona duyarlı.. kadınlar ağırdır..
Kadınlar
Reddedilen hep erkekler olur
Teklif edenler hep erkekler olduğu gibi
Ben söylerim reddederse teşekkür ederim derim olay orada biter mesela çirkefleşmeye gerek yok banada teklif eden oldu reddettiğimde çirkefliğin dibini sıyırıyorlar çünkü bana teklif etmiyor konumuma teklif ediyor kabul etmeyince olanakları kullanmayacağı için çirkeflik yapıyor ulan gözünün bebeklerinde dolar işaretiyle, ağzından akan salya Euro işareti gibi aşağı süzülerek geziyorsun yutarmı Anadolu çocuğu 🤣🤣🤣
Erkekleri bilmem.
Kadınlar değişiyor. Yabancı birisi haline dönüşüyor.
istediğini alamayan erkeğin küfre başvurması en basit örnek ölümle de sonuçlananlari gördük
Kesinlikle erkekler, bu konu tartismaya şiddetle kapalı 😂
Kadın olduğum için doğal olarak erkekler diyorum.😂😊
Maalesef bu konuda erkekler daha çirkef
En çok reddilen erkekler olduğuna göre
Kadınların reddedildiği nerde görülmüş Türkiye de
Valla karşı taraf ümit vererek davranıp reddediyorsa gayette çirkefleşilir
Erkekler bu konuda şampiyon
Kişilikle ilgili. Cinsiyet fark etmez.
Ben çok çirkef oluyorum.
Hiçbir zaman o sınıra gelmedim gerekte yok zaten
Karakter meselesi o tamamen.
Erkekler.
Haksızlık yapan kişi
Erkekler
Kesinlikle erkekler, arkadan o** falan diyorlar.
Kadınlar
Erkekler bence
Tabiki erkekler
Erkekler daha yatkın
Kadın 😅
Bence erkekler
Kadınlar
Kadınlar
Reddedilen taraf her zaman erkekler zaten 🤷♂️
İki tarafta çirkefleşiyor
Bence kadınlar ama olgun kadınlar da yok değil.
Kadınlar
Bence kadınlar
Kadinlar
kadıncılar tabiki
Net kadınlar
Net erkekler
Ikisinde
Ikisi de :p
Bariz kadınlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?