Neden ama neden keko seviyosunuz?

Şimdi benim çocukluk aşkım vardı ve ona açıldım oda olur dedi bi 5 dakika sonra beni arkadaşlarıyla tanıştırdı ve bende tanıştım grupta (önemli) 1 tane erkek 1 tane kız var bu ikisi sevgili. Ve gruptada 1 tane erkek çocukluk aşkım var bende dediö bunlar sevgilimi neyse önyargılı olmak istemedim sohbet ettik falan ayrıldık ondan sonra bana bir mesaj yazdı "Ben ayrılmak istiyorum. Çünkü aşırı ama aşırı naziksin yemek yapmayı biliyosun kadınlara vurmuyusun aşırı küfür etmiyosun sigara alkol tüketimi yosun ve keko değilsin" gerçekten aynen bunları yazdı bende baya bir etkisinde kalmışken önümden o çocukla el ele tutuşarak gittiler

Diğer Olay

Bir kız benden hoşlanıyormuş bende ondan hoşlanıyodum zaten. Açıldı bende ona açıldım 1 hafta hayatımdaki en iyi 1 haftaydı ondan sonra bunun okulundaki kekolar buna y@vşamış. Ve oda ona vursalar bile gülüyomuş kendini savunmuyomuş bile bende sordum sanene biz öyle anlaşıyoruz dedi ben iyice şüphelendim ınstagramımızı paylaşmıştık birbirimize bende ona baksam bişey çıkmaz aptaldır diye düşündüm burada söylemek istemiyeceğim yazışmalar vardı. Herkes dicektir "Kızı tehdit etmiştir" hayır tehdit falan yok isteyerek öyle konuşmuşlar sonra bana geldi dedi "Sen m@lmısınya? Niye her zaman yanlış anlamayın diyosun niye naziksin" vb gene aynı teraneleri söyledi KIZLAR NEDEN KEKOLARDAN HOŞLANIYORSUNUZ NAZİK EFENDİLERDEN HOŞLANMIYORSUNUZ SORUM BU SİZE

TABİKİ BENİ D@VEN KEKO
BEYFENDİ BİR ERKEK
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
1 yıl
Kimsenin yanlış anlamasını istemiyorum herkes herkesi sevebilir merak ettiğim şey neden kekolar bu kadar sevilmesi
Güncellemeler
1 yıl
Yani sana sürekli vuran zorbalayan tehdit eden biriyle neden oluyorlar annesinin babasının karışmadığı şeye benim karışmam tek çağre keko olmak galiba bir sürü güzel kız çirkin kekolarla oluyolar kendime yakışıklı demiyorum ama o kekolardan iyiyim tip fizik olarak (keko seven kızlar için)
Neden ama neden keko seviyosunuz?