Cidden bir insan dünyada olunabilecek onca şey varken bir insan niye keko olur niyee hiç mi saygısı olmaz bir insanın kendisine? Keko seven kızlar içinde aynısı geçerli. Bence deneylerde boşuna hayvanlara zarar veriliyor, deneylerde bunları kullanacaksın ki dünyaya bir katkıları olsun, boş yere alan kaplamaktan başka bir şey yapmıyorlar. B🅾️k bile toprağa karışıp bitkilere yarıyor ve bize domates falan veriyor en azından, yani bir b🅾️k bile bunlardan daha faydalı.
Keko sonradan olunmaz doğulur. Bu aralar farklı kişilerle arkadaş oluyorum değişiklik olsun diye ve keko kişilerle karşılaşıyorum bazıları gerçekten s@lak ve sapık oluyor ama bazıları da komik ve tuhaf iyi niyetli, mert olabiliyor ve genelde keko olmaktan mutlular. Keko olmalarının sebeplerinden bir tanesi çevrelerinin keko olması.
Bazıları arkadaş ortamı yüzünden böyle oluyor, bilgisiz cahiller saten kendini geliştirmiş ve bilgili biri olsa saten keko olmaz saçma sapan hareketlerde de bulunmaz tam bı ucube oldukları için açıyorum onlara yazık kafanalarına
Kişilik & Karakter konusunda 203,4b cevap paylaştı.
Genelde kendini geliştirmediği için olabilir. ya da hayatta bir amacı olmayan bir faydası olmayan sadece çevresine zarar vermek için yaşayan canlılar oldukları içindir
Kendini geliştiremiyorsa bile kimseye bir zararı olmadan oturup evde oyununu oynasın ya da filmini dizisini izlesin, kimseye rahatsızlık vermesine gerek yok. Bence beyinleri olmadığı için keko oluyorlar daha çok.
İşsiz ve rezil oldukları için dünya ya ne için geldiklerini bilmedikleri için işlevsiz insan toplulukları aslında biraz da eğitimsiz ve cahillikten dolayı olurlar.
Evde onlara yapamadıklarını dışarıda yapıyorlar işte yok millete sulanmalar falan ya aileleri de kesin biliyor da bir şey demiyorlar öyle olunca hepsinin bir taraflari ayrı oynuyor
hiçbir kelimesini yanlış yazmışsın mesela, onlar da senin gibi yanlışa yapmış olabilir. yanlışa alışmış olabilir. bir kere öyle olunca öyle olmaktan kurtulmak kolay olmayabilir. bu insanların belki de bağımlı olduklarını biliyor musun? çoğu esrar uyuşturucu vs bağımlısıdır
duyar kasmıyorum, benim de çocukluğum babamın görev yaptığı yerde kekoların da olduğu yerde geçti. bu insanlara dünyayı fark ettirecek insanlar vs lazım ayrıca aralarından düzelen insanlar vs çıkıyor. bence senin her şeyi ben bilirim gibi bir problemin var. ben merkezcilik problemin var.
Aman kalsın benim kimsenin yardımına ihtiyacım yok, kimseye bel bağlamam ben, eğer iş kavga noktasına geldiyse bunu kendim hallederim. Bir beynim vede gücüm var neyse ki, bu zamana kadar hiç bir kavgada kimseden yardım istemedim, istememde. Gerçi zorunda olmadıkça kavgada etmem ben, okadar medeniyetsiz bir insan değilim ben.