Çok gülmem, suratta asmam. Yerine göre gülerim, her şeye gülüp eğlenen tiplerden değilim. O gün içindeki enerjimede bağlı, keyifliysem biraz daha güleç olurum keyfim yoksa ne yaparlarsa yapsınlar yok gülemem. Neşeliyimi göstermek için her şeye gülenlerden de hoşlanmam, samimi gelmiyor. 7/24 te gülünmez hani. 🙄 Aşırıya kaçmadan, ciddiyetsizliğe girmeyecek kadar güleç olmak yeterli bence abartmaya gerek yok diye düşünüyorum. Bazıları dozunu kaçıyor gibi sanki. Herkesin yapısı farklı, ortasını bulmak lazım.
Sanırım yerine göre. Bazen gülerim bazen de çevremde mutsuz biri varsa onu mutlu etmeye çalıştığım için yüzümü asmam. İnsanlar beni neşeli zanneder ancak gözyaşımı istersem yedi kat alta bi yere saklayabilirim.
Evet, çok gülerim ve çevremdeki insanları da güldürürüm. Eğlenceli bir yapıya sahibim. Ölüm dışında ne olursa olsun gülmeyi başarıyorum. Sorunlar hep vardı ve hep varolacaklar. Bunları sürekli dert ederek hayatın zevkine varamam. Sorunlar bir şekilde hallediliyorlar, derdi veren dermanını da veriyor. O yüzden çok kafama takmam sorunları. Beş dakika önce üzgünken bile, beş dakika sonra gülüp eğlenecek bir şeyler bulurum kendime. Annem bana "evin neşesi" der :)
Evet ben çok gülerim ve çevremdeki herkesi de çok güldürürüm yani ben kendim çok neşeli ve çok pozitif bir insanım bazı insanlar bu huyum un burcumdan olduğunu söylerler. İşte sen yay burcusun yay burçlarının geneli böyle diyorlar bilemiyorum ama gülmeye güldürmeye etrafımı neşesi açmayı konuşurken gülümsemeyi severim bu benim açımdan da bana enerji veren bir şey kendim ile mutlu oluyorum ve etrafımdakileri de mutlu ediyorum. Negatif enerji yaymıyorum..
Eskisi kadar gülmüyorum sanırım çünkü eskiden hayatı seviyordum sevmem için sebeplerim daha çok tu ama şimdi sevmemem için sebepler çok sanırım sevdiğim sebepler diğerine göre daha az ama yinede insanlara karşı güler yüzlüyüm soğuk nevale gibi gezmektense gülümsemek bana daha iyi geliyor soğuk insanlardan da nefret ediyorum umarım herkes kendi kalbinin ekmeğini yer bu cümleyi seviyorum 🌺
Çok gülerim hatta delimisin nie böyle çok gülüyon ya da piskolojin mi bozuk falan diyenler olmuştu halbuki bebekliğimden bu yana tüm fotolarmda videolarmda hep kocaman bir gülücük olmştur yüzümde... Gülmek = Ben