Selâmlar!!
Israr edildiğinde o yapılan ısrarı yerine getirir misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Selâmlar!!
Israr edildiğinde o yapılan ısrarı yerine getirir misiniz...✔

#Acid_Qeenn.🌺
Babama hep ısrar ederdim, inadına da yapmazdı dediğimi, inatçı ve gıcık bir adamdır babam. Kuştan korkarım mesela, kuşu avuçlarının içine alır , kuşu bırakıyormuş gibi yapar :D Gıcık yönleri çok 😅 Israr ettiğim şeyi yapmıyor inadına, yapmadı, yapsa da son dakika da yaptı , beni çileden çıkardıktan sonra, şimdi tanıyorum babamı, bir şey isteyecek oluyorum, hayır dediğinde "tamam baba, senin istediğin olsun, canın sağolsun"diyorum, hemen de yapıyor dediğimi ☺ Lakin yapsın diye de öyle söylemiyorum, çünkü ısrarcı olmak insanı yoruyor, bir savaşın içine giriyorsun ısrarcı olduğunda, gerek yok yorulmaya, yormaya. Artık sükuneti, kafa rahatlığını seçtiğim için ısrarcı olmuyorum, olursa da olur, olmazsa da olmaz
Bir dönem ısrarcı arkadaşlarım oldu özellikle balık burçları çok sever ısrar etmeyi. Artık çevremde yoklar çünkü beni bunalttıklarını farkettim. Çevremde birden fazla kendimi tekrarlamak zorunda kaldığım insan tutmuyorum, herkese de tavsiye ederim. Hayat zaten yorucu, kendi istekleriyle bunaltan insanları da dahil ettiğinizde emin olun iki kat yorucu …
Hayır yapmam.. Aksine daha çok ısrar edildiği için inat edip tersini yaparım.. Ne gerek var bu kadar ısrara ben yapacaksam zaten zamanı gelince yaparım.. Neden sıkıp duruyorsun, bunaltıyorsun beni.. Beni tanıyan kişi zaten beni kendi halime bırakmalı..
Ne kadar tanısalarda bazıları darlamayı pek seviyo. 😄
Kesinlikle, bazen yeter diye bağırasım geliyor..
Selamlar, Hayır tam tersi biri ısrar ettiği zaman yapmıyorum çünkü ben bir şeyi istiyorsam zaten yaparım birisinin beni zorlamasına gerek duymuyorum zorlandığım zaman ya da sürekli aynı şeyi tekrar ettikleri zaman bu bende daha çok inat yapıyor. çünkü insanlara hayır demekten yoruluyorum. yapacağım şeyin bana bir faydası olması ve bunu da içimden geldiği için yapmam gerekiyor. bu yüzden de genelde aşırı ısrar eden kişiler ile konuşmuyorum hayatımda yer etmiyorum.
Cevap
22Cevap
Gerçekten istemiyorsam sıkılırım, reddederim, veto ederim..
Bir de istemem yan cebime koy durumu var.. Ne kadar istediğini, sınırını, derecesini, şiddetini öğrenmek açısından önemli bence..
Israrı sevmediğim için yapasım varsa da inadına yapmam
Bir şeye hayır dediğimde "lütfen ısrar etme" demek zorunda kalmak aşırı rahatsız edici bir şey. Hayır hayırdır. Hayır'ın başka bir manası yok anlayın artık şunu ciddi zeka problemi var bu ülkenin
Hayır, eğer yapacak olursam bunu fırsat bilip her seferinde aynı davranışı sergileyecek
Elini veren kolunu alamaz mı diyosun.😄
Hayır yapmam, yapacağım varsa da yapmam çünkü hiç sevmiyorum ısrar edilmesini ve eğer yaparsam sürekli devam eder diye düşünüyorum.🙃
Tam tersi ısrar işin içine girince daha gergin ve keskin birine dönüşürüm. Kabul edeceğim varsa da etmeyebilirim.
Ve aleyküm selam.
Resme +1 diyorum. Israr lduğunda daha da dellenip soğuyorum. Israra geleme₥
Israr edene bağlıdır, sevdiğim birisi ise yaparım, değilse umrumda olmaz... Bana sevdiğim insandan başkası karışamaz
Israr sevmiyorum, bu beni çok sinirlendiriyor...
Hayır yapmam. Net biriyim. Hayır diyorsam uzatmalarına gerek yok çünkü yine hayır diyecem.
Hayır ısrar edilince yapmak istiyor olsam bile sırf ortada ısrar var diye tersinie yaparım.
Hayır tam ters teper yapmam inatlaşmasinlar benimle :)))
Hayır hayıırr. Israrı hiç sevmiyorum. Biri bana ısrar ettiği zaman sinirleniyorum
Asla daha çok inat ederim en nefret ettiğim şeylerden bir tanesidir.
Ne kadar ısrar edildiğine bağlı , kafamda silah varsa yaparım
En sevmediğim şey. Israr karşındaki kişinin iradesine saygısızlıktır.
Israr edilen şeyin ne kadar yapılmaya ve kimin soyledigine bağlı
Hayır dediğim zaman pek fikrimi değiştirdiğimi görmedim.
İstemiyorsam hayır diyorum.. sevdiklerine karşı sadece istemesemde müsamaha gösteririm
Hayır asla yapmam onlar inatçıysa bende inatçıyım asdf
Hayır, aksine yapacağım varsa da yapmam.
Ay nefret ediyorum yapasım varsa da yapmam
Karşımdaki kim olduğuna bağlı çok inat biri değilse yapmam ikna edemeyeceğime inanmışsam pes eder yaparım
Haha tam tersini yaparım😄
Hayir beni daha cok uzaklastirir.
Israr edene, konuya bağlı 💐
Fazla ısrar mide bulandırır
Israrı hiç sevmem. Resmen soğuma sebebim.
Isrardan hoşlanmam efendim...
En nefret ettiği şeydir ısrar
Yapmam. Yapasım varsa bile kalmıyor
Israr edilince inadina yapasom gelmiyor
Israr edilince hiç yapmıyorum.
İsrardan nefret ederim
Sussunlar diye yapıyorum
Kıramıyacağım insalar olunca
Yapacağım varsa da yapmam😆
Tersini yaparım genel olarak 🥴
Yapmam. Israr edilirse sinirlenmeye başlarım.
Nedense hem sinirlenip hem de yapiyorum.
Tersini yapmak istiyorum
Inada bindiririm yapacaksamda yapmam🤣🤣
yapacağım varsa vazgeçerim
Görsel cevabımı vermiş..😄
Hayır yapmam, ısrarcı insanları şımarık buluyorum.
Hiç sevmem, tam tersini yaparım 😄
Ben istemediğim sürece yapmam
Konu kapansın diye yaparım
Hayır, istemediğim sürece bir şeyi yapmam.
Hic hosuma gitmeyecek birsey yapmami isterlerse nazik bir sekilde reddetmeye calisirim onun disinda soylenilen herseyi yapmaya gayret gosteririm
En nefret ettiğim şey ısrar inat edip hiç yapmiyorum 🤣🤣
Hayır, yapmam.
Doğrulara aykırı olana uyulmaz
Asıl ısrar edilince öfkelenip hiç yapasım gelmiyor
Hayır yapmak istemiyorsam yapmam
Tam tersini yapıyorum
Yapmam.
Evet.
Çok zor
Yapmam hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?