Sinirinden ağladığın olur mu?

Evet, olur
Hayır, olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sinirinden ağladığın olur mu?

Hayır sinirlendiğim zaman ağlamam sadece içimde öfke olur bu yüzden de sakinleşmeyi beklerdim sakinleşene kadar da bir şey yapmak istemezdim ben

Genelde böyle olurum sinirlenince. 😀
Evet hatta.

Bulut ☁️
Cevap
13Cevap
Sinirlenince bir şey kırıyorum mutlaka 😑😑 istemeden oluyor. Sonra eşek gibi temizliyorum ortalığı işte 💁
Yakışır! ☕🍫
Evet, sinirden ağlarım sonra sinirden ağladığım için kendime sinirlenirim.
Değişik.
sinirlenince bağırıyorum daha çok ben ve vücudumun verdiği diğer reaksiyonlar ise tek kaşımın kalkması sol kaşım 😂
Ya genelde sessiz sessiz kendime aglsrim zaten. Sinirlendim bile bişey yapmam hani sakın biriyim
Hüngür hüngür ağlayan biri değilim. Dün rocky i izliyordum. Rockynin hocası ölmüştü. Stallone in ağlaması beni çok duygulandırdı.
Evet gözlerim doluyor çünkü öfkemi içimde tutmaya çalışıyorum. Karşımdakine zarar vermek ve kırmak istemiyorum.
Ağlayınca sinirleniyorum
Naasiiil?
Ne vardı ağlayacak diye sinirleniyorum işte
🌻
Lanet olsun ki evettt. Artık bu durum yüzünden cinnet geçireceğim. Hani göz yaşları aldırılsa aldırırım o derece gına geldi bana.
Hayatımda sadece bir kez sinirden ağladım onda da sinir krizi falan geçirmiştim. Yani ne kadar sinirlendigime bağlı...
Tamamen ruh halime bağlı, sakinde kalabilirim, bağırıp çağıradabilirim, ağlayabilirim de. Konunun ciddiyetine görede değişir bu.
Yinede çoğu zaman susmak, ayaktaysam oturmak ve yalnız kalıp sakinleşmeyi beklemek önceliğim. Ama olur ya, insanız, bazen bunuda yapamayabiliyorum işte.
Evet ağlarım ama her sinirlendiğimde değil tabi
Bazen ağlıyorum, ağlamak insanı rahatlatıyor
Evet bazen ağlarım
Çaresizlik ve sinirin birleştiği anlarda
Sinirlenince havayı buza çevirecek kadar soğuk bir enerji yayıyorum ağlasam daha az zarar veririm
Genelde öyle oluyor. Gözlerim doluyor sonra tutamıyorum ağlıyorum maalesef.
Evet, sinirden ağlarım.
Hayır ben genelde sinirlenince gülenlerdenim.
Korkar insan 🤣
Neden ki?
Korkunç geldi bana
Kahkaha atmıyorum tabi ki, genelde ne tepki vereceğimi bilmediğimden ister istemez ciddiyetimi koruyamıyor gülüyorum. İnsanlar da beni dikkate almıyor tabi gülünce 😏
🌹
nefret ederim ama ağlarım sinirlenince.
doluysam ağlıyorum evet
Max. 2 sn dayanabilirim.
Hemde çok ağlıyorum 😭
Hayır öyle bir huyum yok
evet ağlıyorum konuşamıyorum.
Sinirden gülerim
yok genelde ağlamam
Evet oluyor bazenağladığım 😔
Hayır pek yaşamam bunu
Evet olur pembiss abi