Bir dönem merak etmiştim bunu. O dönem hayatıma aldığım insanlara sormuşum. Tanışmadan önceki ve tanıştıktan sonraki halimin farklı olduğunu iddia ediyor çoğu. Görünüşte biraz daha sert, egolu ve itici göründüğümü söylüyorlar. Ancak hayatıma dahil olduklarında tersini görüyorlar çünkü böyle olması gerekiyor. Özellik; sert, ego, iticilik olmak zorunda değil. Başka şeylerde olabilir ya da görülebilir. Önemli olan kişisel hayat ve sosyal hayatı ayırmaktır bana göre. Bu yüzden söylenen de pek umurumda olmaz. En azından ben böyle öğrendim...
Yaaa bu duyduğum en güzel yorum şu an, teşekkür ederim.. sende de insanı çeken birşey var, kendi halinde gibisin, tatlı, gülmeyi seven, hayata pozitif bakan, yardımsever 🙋♀️
Bence sen sıcakkanlı birisin fakat ilk etapta seni tanımak isteyen biri olursa bunun için çok çaba göstermesi gerektiğini düşünüyorsun. Ben ise tam tersi tanımak isteyen bir adım atsa daha fazla yorulmasın diye ben de ona bir adım atarım yani dengeyi korurum 😀
Hahah taş geldi ordan buraya :D sen eğlenceli, aklı başında, kimse kırmak istemeyen ama farkında olmadan kıran, içinde ne fırtınalar kopuyor ama dışına vurmuyor gibi birisin :D
Pek umrumda değil açıkçası. Yeni saç traşı olmuştum. Eve geldiğimde 15 yaşındaki kızım baba çok çirkin olmuşsun dedi. Ben de bu benim sorunum değil senin sorunun, ben kendimi görmüyorum ki dedim. :)
Aynen öyle, ben sadece ben olmak isterim. Dışardan nasıl göründüğümle pek ilgilenmiyorum. O bana bakanların sorunu, ben kendimi görmüyorum nasılsa :)
Yok sana yorum yapma demedim ama sanırım soruyu biraz yanlış anladım. Dışarıdan nasıl göründüğünüzü merak ediyor musunuz? derken genel sanmıştım. Hadi yap bakalım :)
😃 yok doğru anlamışsın. Tamam ben ille de yorum yapıcam :D seyahat etmeyi seven, sevdiklerini kaybetmekten korkan, onlar için çabalayan, herşeyi olduğu gibi kabul eden hayati bi önemi yoksa takmayan, neşeli ve pozitif insanları seven birisin :D
Evet merak ediyorum. Senin icin dusuncelerim sunlar. Öncelikle pozitif birisin. Ayakların yere basıyor. Halden anlayan bir insansin. Samimi ve içten bir insan profili ciziyorsun. Neşeli bir kisiligin var. Disaridan gordugum bunlar.
Dışarıya karşı soğuk bi duruşun varmış gibi ama aslında çok sıcakkanlı ve cana yakın bir insansın. Ayrıca Motor aşığı, tutkulu ama bunu göstermeyi sevmeyen birisin, misin? 😃🤔
Senin nickinden dolayı sosyete olarak görüyorum. Aslında tam salça olunacak kızsın sma insan bir durup düsunüyor. Bu kızın parfümüdür, makyajıdır, pahallı elbiseleridir derken insan ufak ufak arkasına bakmadan yol alıyor.
Her şeyde bir fikri olan, kendi doğruları olan ve arkasında duran bunları sonuna kadar savunabilecek biri gibisin. Benim hakkımda yazdıkların kısmen doğru 😃
Cana yakın hoş sohbet birisin. Espiriden anladığın için de aynı zamanda zeki biri olduğunu düşünüyorum. Ve fotoğraf seninse eğer irem dericiyi salıyorum 😅
Hahah öncelikle teşekkür ederim, başkasının resmini kullanmam. Sen de çok Zeki, Sempatik, cana yakın, hayatta birçok şey öğrenmiş ve hala kendini yetiştiren biri gibisin :)
Sinek yumurtadan çıkınca 5 dakika içinde nasıl uçacağını, nasıl kaçacağını, erkeğini dişisini nasıl seçeceğini bilir. Lokal anestezi yapar. Ve ona hayatı boyunca lazım olabilecek herşeyi öğrenir, usta olur. İnsanı bin sene okutup öğretsen sorsan her şeyi biliyormusun diye, estağfirullah ben haddimi biliyorum der. İlmin sonu yok öğrenmenin yaşı yok. Geleneklerine bağlı lakin yeniliklere açık kalarak sürekli geliştirmek için çaba harcıyorum o kadar. İrem Derici benim için öldü 😂
İnsanları dışarıdan gördüğümüz gibi tanıyamayız. Çok insan tanıdım dışarıda ne kadar sert olsalarda içindeki çocukluk enerjilerine sahip o yüzden bu imkansız
Genç, yakışıklı, efendi, şuanda hayatına nasıl yön vereceğini tam olarak bilmeyen yani karar veremeyen diyelim, eğlenmeyi seven, neşeli, sohbeti saran biri olabilirsin :)
Sen kendini yetiştirmiş, kendi doğruları ve bildikleri, okuyup araştırdıkları, emin olduğu şeyler doğrultusunda yaşayan, sadece kendime yeterim diye düşünen, çevresindeki insanların çok kolay dikkatini çekebilen, açık sözlü birisin
Bence sen aslında kendinin farkındasın, dışardan duydukların senin için söylenenler önemli senin için, elalemin ne dediğini önemsemiyormuş gibi yapamıyorsun, kendine güvenin var, yaşadıklarından sıkılmışsın, olduğun yerden biraz uzaklaşmak istiyorsun
Annem keşke 20 gün erken doğursaymış. Yaw sanki bir beden de iki tane ruh taşıyorum. Sürekli ruh hali değişip duruyor. Kendi kendimle cebelleşiyorum falan. Valla çok zor. Allah ikizlerin yardımcısı olsun 😀
Yani ramazan geldi ikisi de pek gitmez şimdi hatta belli de olmaz oruç vurmuş birisine denk gelirsen sen beni günaha mı sokucan diye linç de yiyebilirsin 😅 en iyisi boşver falı ve çiçeği başka bir iş bulalım sana 😊
Oruçluyum üstüme gelme 😅 kahve içmemişim zaten kafam gelip gidiyor 😊 o yüzden anlayışım iyice kıt 😅 kolay gelsin sana her nerede çalışıyor ve çalıştırılıyorsan
Yok sen yoksun diye yazmadım ama madem yazmamı istedin seve seve yazarım 😊 bence çok kibirli birisi değilsin, insanı hayvanları hayatı ve canlıları seven bir yönün var. Yine de çabuk sinirlenip tersi pis olan insanlardansın. Aklına geleni söyleyip içten pazarlık yapmayan birisisin ama yine de belli bir mesafe ve çizgisi olan dikkatli akıllı titiz birisisin 😉 çok arkadaşın olduğuna eminim ama az dostun vardır bence, düşmanın varsa bile bence çok sallamaz hayatını yaşamaya devam edersin 😊
Vay pe aynı ben :D evet çok arkadaşım var az dostum bi o kadar da düşmanım.. her adımımı bin kere düşünüp atıyorum bu yüzden düşmemi bekleyenler var.. teşekkür ederim uzun uzun da yazmışsın takılıyordum ben sana sadece :D
Ben de yorumlarsa görmüştüm sanki seni, sanki sen rahat olmayı, huzuru, sadeliği seviyorsun, kibar insanları seviyorsun, özünde çok iyi bir insansın, kırmamak için kimseyi sözlerine hareketlerine de özen gösteriyorsun 🤔
ulan yaa keşke 200de dursaydı ben de aralardan bitane yorumunu silip ey derdim aaaa yapamaışsıın bak en son ben yaptııım sonra sen de yazamayacaktın sinir olacaktın
Sen çocukluğu özleyen, herşeyin kıymetini bilen, insanlara çevresine faydası olmasını isteyen, bazen gıcık ama eğlenmeyi seven, gülmeyi seven biri olabilirsin
Hiiiç takıntım yok 🤷♀️ sana gelirsek sıkılmışsın, yaşına göre olgun bir kişiliğe sahipsin, araştırmayı seviyorsun, sevgi açlığın var, buzlarını eritmen lazım
Sen hadsiz, saygısız, ukala bi imaj çizmeye çalışıyorsun ama maalesef öyle değilsin. Asabi hiç değilsin. Aslında çok sakin ve mülayim bi insansın. Dikkat çekme çabaları boşa. Boya küpü değil o bakım aslanım :D
Haha Akıllınin ne işi var burada hatun Mühim olan küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı 😝
Tşkler, Sen ailesine sevdiklerine bağlı ama olduğu ortamdan sıkılmış, yeni şeyler keşfetmek isteyen, kolay sinirlenebilen ama vicdan ve merhamet sahibi birisin
Hayır pek değil delidolu biri değilimdir ve insanların ne dediklerini pek önemsemem sadece biraz stresli biriyim ama stres geçtiğinde insanlar umurumda bile değil kendi doğrularıma göre yaşadığım da doğrudur
Ohoo bana diyene bak :D sensin güzel.. dış görünüş değil de kişilik.. mesela sen yaşına göre olgun, kendini yetiştirmiş, laubali insanlarla muhatap olmayan, kendinden emin, hayatı seven birisin, misin? 😌
Sert, prensipleri olan , İstedi mi elde eden, yapilan iyi veya kötüyu unutmadan , kafasında düşündüğünü söylemekten çekinmeyen heran gergin olacak bir yapı.
Sen umursamaz biri değilsin, aksine herşeyi en ince detayına kadar düşünüp öyle hareket eden bi yapıya sahipsin, kendinle kalmayı seviyorsun, hayatta kimseye ihtiyaç duymadan ayaklarının üstünde duran birisin
Tşkler, sen titiz, kendiyle ilgilenen, kendine bakan, hayatından memnun, güzel ve alımlı bir kadınsın, bunun farkındasın ama egolu değilsin, gereksiz insanlarla muhatap olmayı sevmiyorsun, zeki ve aklı başında insan arıyorsun