aşk mı mutluluk getirir tek başına yoksa para mı yoksa her ikisinin de mi olması lazım?
Aşk
Para
Her ikisi de şart
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
aşk mı mutluluk getirir tek başına yoksa para mı yoksa her ikisinin de mi olması lazım?
Öncelikle mutluluk birine göre değişmemeli demek istediğim hayatımda sevdiğim biri olduğu için mutlu olmamalıyım, seni swn yapan değerler , insanlar vardır onlarla da mutlu olabilmelisin. Sevdiğin kişi hayatında ise bu o hayatında olduğu için değil, sana kattığı ya da gelecekte katacağı şeyler için mutlu olabilirsin. Ben mesela para konusunda param olduğunu gördüğüm anda elbise kitap alabildiğimi görünce mutlu oluyorum.
İkisi de olsa daha mutlu olurum. Ama sadece birisini seçecek olursam para derim çünkü bu zamanda gerçek aşkın kaldığını düşünmüyorum o yüzden parayı seçerim.
Cevap
30Cevap
Sağlık, para ve sevgi.. Keyifli günler..
Para olmadan aşk da olmuyor maalesef ama para da her zaman mutlu etmez
Para, insanların hayatını kolaylaştırabilir ve çeşitli yollarla faydalı olabilir. Ancak, para mutluluğu garantilemez ve her zaman kişinin hayatındaki diğer faktörlere bağlıdır. Para, birçok insanın ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olabilir ve hayatlarına bir miktar konfor ve rahatlık getirebilir, ancak bu mutluluğunuzun garantisi değildir.
Araştırmalar, mutluluğun maddi varlıklarla ilişkisinin sınırlı olduğunu gösteriyor. Belli bir noktaya kadar para artışının mutluluğu artırabileceği, ancak belli bir noktadan sonra mutluluğun para ile artışının azaldığı ve hatta durduğu görülmüştür. Bu nedenle, para mutluluk getirebilir, ancak sınırsız bir mutluluk kaynağı olarak düşünülmemelidir.
Niye para. Para = hayat. Paran kadar yaşarsın. ne kadar paran varsa ona görede yaşantın olur. Para oldumu dilediğim şeyi dilediğim anda veya kısa sürede elde edebilirim. Ve bu durum beni aşktan daha çok mutlu eder. sonuçta hobilerimi zevklerimi hayatta yapma kistediklerimi gerçkekleştiriyorum.
Aşk karın doyurmuyor :=)
İlk önce İman ve sonrasında da Allaha olan görevlerimizi yapmak mutluluk getirir. İman olmadıktan sonra para olsa ne olur? Ebedi cehennemde kaldıktan sonra. Para mı kurtaracak? Aşk mı?
Ama Allaha olan görevlerimizi yerine getirirsek Allah da bizim için hâyırlı olanı bizim önümüze çıkartır. İyi günler 😊
Para mutluluk verir. Para, olunca aşkta olur aş da. İstediğiniz aileye hayır da yapabilirsiniz, burs da verebilirsiniz.
Aşk bir şekilde tek başına yetiyor ama para tek başına bir yere kadar tabi aşktan anlayan için bu böyle
Para lazım para olunca aşkta olur emin ol seni sevdiğin bir bakarsın ki sana körkütük aşık olmuş çünkü senin paran var.
İkisi beraber olabilecekken birini tercih etmem :D
Aşk istemiyorum param olsun hergun elbise alayım sgch
Hiç düşünmeden cevap veriyorum aşk tabiki parayla mutlu olabilen bir insan değilim maneviyatci bir yapıya sahibim ve aşka aşık bir kadınım ❤️
Parasız mutlu olunmaz
Kanka emin ol aşk sadece bir kaç his'ten ibaret, ama para? :D aklı başında herkesin cevabı para olur tabiki para oldukça zaten kadın da doğal olarak olur ama ciddi bir aşk olmaz
Kadınlar aşk diye ağlar durur ama para her zaman önceliklidir.
çok nadir numune kadın vardır parayı ikinci plana atacak
Önceliğim daima aşk, nett...
ikiside getirebilirde götürebilirde
gidişata bağlı
Neden birini seçmek zorunda kalayım ki. İkisi de birden olsun.
Para için beni sevecekse defolsun gitsin her şey para mı
Önceden olsa aşk derdim ama istemiyorum artık benden uzak olsun. O yüzden para
Para tabi ki.
Para mutluluk getirmez demek.
Züğürt tesellisi olur.
Ne para tek basina mutluluktur nede ask bu ikisi tek basina kisa sureli bir mutluluk verir bana gore sevgi ve en azindan geçinebilicek kadar para fazlasida sorun olabiliyor maalesef
Para olmadan bir b*k olmuyor bu bir gerçek.
aynn öyle valla aşk karın doyurmuyor
Valla aşk yüzünden hayatım yandı tüküreyim aşkına ben hayatım boyunca artık paracıyım
İkisi de lazım 😄
Para, tatillerde gezerken aklına Aşk gelmez.
Aşk ama kula olan aşk değil
Aşık olmadım henüz
Her ikisi de olmalı
Parra parra parra...
Hiç biri sadece çikolata😍😍😍😍
@onlyteenage 🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫🍫
Emojiye kanacak kadar aptal değilim😅😂😂😂
Olmaz ya paketten sen çıkarsan, hem aç kalırım hem hayallerim yıkılır.😂😂😂
Willy wonka'nın varisi misin?😅😂😂😂
Beni bir tek o hüsrana uğratmaz😂😂
👉👉👉 Dışarı gel orada sana gününü gösterim mi demek oluyor anlamadım?😂😂😂😂😂
Ne olmuş ona😕
Hahaa erimem ama gelmem de😉 Bir yere gelmek istediğimi kim söyledi?
Dayak yemek için çok naifim
Şaka şaka😅😂😂
Attığın emojinin bana verdiği vibe öyleydi😂
👉👉👉 kast ettiğim buydu
Biliyorum dostum bana şakamı açıklattın içimde ki çocuğu öldürdün şuan😒
Para varsa aşk ta vardır
Para olmadan hiç birisi olmaz.
Para lazım. Gönül işlerine ayıracak vaktim yok.
Her ikisi de şart
İkisinden de yeterli dozda
Aşk önemli para bir şekilde kazanilir
Aşka inanasım gelmiyor bu yüzden para
Kadinlar icin sadece para sart ask degil
Para her kapıyı açar
İkisi de şart bu Zamanda
Her ikiside sart
Para
Para herşeyin başı der susuarim
İkisi de getirmez.
Para getirir