İlk görüşte nasıl biri olduğunuzu düşünüyorlar?
Beni her gören çok masum hanım hanım diyormuş arkamdan. Tekrar kulağıma geliyor söylüyor arkadaşlarım😂
Bir kız da dedi ki bu kızı da herkes çok masum sanıyor dedim ne fenaligimi gördün çekemedi kesin😂
İlk görüşte nasıl biri olduğunuzu düşünüyorlar?
Beni her gören çok masum hanım hanım diyormuş arkamdan. Tekrar kulağıma geliyor söylüyor arkadaşlarım😂
Bir kız da dedi ki bu kızı da herkes çok masum sanıyor dedim ne fenaligimi gördün çekemedi kesin😂
Dışardan genelde pek yanaşmak istemezler bana, soğuk ve burnu havada gözüküyomuşum, halbuki gayet tatlı ve samimi bi adamım. Ama işime geliyo, insanlar belirli mesafede duruyorlar bana karşı, yakınıma almak istediğimle ona göre bi muhabbet kuruyorum.
Cevap
14Cevap
İyi biri olduğumu düşünüyorlar
kıpır kıpır bıcır bıcırsın ama belli etmiyosun :D
Ben de eğlenceli adamım ve etrafımda enerjimi yükseltecek insan bulunduruyorum 😊
Bana hacı derler herhalde sakaldan dolayı lakabım hacıya çıktı😀
Saf bulanlar olur
Korkanlar olur
Çoğunluk normal görür
Cidden masum duruyorsun, bu arada sert ve sıkıntılı duruyoruz gören konuşmuyor :d
Banada öyle diyorlar ama tanıdıktan sonra öyle değil 😂
Ben de öyle ama konu konuyu açınca sen nasıl tesettürlüsün diyorlar baya rahatsız diyorlar o manada
Evliyim ben ama ruhum genç yani dünyaya da ayak uyduruyoruz hatta eşimle bile sorun yaşıyorum bazen hala eski kafalı o 😂
Anlatdam sen bile bana dersin kız ne yapıyon diye 😂😂
Bir mallık görebiliyorum safsın
Ula ben soruyu yanlış okudum 🙈
Hahahahw yanlış görüyorsun
Ben sana hakaret mi ettim saf bir görünümün var dedim
Sen niye ucunu tutup olumsuz yerlere çekiştiriyon sen iyice bir düşün neden İlkin olumsuz düşündüm diye
Sende ne kadar takıntılısın ya üfff
Sen niye bu kadar taktın ki boş ver burada ki insanların yazıp çizdiklerine bakma sen
Hangi ara kanka olduk
Kimin ne düşündüğünün önemi yok.
Takarsak onlar amacına ulaşırlar.
Bir kere fırsat verdik mi hayatımıza müdahale etmeye başlarlar.
Soğuk olduğumu söylerler.
Soğuk genelde..
Ağırbaşlı sakin
Sen söyle bakim nasi görünüyom
Aferin like’i kaptın
Soğuk ters korkutucu
Çok katı ve nefret doluymuşum
Katı ve nefret dolu hs0wmdls9s0e
asabi
Çekingen diyorlar
Soğuk ve sert
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?