Tekrar eskisi gibi olmak mümkün müdür tüm samimiyet yitirildiğinde?

Tekrar eskisi gibi olmak mümkün müdür tüm samimiyet yitirildiğinde?

Gözümden düşen birisi ile tekrar eskisi gibi olamam tabi ki de :D çünkü bir kişi benim gözünde değerini kaybettiyse o kişi benim için bitmiş demektir yapacağım ilk şey de hayatımdan çıkartmak olur bunu zaten yaptıysam da bir daha konuşmazdım zaten yani geriye dönüp bakmam.. ama yine de insanlar bu durumu çok sık yaşar. Öncelikle, düşen kişinin neden düştüğüne dikkat etmek önemlidir. İlişkinin neden bozulduğunu ve bu sorunların nasıl çözülebileceğini anlamak için açık ve dürüst bir iletişim kurmak gereklidir. İlişki problemleri, genellikle iletişim eksikliğinden kaynaklanır ve bu yüzden iletişim kanallarını tekrar açmak ve sorunları konuşmak önemlidir. Ancak, ilişkinin tekrar eski haline dönmesi zaman alabilir ve her iki tarafın da ilişkiyi yeniden canlandırmak için çaba sarf etmesi gerekir. Bu, birlikte zaman geçirmek, ortak ilgi alanlarına odaklanmak, romantik jestler yapmak ve birbirlerine destek olmak gibi şeyleri içerebilir.
Bir adımda yere çakılan, 40 adımda anca geri çıkabilir.. Gözden düşmek o kadar kolay ki, geri göze girmek, nerdeyse imkansız..
Başarabilir mi? 40 fırın yemesi lazım.. Kimse bunun için de çabalamaz..
En güzeli kimseyi gözünüzde büyütmemek.. İnsandır, çiğ süt emmiştir, illaki hata yapacaktır..
Temkinli olunca yara da az alır insan.. Affetmesi de kolay olur..
Hani zaten hata yapmasını bekliyorsun..
Mühim olan telafisi olmayan hatalar yapmasın.. O zaman geri dönüşü olmaz..
Beklentinin olmaması her zaman mutluluk için daha kolaydır. Ben de bu düşüncedeyim.
Beklentinin olmaması doğru değil bence, az olması doğru..
Elbette beklentide olur insan, Allah'tan da bekler.. Ama insandan beklentisi az olmalı..
Sıfır beklenti mümkün değil. Haklısınız 🌿
✋😌
Gözümden gönlümden düşene şarkısı geldi aklıma nedense anında :D Gözümden düşmek için önce gönlüme girmesi lazım karşımdaki insanın.. Eğer gerçekten gönlüme girebilmişse kolay kolay gözümden düşmez çünkü beni kaybetmek istemez. Zaten beni kaybedeceğini bile bile de bir şeyleri yapıyorsa o saatten sonra gözümde ya da gönlümde kalması mümkün değil.. Çünkü karşı taraf kaybetmeyi göze almış bir kere.. Keyifli günler..
Benim gözümden kolay düşülmez. Çok büyük bir hata yapmış olması lazım. Çabalıyor mu tekrar yerine geçmek için? Özrü mü büyük, kabahati mi? Cidden pişman mı makamından indiği için? Değmediğini anlamış mı? Çabası çok önemli böyle durumlarda. O ışığı görmem lazım. Bir de çok vakit kaybetmemesi lazım. Yüreğim sıcaklığını yitirmemeli. Kolay ısınmıyor zira.🌺
Yaaa 🥺 Geçmiş olsun.
Zamansız bir seçim yapmışım 🤭 Bileydim sonra seçerdim. Yakın olsaydık size süt borcum olsun derdim☺️
Allah razı olsun yemiş kadar oldum 💕 Kolay gelsin, şifa olsun size ☺️
Cevap
3Cevap
Zor.. Kırılan kalbi, parça ponçik olmuş bağı yeniden kurmak denizlerin volkana dönüşmesi kadar imkansız geliyor bana
Değildir. Ama tüm samimiyet ve sevgi öyle kolay kolay yitirilmez bi 1000 kere falan hainlik yapmasi lazim
Eskisi gibi olmuyor hiçbir şey. En başta bozulmayacak o düzen.
Yüksek ihtimalle olmam ama hayat bu nelere gebe anca god bilir
Ne demiş şair;
Ettiğin yeminIeri sattığını faIan?
DeIiIik eIini tuttuğum an.
Dün gibi bana güIüp ona gittiğin an.
Doğuşum seninIe beIki ama.
Kıyamet gözümden düştüğün an.
Çookkl zor. Samimiyet bittiyse her şey biter zaten
Konuşsam da eskisi gibi samimi olamam, konuşmayı azaltırım mesafe koyarım zamanla biter
Hep örtük konuş sen 😅
😞😞
Hayır eskisi gibi olamam mümkün değil
Olamam sanırım
Hayır çok zor tekrar aynı şekilde olması..
Olamayız. Affederiz belki ama eskisi gibim cıks
Oldu oluyor
Aşık mıyım?
olmam zaman alır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?