İtiraf ediyorum 😄 erkeklerin bana bakması benim ilgi açlığımı gideriyor ve bu sebeple ben de açık kıyafetleri tercih ediyorum, topuklu ayakkabı ile de kombinleyip ses çıkarınca daha çok dikkat çektiğimi düşünüyorum.
Yırtmaçlı etek ve abiyeler neden bu kadar dikkat çekiyor?
Yırtmaç 3 cm olsa bile bence bir kıyafete farklı bir güzellik veriyor ve giyen kişiyi de daha dikkat çekici gösteriyor. Bu bence bütünlük algısından kaynaklı. Etek bütün olmalı gibi düşünüyoruz ama yırtmaç aslında bütünlüğü bozuyor bu da dikkat çekiyor. Kadınlar da bu şekilde dikkat çekici olmak için bundan faydalanıyor sanırım. Bu benim düşüncem
Çünkü çoğu yeri kapalı ve sadece yürürken, otururken açılan bir bölümü var. İşte bazıları bunu anlamıyor yarı çıplak olmanın daha dikkat çekici olduğunu sanıyor. Onlara bir kere bakılır unutulur. Ama böylesi bakılır ve akılda kalır. Çünkü şıklık daha yoğun. Yanında hediyesi olarak az bi görsel sunuyor.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Açık cevap vereceğim bebeğim çünkü ruhun xürtük. Bunu hakaret anlamında söylemiyorum tespit anlamında söylüyorum ve xürtük ruhlu kadınları seviyorum ama sadece bana xürtük olacak başkasına değil. Elbise etek giyen kadını seviyorum ben. Altında da iplik tanga olacak mutlaka 😝
Yırtmaç gizem katıyor insanda devamı için merak uyandırır. Ayrıca topuklu ayakkabıdan gelen o ses gercekten insanda dönüp bakma isteği uyandırıyor muhtemelen kadınlara at benzetmesi yapılmasının sebebi bu, nal sesi gibi geliyor😀
Haram bu yaptığın erkekleri zor duruma düşürüyorsun seni gören erkek tahrik olur zina yapmak ister cehennemi düşün. Erkekleri sapkinlastiran sizsiniz. Benim eşim böyle Seksi değil kısa kalça yok saçı kötü ben böyle kadın görünce içim eriyoe sizin yüzünüzden eşimden sogudum
Bedeni ile dikkat çekmeye çalışan kadın acınası halde demek ki hayatı boyunca hiçbir erkekten iltifat, övgü almamış seninde dediğin gibi ilgi açlığı var Allah yardımcınız olsun. Cevaba gelecek olursam eğer yırtmaçlı etek, elbise duruşu şık ve hoş durduğu için dikkat çekiyor. Tercih ediliyor.
Vücudunu teşhir eden kadın veya kız basittir. Haramdır bu toplumu felakete sürüklüyor, sokakta sevişenler var, zinaya meylettiriyor kar yuvalar. yikiliyor. ben. bu kızları. gorunce eşimden soğuyorum eşim ne bunlar. gibi bakımlı. ne bunlar. gibi güzel
sizin de içinizde sadakat yokmuş. eşiniz diğerleri gibi olsa yine soğurdunuz. çünkü sadık değilsiniz. herkes istediğini giyer, siz gözünüzü çekin üstlerinden.