Gülmek
Ciddi durmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Tabii ki gülmek! Hayatta her zaman neşeli ve pozitif olmak önemli. Ciddi durmak da bazen gerekli olabilir ama çoğunlukla gülmek en iyisidir. Sıcak ve samimi bir gülümseme, insanların gününü daha iyi hale getirebilir ve iletişim kurmayı daha kolay hale getirebilir.
Ciddi durmak ki zaten gülmeyi hiç sevmiyorum gulen insanlarında sevmiyorum ama bende insanım bende gülüyorum bu yüzden kendimize sevmiyorum gülmek mutluluğu çağrıştırır mutluluğuna mutlu insanları da sevmiyorum tiksiniyorum gulen mutlu insanları görünce bu yüzden kendimdende diğer insanlardanda nefret ediyorum ama öyle bir nefret değil daha çok nası desem o an a yönelik nefret yoksa sevdiklerimde var
Yerine göre eğlenceli olup yerine göre ciddi durmak. Çok gülen veya çok ciddi yapıya bürünen insanları sevmem. Ölçülü olmak en güzeli. Nerde ne davranacağını bilmek. 🍁
Cevabınız için teşekkür ederim 🌹☕
Bana normalde gülmek daha çok yakışması lazımdı ama maalesef güleceğim pek bir şey yok benim hayatımda bu yüzden de genelde gülümsemiyorum ama çok ciddi de durmam ben aslında sürekli şaka yapmayı seviyorum ama fırsat yok işte
Cevap
10Cevap
Gülmek yakışıyormuş öyle diyorlar.
Ama yürürken hep ciddi bir suratla yürüyorum🙈
Teşekkür ederim cevabınız için. 🌹☕
Rica ederim😊
Ne ciddi olabiliyorum ne de geyik yapmadan yaşayabiliyorum 😂😂
Cevap için teşekkür ederim.
Tabii ki gülmek yakışıyor her ortamında ciddi durmak bazen sorunları neden olabilir
Kadınlara gülmek erkeklere ciddi olmak yakışır
Bana her ikide yakışıyo. Ama genelde hafif tebessüm daha çok yakışır.
Bana gülmek yakışıyor da sana ne yakışıyor tanımadığın bilmediğin insanların mesaj kutusuna "or**pu " yazmak mi yakışıyor?
Güldukce guzellesiyorum 😆
Gülmek bence herkese yakışır insanın içini ısıtır
Cevap için teşekkürler : )
Gülmek çok yakışıyor
Teşekkürler 🌹
Gülmek pek yakışmıyor bana
Teşekkür ederim. 🌹🌹
Rica ederim.
Gülünce çok kötü görünüyorum
Teşekkürler. 🌹
gülmek tabii ki, ciddi dursam maksimum 2 dakika sonra gülmeye başlıyorum
gülmek daha çok yakışıyor