Bazı insanlar gülüşleri ile bazı insanlar ciddiyetleri ile ön plana çıkıyor. Sen hangisisin? Hunharca gülmeyen bizden değildir.. 🦁Güleyrum haluna katula katula.. 🦁
Ben herkese gülmeyi yakıştırırım. Kendime de gülmeyi yakıştırıyorum haliyle. Ama ağlamak çok hoşuma gidiyor. Yani tabi hobi olarak ağlamıyorum ama göz yaşının yavaş yavaş süzülmesi, gözün ağlamaktan kızarması çok güzel görünüyor. Resmen göz bebeği renk değiştiriyor. O yüzden hem ağlamak, hem gülmek derim ☾
Sinirlendiğimde asla gülemiyorum ama normalde gerçekten güleryüzlü bir insanım bana da gülmek yakışıyor sanırım ama ben de ciddi durmanın yakıştığını düşünüyorum yani çevreden duyduğumu ve kendi düşüncemi söylemek istedim
Bazen delice gülüp içimdeki o kötü enerjiyi salmak istiyorum, gülmek her insana yakışır. Ama ben hayat koşulları dolaysıyla ciddi kalmayı tercih ediyorum
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Gülmeyi çok severim ben ya😀 Derdim olsun gülerim, canım yanar gülerim, bazen sinirlendiğim zaman bile gülüyorum. O yüzden de somurtmak bana yakışmaz kesinlikle.
Gülmenin yakıştığını söylerler genelde ama genel olarak mizacım ciddidir biraz. Dışarıdan soğuk görünüyorum sanırım, samimiyet oluşması yeterli suratımın gülmesi için. Sevdiğim insanların yanındayken ağzım asla kapanmaz mesela.
Tebessüm ederim genelde.. en son ne zaman kahkahalarla güldüm, inan ki hatırlamıyorum. Yapım ciddidir, dediğim gibi en fazla tebessüm ederim. Hayat izin vermiyor mutlu olmamıza. Ne demişler ‘ağlamak istemiyorsan gülmeyeceksin’.
ciddi durunca insanlar birine kızdığımı ve her an birine saldırıcağımı düşünüyo güldüğüm zamanda içtiğimi ya da psikoloimin bozulduğunu düşünüyo o yüzden ne gülüyorum ne üzgün duruyorum tepki yok.