Kimi insan güçsüz, yaşadıklarını ve hissettikleri ile başa çıkamadığı için ağlarken, kimileri ise duygularını daha yoğun ve derinden yaşadığı için ağlar.
Aralarındaki fark; güçsüz insan çaresizlikten ağlar, yaşadığı olayda sesi çıkmaz. Güçlü insan ise yalnızca içindeki kötü hissin verdiği baskıdan dolayı ağlar ve hakkını savunur.
çok şeye göğüs germistir, sürekli olumsuzluklar karşısında dik durmak zorunda kalmıştır. Sonunda bir yerde dayanamaz ağlar, bu onun güçsüz olduğunu göstermez bilakis güçlü biri olduğunu gösterir.. Ağlamayan insanın zorlukla sıkıntıyla işi yoktur ki laylaylom Yasar hayatı.
Timsah gözyaşı olmadığı sürece sorun yok. Ota boka ağlayanları sevmem ama güçsüzlük belirtisi değil ben pek ağlayamam çok sinirlendiğimde gözlerim dolar sadece o yüzden kıskanırım hep morali bozuk olduğunda ağlayan insanları
Aglamanın bir cok sebebi sonucu olabilir ama asıl nokta su ki : insan dönemsel olarak cok uc noktada yasarlar ve beklentilerinin dısında gelisen en ufak bir olayda kaybettigini yenildgni düsünür be aglar. Aslında aglamasındakı amac bir sonraki durum icin daha güclü olmasıdır
Ağlayan kişi ile ağlamak arasında ki farkı anlamayan bir insana sabaha kadar da anlatsam fayda etmez, çünkü siz sadece kendinizden yola çıkarak kişisel düşüncelerinizi savunuyorsunuz, ikisinin de aynı olduğuna dair tek bir örnek verin size arasındaki farkı açıklıyım.
Siz ağlamak güçsüzlük belirtisimidir diye sormuşsunuz, insanların görüşünü almak için soru sormuşsunuz ve herkez gibi bende kendi görüşümü söyledim, nasıl ki ben sizin görüşünüze saygı duyuyorsam sizin de aynı şekilde beniö görüşüme saygı göstermeniz gerekirken görüşleri sorguluyorsunuz, madem insanların görüşüne saygıyla bakmıyorsunuz, birdaha kimseye soru sormayın lütfen kendi bildiğiniz doğrularınızla yaşayın. iyi akşamlar, sağlıcakla kalın!!!
En İyi Cevaplar