bugün sosyal medyada tekrar denk geldiğim bir durum.. birisi tofaşının modifiyesini paylaşmış ve video patlamış. altındaki yorumları görseniz hepsi keko falan yazmış :D neden böyle düşünülüyor?
Tofas benim ilk arabam dogan slx ve herseyı onda ögrendim ve arkadan cekiş olması ve parca ve tamıratının kolay bulunup sorunun kolay cözülmesi ucuz olması ve drift yalama ve her yola uygun olması ile tercıh edılen bir durum bence türkiye nın Mercedes i. Tofaş aşk dır. Burada keko nıtelendırmesi yapanların altında ne var ne bınıyolar ve ne kadar zevk alıyolar sormak lazım. Küçümsemek yerıne saygı göstermek lazım. Markası yüzünden keko yakıştırması yapanların bence kendılerıne saygıları yok ki şu an audi bmw ve Honda team larına üye biri olarak tofaştan ilk arabamdan aldıgım zevki almıyorum. İlk arabam pert oldu ama aynı renk bordo veya barak kırmızısı temiz slx 97 98 bulsam tekrar alırım.
Hala daha öyle bakan var mı cidden arkadaşlar bu resimde gördüğünüz arabanın temiz 40 bin lirası var neresi keko bunun? :D Eskiden fiyatları 5-10 bin tl arasıydı herkes teneke gözüyle bakıyordu ama şu an peynir ekmek gibi satılıyor tofaşlar yükselen döviz kuru iyi araba alım gücünü düşürdü
Drift çekerler elleri dışarıdadır ve sigarayı tutuyordur gülüm yavru diye bağırırlar döxmsöcmd falan bunları da yapıyorlarsa okey zincirli kolyeyi de unutmayalım..
Çünkü bu aracı kullanıp, modifiye yapan tipler elit ve aklı başında kişilikler değil. Yani ben o aracı kullanıp da aklı başında biri görmedim. Sen gördün mü?