İnsanlar sadece sizdeki değişimi görür, o değişimin arkasında neler yaşadıklarınızdan ise bihaberdirler. 🦋
En son ne zaman bu tarz bir cümle işittiniz? Peki ya bu cümleyi algılama biçiminiz olumlu mu olur yoksa olumsuz mu? 🍃

İnsanlar sadece sizdeki değişimi görür, o değişimin arkasında neler yaşadıklarınızdan ise bihaberdirler. 🦋
En son ne zaman bu tarz bir cümle işittiniz? Peki ya bu cümleyi algılama biçiminiz olumlu mu olur yoksa olumsuz mu? 🍃

İki sene falan oluyordur belki daha da uzun. İnsanlardan değil de tek tük insancıklardan buna benzer bir şey duydum. Ama değişen ben değilim sadece benim onlara karşı olan tavrım değişiyor. İnsanlar hep karşı taraftan gördükleri ilgiyi ve alakayı görmeye devam edeceklerini sanıyorlar hem de yaptıkları olumsuz şeylere rağmen bile ama hata ediyorlar, herkes herkesin kahrını, nazını bir yere kadar çekebilir.
Kesinlikle.
☺️🌸
Bu soru benim için çok ağır...
Çünkü bana "sen değiştin" diyenler beni eskisi gibi saf bulmadıkları için, menfaatlerine faydam dokunmadığı için, kendimi bazı şeylerden uzak tuttuğum için söylediler.
O yüzden sen değiştin diyenlere itimadım yok.
Çok çok doğru. Değişen biz değiliz, eskisi kadar saf değiliz.
İnsanlar da bunu değişmekle alakalı buluyor. Halbuki biz kendimizi koruma altına almayı öğrendik
Aynen öyle.

Bir süredir duymadım duyarsam da cevap verme₥
Görseli kaydettim. 😄
Al al zaten siteyi neonladık her soruda bir parlak yazı var artık 😎 gözlükleri takalım bizde
Eic 🍁🍃
Bunu bana geçelerde annem söyledi. Akabinde kardeşim söyledi. Sen artık çok değiştin. Eskisi kadar uysal bir insan değilsin diye. Bunu nedenini bence ilk önce kendilerine sormaları lazım. Hiç kimse sebepsiz yere değişmez. İnsanı buna sürükleyen bazı etkenler vardır. Bu etkenlerin temelinde genelde aile yatar. Değiştiğim için mutluyum. Beni sevecek insanlar bence böyle sevmesi gerekiyor.
Çok doğru.
Cevap
5Cevap
Çevremden çok değiştin cümlesini genelde duymuyorum çünkü ben aslında her zaman aynıyım karakter olarak değişen ben değil insanlardır çünkü bir insan karakterini değiştirip bana farklı davranırsa ben de o insanı doğal olarak farklı davranırım yani aslında ben birine karşı değişiyorsam suçu kendine aramalıdır ilk önce. bunun dışında da duymuyorum zaten.
İnsanlar bizi eskisi gibi kullanamadıklarında, değiştiğimizi söylerler...
Ne zaman duyduğumu hatırlamıyorum ama baya uzun zaman olmuştur. Ayrıca söyleyen kişiye ya da ima edilen konuya göre olumlu veya olumsuz algılarım. Değişmek istediğim bir kaç konu var keşke değişsem de çok değiştin denilse...
Keşke dediğin gelir başına bekle sen sjshsshj
Ah ah nerde djdjd dört gözle bekliyorum d😂
Son 1 yıldır çok söyleyen var ama umursamıyorum. İster iyi yönden isterlerse kötü yönden söylesinler.
Kocamdan duyuyorum bayag oldu hatta duyali.
Ailenle bir olup el birliğiyle yasattgnz şeyden sonra öldürdünüz o Seyda yı. Yenisiyle uğraşacak tanıyacak sabır versin Allah size diyorum bnd
Dün dermişim 😜 uzun zamandır kimse bana değiştiğimi söylemedi. Eğer değiştiğimi düşünenler varsa dahi ben değişmedim onlara onlar gibi davranıyorum sadece..
Hatırlamıyorum ama değişken bi yapım yok pek doğrularım kafa yapım pek değişmez
Olumlu olarak algılıyorum. Geçen hafta annem söylemişti.
Herkes diyor birbirine
Let it gooo let it gooo
Kusura bakma fotoyi gorunce o aklima geldi
Olumsuzdu gereksiz biriydi umursamadım
Oo Tanricam da buradaymis
olumlu olarak çok önceden söylenmişti
Olumlu yönde 'çok değiştin ' dediler.
Hatırlamıyorum
Bu sözü çok duymadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?