11 sene sonra Başımı açtım (Dün) Başımı açtım diye Cehenneme mi girecem? Münafık mıyım?

Selam, 11 yaşındayken, teyzemi çok önemsediğin için ve çok örnek aldığım için kendi isteğimle kapandım. Aileme ben kapanmak istiyorum deyince. İyi düşün taşın dediler bu bir oyuncak değil demişlerdi. Bense istedim. 11 sene sonra kaç haftadır kendimle çok meşgulüm ve şunu kendime sordum (2sene önce Başörtümü düzgün bağlıyordum) sonradan Tülbent takmaya başladım (Bahane diyeceksiniz ama kaç aydan beri kulak kıkırdağım yaralı ve derin tülbenti sıkmaktan oldu) doktora gitim sonunda Antibiotika yazdı her değişte tülbentim daha da yarayı açıyordu başladım tülbenti sıkmamaya, boşaltırdım ama baktım hayır doğru değil ve Dün başımı açtım. Dedim ki Kızım şu giyim tarzın, hal hareketin, davranışların bir başı kapalıya doğru değil ve hakkın yok başörtüyü veya başı kapalıları aşalamaya. Ve anladım ki içimden gelmiyor sırf teyzemi örnek alarak kapanmışım. Belkide Allah bana nasip etmiyor? İbadetlerimi yerine getiriyorum, Namazımı kılıyorum, Oruçumu tutuyorum, Zekatımı veriyorum. Ama bu son zamanlarda anladım ki içimden gelmiyor ve 2 sene önce çok şey yaşandı ve oda beni çok etkiledi ve değiştirdi. Bu kararı vermem çok düşündüm ve ailemle söyledim ailem pek hoş fikrime cevaplarını vermedi çok tatsızlıklar yaşandı. Anlıyorum ve hak veriyorumda. Ailem bana fazlasıyla günah olduğunu ve bunun vebalı büyük olduğunu dile getirdi. Bense istemiyorum yapmıyorum artık dedim ve açıldım. Her yerde araştırıyorum ama bir türlü cevap alamazıyorum. Allah tüm günahlarımızı affeder. Hatta dün abdest alıp elimi kurana koyup Allah yemin ettim. Hal hareketime dikkat edeceğime, Giyim tarzıma dikkat edeceğime, saygı ve kibar olmaya çalışıcacama yemin ettim!!! Ben şimdi Münafık miyim? Ve temelden cehenneme mi girecem?

11 sene sonra Başımı açtım (Dün) Başımı açtım diye Cehenneme mi girecem? Münafık mıyım?