Kişilik & Karakter Gülün mü fazla, dikenin mi? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Keyifli akşamlar.. 🥀https://m.youtube.com/watch?v=JiaWCah7Nfs"Devam eder İstemem bi’ kere daha Gizledi benden deva Ama neden? Üzemem kendimi daha Gülden çok dikeni var Anlamaz beni hayır Sana ben daha ne diyeyim ki Bence bi bildiği var Onu sal, yola gel Bi’ tutam karamel"#heartoffire#smell Gülün mü fazla, dikenin mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Görmek isteyene her ikisi de bolca var. Yeter ki sadece dikenlere odaklanılmasın. 1 2 Yorumla Pulsarr +1 yıl Teşekkür ederim yavrum :* <3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Ricalar babem 💋 :D Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Dikenim fazla ama onlar güle aldanıyor. 1 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,4b cevap paylaştı. Dikenlerin daha fazla.. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Bir sürü dikenim var 😂 1 0 Yorumla
RoseCamellia Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gülüm fazlaydı önceleri dikenler gözükmeyecek şekilde hem de. Şimdi gülleri seyrelttim dikenler belirginleşti. 1 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. bilemedim :https://www.youtube.com/embed/2hx9J95Cm0c 1 0 Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gülüm fazlaDikeni hakeden insana bile yoktur, uğraşamam yine canı yanacak ben olurum. Ben gül olmaya devam... 1 0 Yorumla
Dafnyy Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Kaktüs 🌵 um ben ama sevince çiçek açarım 🌺 2 0 Yorumla
avalokiteshvara Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 94% +1 yıl Karşı tarafın ne hakettiğine bağlı olaraktan değişir 1 0 Yorumla
dynamiteee Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gülümü görmek isteyene gülüm fazla dikenimi görmek isteyene dikenim fazladır 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Dikenim daha fazla. Batmasını göze alan gelir ancak. 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Hak edene gülüm, hak edene dikenim daha fazla 1 0 Yorumla
Diprasyon Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl "bir ağaçta gül de biter, diken de... Kuru bir dalsın. " Dediğim insanlar oldu. 1 0 Yorumla
dogan4141 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Saçma bir soru nekadar gülün varsa okadar dikenin vardır 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Nergis çiçeğim 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Koklamasini bilene gülüm benle zıt gidene dikenim 1 0 Yorumla
moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dikenim fazla:) 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Her şeye rağmen hala gülümüz 1 0 Yorumla
lckrmn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Ne gulu ne dikeni hayatımız kaziklarla dolmus 0 0 Yorumla
TereyaglıGuymak Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Gülle dikenle uğraşmadım. Her zaman papatya sevdim 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. İkisi arası orta 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Demgeli 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar