Bence kesinlikle değildir, ağlamak insanı rahatlatır ve o kişinin güçsüz olduğunu göstermez...
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bence kesinlikle değildir, ağlamak insanı rahatlatır ve o kişinin güçsüz olduğunu göstermez...
Hayır, ağlamak güçsüzlük belirtisi değildir. Aksine, ağlamak insanların duygularını ifade etmenin doğal bir yoludur ve zayıflıkla veya güçsüzlükle hiçbir ilgisi yoktur. Aksine, hissettiğimiz duyguları ifade etmek ve stresi azaltmak için sağlıklı bir çıkış yolu olabilir. Bazı kültürlerde, özellikle de erkekler arasında, ağlamak "zayıflık" olarak görülebilir ve bu nedenle bazı insanlar ağlamaktan kaçınabilirler. Ancak, bu düşünce tarzı yanlış ve ağlamak normal bir insan davranışıdır. Ağlamak, üzüntü, stres, mutluluk veya duygusal herhangi bir olay karşısında doğal bir tepkidir ve güçsüzlük belirtisi değildir.
Kesinlikle ağlamayı güçsüzlük olarak görmüyorum. Aksine ağlamayı göze alacak kadar cesur olduklarını düşünmüyorum. Çünkü ağlamak bazı gerçeklerle yüzleşmek demektir. Çoğu kişi bu yüzleşmekten kaçıyor.
Rica ederim 🌿
Ağlamanın şifalı olduğuna dair yazılar okudum. Yine de ben pek ağlama meraklısı değilim. Gülmeyi ve güçlü, sakin durmayı severim. Soğukkanlı ve neşeli.
Asıl ağlamamak güçsüzlük belirtisi diye okumuştum bir psikolog yazarın paylaşımında... Ağlayan insan olduğu gibidir samimi ve güçlüdür
Teşekkürler iyi geceler diliyorum 🌸🩷🌸
Cevap
27Cevap
Hayır insanlık belirtisidir.. Keyifli günler..
Ağlamak güçsüzlük değildir elbette ama bunu abartıp, "güçtür" diye nitelendiren insanlar da var. Hayır efendim Ağlamak güç falan da olamaz.
Duygu boşaltımı yapmak kesinlikle bir ihtiyaç. Fakat insan içinde kendini tutamayıp ağlamak ne yazık ki duygusal anlamda güçsüz oldunduğunun bir işareti.
Bence güç belirtsidir. Çünkü maalesef günümüzde insanlar kendilerini ağlayacak kadar güçlü görmüyorlar.
💫💫💫
Ağlamak bir kalbinin olduğunun belirtisidir yani vicdanlı biriysen ağlayabilmen çok güzel bir duygudur..
Teşekkürler ☺️🌸💫
Ağlamak bize ilaç etkisi yapar bir nevi rahatlatır bizi ama sürekli olmaması önemli sorunu çözmek ve çabalamaya devam 👍
Teşekkürler ☺️💫
🙂👍
ağlamak insanı rahatlatır onun için ağlama durumunda bırak ağla rahatla
Öyle yapıyorum teşekkürler 💫
rica ederim beliz hanım
ağlamak güçsüzlük olsaydı mutluluktan ağlamak diye bir şey olmazdı
ağlamak kişi sinirliyse deşarj olmayı içine atmamayı ve rahatlamayı sağlar
Ağlamak rahatlatıyor aslında bir başkasının yanında ağlamak zayıflığın göstergesidir derler.. o yüzden büyük konuşmim bi başkasının yanında ağlayamıyorum istisnalar hariç.
Evet öyledir. Zayıf insan sorunlarda çözüm bulamazsa ağlama yönetimini seçer. Oysa ağlamakta çözüm değildir. Ağlamak yerine sorunun üzerine gidip çözmeye çalışmak gerekir.
Bazen çözûm gerçekten çabalamamıza rağmen bulamadığımız çıkmaz yollara gireriz orada ağlamak bir nebze de olsa bizi rahatlatır negatif duygumuzu boşaltır ama sürekli değil tabiki bir süre sonra çabalamaya devam tabiiki
Birisi icin Ağlamak ya da üzülmek değer verdiğini gösterir ya da sevdiğini gösterir..
Güçsüzlük anlamına gelmez.
Hayır değildir ağlamak insanın deşarj olması anlamına gelir çoğu zaman ve kişi kendini hafiflemiş hisseder
Hayır, bir nevi rahatlama olarak bile düşünebilirsin. Dökülen her yaş ile İçindeki tüm kötülüklerin gittiğini düşün.
Duygulu her insan ağlayabilir insan olan herkes ağlayabilir
ağlamak zayıf karakterdir yok öyle ben sinirimden ağlıyorum
Terapi gibi rahatlatan bir şey bence gücünü toplamak için en iyi yöntem bu
Hayır güçsüzlük değildir. Öfkelenmek, sevinmek gibi bir duygu durumu.
göz yaşını silen herkes daha güçlü kalkıyor ayağa 💪🏻
hayır, ağlamak güçsüzlük belirtisi değildir.
Ağlamak gülmek gibidir. O yüzden güçsüzlük belirtisi değildir.
Ben bu gün daralmıştım ayrılık konusu vardı bi ağladım bi zırladım çok iyi geldi kendi kendime
Aslında ağlamak güzel şey rahatlıyor insan
sinir stres hepsini atıyorsun
Bence ağlayamayan insan güçsüzdür. Duygularını ifade etmekten korkar. Dışarda her şey süt liman ama içerde kıyamet.
Ağlamak aslında ne kadar güçlü ve nasıl dayandığını gösterir bunu unutma
Teşekkürler 💫
Ben güçsüzlük olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca, yapılan araştırmalara göre ağlamak biyolojik açıdan vücuda iyi geliyormuş.
Hayır bence değildir.
Ağlamak asalettir. Teslimiyettir. Benden bu kadar yoruldum artik. Elim kolum bağlı demektir. Imdat demektir.
Yooo ben de ağlıyorum bazen 🙄
👍💫
Bence aksine ağlayacak kadar güclü olduğunu gösterir
hayır insanlık belirtisidir
Neye nasıl ne kadar ağladığına bağlı.
Aslında değil çok insani bi duygu
Hayır rahatlama belirtisidir
Tam tersi
Ağlayınca açılıyorsun
Hayır değildir. Bazen ağlamak insanı rahatlatır.
Tabiki hayır bazı zamanlar insanlar duygulanir
Hayır değildir. Ağlamak iyidir bazen.
Ağlamak rahatlamaktır duygusal olarak,?
Gülmek kadar normal bir duygusal tepki
Ağlamak ta bir iletişim biçimidir
Hayır degil, duygusal patlama gibi bir şey.
Hayır deşarj olmaktır
Vicdan belirtisidir
Asla. Uzun süre güçlü kalanlar ağlar.
Ağlayamamak daha kötü
güçlüler ağlar
🙂👍✨✨✨
ağlamak çaresizliktir
Değildir kessinlikle
Bence hafiflik kötu enerjiyi atma
Hayır.
yerine ve nedenine göre
Hayır değildir.