Sizce insanlar sizin hakkınızda ne düşünüyordur dışardan gördüğünde? 

İnsanlar hem daha çok iletişim kurmak istiyorlar genele bakınca, hem de birbirlerine karşı daha fazla güvensizler. Bunun getirdiği bir ikilem oluyor. Dışarıdan sakin ve insancıl görünüyorum evet ama o güvenlik süreci mühim. Acaba gerçekten göründüğü gibi mi endişesi mesafeye yol açabilir. Zamanla iletişim mümkün olabilir.
Egolu, çok bilmiş, duvarları olan, vurdumduymaz... Evet doğru arkadaşlar
😂😂 en azından dürüst
😅
Teşekkür ederim ☕
Rica ederimm bebek 🌸
Dışarıdan bakıldığı zaman normal insan olarak görülüyorum. bazen eğlenceli bazen depresif ama karşımda ki kişiye göre değişiyor bu yani karşımda ki konuşkan veya samimiyse bende samimi oluyorum yoksa diğer türlü sıkıcı oluyor herkese aynı davranmam
Eğlenceli diyen var
Sert diyen var
Deli diyen var
İnsan 😂
Olmuşum maalesef 😃
Cevap
17Cevap
Bakan kişiye göre değişir o. Zira hem bakan kişinin bakış açısı, hem de benim ona nasıl görünmek istediğim ile alakalı bir durum. Keyifli geceler..
Sessiz sakin kendi halinde bir tipim, çok aksinin düşünüldüğünü sanmıyorum ama bazıları soğuk ya da mesafeli bulabiliyor ilk etapta.
Kendini beğenmiş, egolu, burnu havada, havalı... Böyle diyorlar kaç kişden duydum.
Tanıdıktan sonra diyorlar tak tersiymişsin die ckksjckdjx pişman etmeyi severim aşko 😎💅
Soğuk, sert ama aslında tanidıklarimla gayet eğlenceli ve kafa dengiyim.
Genel olarak benim çok soğuk karakterli bir insan olduğumu söylüyorlar doğrular aslında.
İnsanlar benimle konuşup samimiyet kurmayana kadar benim çok itici soğuk ve sert biri olduğumu söylüyorlar.
Neye daldı da gitti diye düşünürler ya da uzun zamandır göz kırpmadan nasıl bakabiliyor vs derler. Onun dışında.. bilmiyorum ne düşünürler
Aynen böyle
Yalnızsam sert, soğuk ve kızgın göründüğümü duydum. Yanımda sevdiklerim varken bambaşkayım, güleryüzlü ve pozitif biriyim.
fiziki 27-28 civarı diyorlar, karakter olarak samimi güler yüzlü ve sevecen. Özellikle yeni girdiğim iş yerinde aynı tepkiyi alıyorum sürekli.
Beni tanıyan hatun siteye girerse cevaplar bunu.. @Valievas
Uzun siyah giyinimli soğuk kanlı birisi olur ilk izlenimleri fiziksel olarak.
Sürekli hawaii gömlek ile dolastıgımdan ciddiye almıyorlar beni aSDFG
🤣😂🤣😂
Sessiz, sakin diyorlar genelde , kafamdaki karışıklık ve fırtınaları çözsem dışım da değişecek ama bakalım...
Sessiz, sakin birisi sanırım.
Foto aşırı güzel aşırı
Çok soğuk duruyorum
Kimin baktığına bağlı
Soğuk , ciddi, agresif
egoist, kendini begenmis gorunuyormusum 😒
Enerjisi yüksek taş görür 💃🏻🤪
Küçük gösteriyorum şaşıyorlar
Saf masum mülayim 😂😂😂
Genelde sempatik buluyorlar
Bilmiyorum. Sizce nasıl görünüyorum?
Abart
Dışarıdan bakıldığında dilenci gibiyim.
Ifjdjjshsbs
Çirkin belki kötü ama ben kötü biri değilim..
beyefendi
Soğuk, agresif, itici, karizmatik.
Saf birisi gözüküyorum
Despot soğuk
Sinirli kibirli
İdare eder bence
Tatlı
Kendini beğenmiş egoist
Hos sicakkanli
Mükemmel
Yalnız
soğuk