Yalan söyleyerek, verdiğiniz sözleri tutmayarak, olur olmadık şekilde davranarak vs hiç birini zor durumda bıraktınız mı?

Yalan söyleyerek, verdiğiniz sözleri tutmayarak, olur olmadık şekilde davranarak vs hiç birini zor durumda bıraktınız mı?

Hayır birilerini zor durumda bırakmadım zaten ben kimseyi zor durumda bırakmak istemem tabi ki de. yani bilmeden olduysa olmuştur ama bildiğim kadarı ile kimseyi çok zorda bırakmam. zaten genel olarak ben arkadaşlık konusunda özenli davranıyorum yani pot kırmamaya dikkat ediyorum ve genelde kimseden de yardım istemiyorum zaten hayatımda
sevgilim iki kızı idare ediyormuş. diğer kızın doğum gününe gideceğini yakalamıştım. kızında benden haberi yok. hediye alp gittim kızı öptüm numaralarımızı aldık hediyesini verdim. okanın arkadaşıyım dedim o korku dolu ve kıpkırmızı. yalvarıyo resmen rezillik çıkarmayım diye. ilerleyen zamanlarda kızla buluşup anlattım tabi durumu. hala kızla görüşürüz... i. tle ikimizde görüşmüyoruz...
Geçmiş olsun
O şekilde değil de misal biri var karşımda ve bir şeyler anlatîyor diyelim ama ben onun yalan attığını biliyorum o an onu susturup neden yalan söylüyorsun iması çok kez yapmışımdır yani karşımdaki kişi beni kandırabileceğini sanan suratını düşürmek beni çok keyiflendiriyor
Bırakmadım dersem yalan söylemiş olurum. İllaki birilerini mutlaka zor durumda bırakmışımdır. Ben biraz açık sözlü olduğum için. Böyle anlarda sevdiğim insanları zor durumda bırakabiliyorum. Fakat bilerek ve isteyerek kimseyi zor durumda bırakmam. Buna azami şekilde dikkat etmeye çalışırım
Cevap
14Cevap
ben de verdiğim sözleri tutmaya çabalama hastalığı var ! zamanında beni takıntılı şekilde seven sevgilim lütfen yemin et benden ayrılmayacaksın diye diretti olmaz vs diye diretirken öyle ya da böyle kabul ettirdi bana bunu işte sırf bu yemini ettim ve yemin ederim seni bırakmıcam kimsenin olmıcam senden başka dedim diye senelerce direndim direndim direndim tamam seninim hala diye diye avucundaydım! bir daha birisine böyle bir yemin etmek mi asla!!!
Yalan söylemeyen insan çok azdır hata yapmayan insan da. Benim de kendimde önemli gördüğüm bir kaç şey oldu onlarda da çok güzel olacak şeyleri kendimden uzaklaştırmamla sonuçlandı.
O şekilde bırakmadım bırakmam
Yalan söylüyorsa beni zor duruma sokuyorsa afişe de ederim rezil de
Bile isteye kimseyi zor durumda bıraktığımı
düşünmüyorum..
Ben hep kendimi bıraktım çünkü kendime gücüm yetti sanırım
Hatırlayamadım gerçekten olmuşsa da bir kez falandır sanırım hatırlayamadığıma göre.
Hatırlamıyorum ama öyle birisi değilim verdiğim sözleri tutarım
Söz verdiysem düşman da olsak o an geldiğinde mutlaka yapmışımdır.
Hayıır değer verdiğim hiç kimsenin güvenini boşa çıkarmadım
Kendi doğum günüme katılmamıştım 25 kişilik bi organizasyondu hem de
Asla kimseyi risk etmem karakterim bu
İstemeyerek olmuş olabilir
Bırakmışımdır illaki.
İsteyerek olmasa da.
Hayır belki küçükken annemi 😅
bırakmışımdır illaki
hayat garip
İllaki olmuştur ama hatırlamıyorum
Hayır bırakmadım asla bırakmam. Da
Evet eski sevgilimi aldattığı icin