Evet önemlidir kesinlikle.
Hayır beni tanıyınca sever zaten.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

İlk izlenim son izlenim değil de karşımda kim olduğu önemli. Ben kasmamayı tercih ediyorum fazla ya, beni ben olduğum için seven ve benimseyen benimser. Keyifli günler..
Abla sorularıma gelir miydin :D sjsjs
ahs :D gelmez miydim ya denk geldikçe geliyorum tabi ki aşk olsun kardeşim
Hoş geldin abla daha sık gel :D sdfsdf
Her zaman :D ahs
İnsanlar hep eleştiriye açık olduğundan dolayı pek aldırış yapmam desemde azıcık yapıyorum. 🤦🏻♀️Eskiden benim hakkımda olan gereksiz eleştirileri kafamda sorguluyordum.. takıyordum boşyere. Sonra kendime dedim ki " bak kızım!! Senin yaşadığın, katlandığın bir gramını o boş konuşan kişi yaşa şu an depresif bi şekilde olurdu diye kendime söz verdim. O günden beri pek aldırmıyorum. İçimdeki duygular eskisi gibi değil. Utanıyordum şimdi "U"nun baş harfi bile yok ruhumda. Saldım benliğimi/ruhumu... nereye giderse artık.
Boş ver abla, belki de senin yaşadığın şeyleri o kıskanç insanlar yaşasa katlanamazdı bile... 🌺
<3
İlk izlenim de önemlidir bence çünkü insanlar hakkımızda ön yargılara sahip olabilirler ama bir süre geçtikten sonra gerçekten tanınmak ve sevilmek daha önemli tabii..
İlk izlenim önemli değil. Tanıdıkça sever. Önyargılı olup tanımayacaksa kendi bilir. Benim kaybedecek bir şeyim yok.
Teşekkür ederim
Cevap
26Cevap
Hayır değil. Herkesin paşa keyfisi bilir. Ben yeni tanıştığım insana rol yapamayacak kadar üşengeçim, kendim konusunda aşırı dobrayım
Nasılsam öyle izlenim bıraktım hep.. Kime nasılsam artık..
Yeni insan tanımak istemiyorum artık
Ne kadar çok yeni insan, o kadar çok kafa yorgunluğu benim için.😄
Daha ilk günden ilgi manyağı oılan birine nasıl bir izlenim verebilirim ki. normal insan bulmuyor ki beni
Benim için önemli değildir ama tanıyınca sevmesede olur ya da kendimi tanitip sevdirmek için çabam olmaz
Pek umursadığım bir durum değil açıkçası ben kendim gibi olurum farklı olsam da zaten artık insanlar anlamak istediği gibi anlıyor her şeyi
evet önemlidir. ilk izlenim, karşı tarafa yaklaşımımı belirler. zamanla bu düşüncelerim değişebilir ama kolay değil.
ay git bi de saçma sapan nick koymuş kendine...
neyse ki bunu görmek istemiyorum seçeneği varmış.. :))))
Ya kendim gibi davaranıyorum, önemsiyorum da karşı da ki insan beğenmemişse zaten her türlü bahane buluyor
Evet aynı şekilde karşı tarafında yarattığı ilk izlenim önemli
İnsanlarla tanışmıyorum uzun zamandır ama tanışsamda önemli olmaz heralde.
İlk izlenim önemlidir çünkü diğer görüşmelerde büyük etkisi oluyor.. dikkat ederim
Önemli akılda nasıl kalmissam öyle bilinirim sonuçta.
Yok yok asla ben kendimi hiç kasmıyorum olduğum gibiyim beğenen beğenir beğenmeyen kendi bilir
Eh haliyle önemlidir. Herkes karşı tarafa etkileyici görünmek ister.
Zeki olduğumu düşündürmediiğim her insan için eksik hissediyorum😂😂😂😂
Hayır çok takılmam öyle şeylere genelde yeni tanıştığım insanlar beni çok olumlu buluyor
İlk izlenim her zaman en önemli bir unsurdur ve dikkat ederim.
İnsanı ilk dakikadan sevemezsin karakterini öğrenirsin sonradan seversin. Oyüzden kimse kimseye ilk görüşte sevmez.
Bence önemli ama gidipte karakterim a iken b göstermem müsamma etmem.
Önemli tabikidee bunun için ilk saniyeler önemli zaten.. o sırada başardın başardın yoksa geçmiş olsun
ilk görüş önemlidir çünkü ilk dakikadan kişi kendini belli eder. ilerisini anlarsın zaten.
İlk görüşte sevmediyse hiç gerek yok canım ya. Karakter ilk dakikadan belli olur zaten.
İlk izlenim önemli. Ama asıl sonrası daha önemli tabiki
Önemli çünkü bunu daha sonra değiştirmek imkansıza yakın
Yok hiç umursamam açıkçası kim ne düşünüyorsa düşünsün.
İlk intiba önemli
Önemli değil benim için
Bunu dert edeceğimi sanmam
Herkes için ilk intiba onemlidir
Evet önemlidir kesinlikle.
Oldukça çok önem veririm
Güven.
Nedense çoğu kişi diyor.
Kiminle tanıştığıma göre değişir o
Kim olduğuna göre değişir
Önemli ama aşırı değil
Karşımdaki insana bağlı ama onmeli
çok önemli değil
Tabii ki de önemli. Önemsiz diyen çıkar mı bilmem.
Önemli bencede
Tanıyımca sever.
Evet, önemli.
verdiği önemi gösterir
Evet kesinlikle.
Evet önemli.
Evet önemli
Evet önemli
Önemli
Kesinlikle önemli
hiçbir özelliği yok
Önemli