Yaşadığın en kötü anın ne? ( Bir kaç sorum var izninle sormak istiyorum)
0
45 Yorumla
Soran
+1 yıl
100 kül arı şişesini oturduğum adam başka bi adamın kafasına vurduğunda masanın altına saklanmıştım garsonlar kucağına alıp götürmüştü bide yanımdaki piskopatmış yanlış bir kelime söyleseydim şişenin benim kafamda parçalanıcağı ihtimaliyle yanıyodum ayrıca aşık etmeye çalışıyodum beni aşık etme sevgim pistir demişti ne demek istediğini ozaman analamıştım nxmdmemdld
Konsun eskort olmadığını biliyorum kesinlikle öyle bir şey demiyorum ama istediğin birisi ile orada tanışıp eve geçebiliyor musun? Müsaade ediyorlar mı?
Peki bu normal hayatını da etkilemiyor mu mesela artık insan sarrafi olduğunu düşünüyorum ben. Artık hiç bir erkeğe guvenemeyebilirsin. Her erkek aynı mı senin gözünde özel hayatından bahsediyorum
Yok etkilemiyor çünkü çalışmadan öncede farkındaydım bide ben kendşmş adamlarla bunaltmıyorum yazmıyorum falan ama sevgilim olmuyor pavyondan yapmıyorum dışardan yapınca pavyonu söyleyeşyorum geceleri babam var uyuyorum arayamam yalanları atmak çok zor bi süre uzak durucam bıraktıktan sonra nasıp midem kaldırsa çok zengin koca bulurdum ams midem kaldırmıyor
Anlıyorum gerçekten acımak veya yaptığın işi küçümsemek için söylemiyorum zor bir iş. Çünkü acınacak bir halde değilsin ayaklarının üzerinde duruyorsun. Aile konusuna girmek istemiyorum özel hayat olduğu için o yüzden şöyle bir şey sormak istiyorum. Tek mi kalıyorsun cevabın evet ise. Evine kapına gelen olmuyor mu? Takip falan edip
Ben o tip ortamları hiç sevmem. Leş gibi yerler hiç gitmedim ama kuzenim çok giderdi. Neyse o ordan bir sürü konsomatris kızla tanıştı aşağı yukarı 7,8 tanesi ile birlikte oldu. Sonra onu ordan kovmuşlar kızlar mekanın namusudur uzak dur falan diye.
Peki ilerde yuva kurmak çoluk çocuk sahibi olmak gibi hayallerin var mı? Varsa geçmişinden dolayı kabul eden olmayacaktır. Belki eski yükümlü suçlular falan kabul edebilir. Bunları düşünüyor musun?
Ama gitsen bile eşinle evlenmeden önce bunu paylaşman gerekecek. Eğer geçmişinle ilgili yalan söylersen o ilişki sağlıklı temel üzerine inşaa edilmiş bir ilişki olmaz.
Öyle olmaz. Eşini kandırarak ilişkiye başlarsan o ilişki ilerde mutlaka çöker. Gerçeklerin açığa çıkmak gibi bir huyu vardır. Elbet bir gün öğrenecek o zaman ne olacak. Ayrıca hiç öğrenmese bile bunu ondan gizlemek yanlış değil mi? Sahtekarlık değil mi?
Yanlış anlama ben seni yargılamıyorum elbette senin hayatın ama az önce namusla paramı kazanıyorum dedin sonra da böyle bir şey söylenmez dedin. Ömrünü paylaşacağın kişiye hayatınla ilgili böyle bir yalan söylemek namuslu bir davranış mı?
Tamam belki sen çok zor şeyler yaşamış olabilirsin ama bunu normalde kabul etmeyecek bir insana yalan söyleyerek onun hayatına girdiğin zaman hayatın sana acımasızlığının cezasını suçsuz bir insandan çıkartmış olmuyor musun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Yaşadığın en kötü anın ne? ( Bir kaç sorum var izninle sormak istiyorum)
100 kül arı şişesini oturduğum adam başka bi adamın kafasına vurduğunda masanın altına saklanmıştım garsonlar kucağına alıp götürmüştü bide yanımdaki piskopatmış yanlış bir kelime söyleseydim şişenin benim kafamda parçalanıcağı ihtimaliyle yanıyodum ayrıca aşık etmeye çalışıyodum beni aşık etme sevgim pistir demişti ne demek istediğini ozaman analamıştım nxmdmemdld
100 lük rakı
Ahahahaha iyiymiş bayağı.
2. Olarak her gün ne giyeceğinizi casitiginiz yerdekiler mi seçiyor?
Hahaha hayır isteidğimi giyebilirim
Peki sizin meslekte hiç aşık olduğun oldu mu masana oturan birisine ve sevgilin var mı şu anda
Yok aklı basında hiçbir kadın olmaz pavuona gelenleri adamdan saymıyoruz
Bizim için oraya gelen bütün adamlar para yaşlı dayılara zengin diye kur yapıyoruz
Gerçekten zor bir meslek ama ayıp olmazsa günlük ne kadar kazanıyorsunuz genel olarak tahmini bir şey de olur
1500
Yevmiyem 700 içtiklerimle o kadar çıkıyor
Ayrıca ibanada yollatıyorum
Ahahahhaha işini biliyorsun gerçi işini bilmeyen yapamaz zaten sorun olmuyorsa devam edebilir miyim gerçekten merak ediyorum
Tabiki
Geç öğrendim Zeki olmak gerekiyor erkekler aciz varlıklar
Kaba bir tabir ama duymuştum hiç tarla ev araba parası yiyen oluyor mu
Yanlış anlama ama çoğunluk kolay kanıyor pavuona gelen adamda parası vardr ama yicrk ortamı yoktur ondan geliyodur
100.000
Gördüm en fazla
Fazlası var tabi oavyon müşterileri deli ya
Haklısın ben ne dersem diyeyim sen neler ne paralar ne adamlar görmüşsündür
Aldığın ilginç bir teklif var mıydı
Valla ben bile başta inanmıyordum insanlarda bu kadar para olduguna
Eşiyle gurup yapmak istemişti bi dayı
İzmir’in en paşaları pavyoncu
Ahahahah gülüyorum kusura bakma ama
Hiç ünlü bir adam gördün mü
Hayır
Konsun eskort olmadığını biliyorum kesinlikle öyle bir şey demiyorum ama istediğin birisi ile orada tanışıp eve geçebiliyor musun? Müsaade ediyorlar mı?
Hayır mekan gece 4 de kapanıyor o saatler içinde çıkmamız kesinlikle yasak
O saatte. Sonra kimin canı Nası isterse o ONu yapar
Ben clube gittim localara çok oturdum
Kons kadım verirse müşterisini kaybeder
Peki bu normal hayatını da etkilemiyor mu mesela artık insan sarrafi olduğunu düşünüyorum ben. Artık hiç bir erkeğe guvenemeyebilirsin. Her erkek aynı mı senin gözünde özel hayatından bahsediyorum
Yok etkilemiyor çünkü çalışmadan öncede farkındaydım bide ben kendşmş adamlarla bunaltmıyorum yazmıyorum falan ama sevgilim olmuyor pavyondan yapmıyorum dışardan yapınca pavyonu söyleyeşyorum geceleri babam var uyuyorum arayamam yalanları atmak çok zor bi süre uzak durucam bıraktıktan sonra nasıp midem kaldırsa çok zengin koca bulurdum ams midem kaldırmıyor
Anlıyorum gerçekten acımak veya yaptığın işi küçümsemek için söylemiyorum zor bir iş. Çünkü acınacak bir halde değilsin ayaklarının üzerinde duruyorsun. Aile konusuna girmek istemiyorum özel hayat olduğu için o yüzden şöyle bir şey sormak istiyorum. Tek mi kalıyorsun cevabın evet ise. Evine kapına gelen olmuyor mu? Takip falan edip
Mekanın araçları oluyor takıp edilip edilmediğimizi kontrol ediyorlar ayrı yaşıyorum
Mesela şunu bil isterim bazı adamlar var içerde dünya para harcıyo gece cıkcaksın sanıp çıkmayınca çıkışta mekanı tarıyor
Daraltiyorsam özür dilerim yoksa soracak çok şeyim var
Bikere çatışmaya denk geldim bıçaklanmayada ayrıca
Sor sor sıkıntı tık
Özelden yazıyımmı
Olur ben rahatsız etmemek için teklif etmedim
İstk attım
Xoerim yok sen yazarmışım
Yazdım
O gürültüde başın ağrımıyor mu
Eve gidince kulaklarım çınlıyor
Ben o tip ortamları hiç sevmem. Leş gibi yerler hiç gitmedim ama kuzenim çok giderdi. Neyse o ordan bir sürü konsomatris kızla tanıştı aşağı yukarı 7,8 tanesi ile birlikte oldu. Sonra onu ordan kovmuşlar kızlar mekanın namusudur uzak dur falan diye.
Aslında kons kızla patron manita olduğu izin öyle bi sebepten kovar
Hımm patron önce kendi atlıyor Yani 😅 başkası atlasın istemiyor. Senin Aran nasıl patronla
Çakal adam sevmiyorum canım lazım
Saf lazım
Neden?
Parasını yemek daha kolay mekancılar çakal
Hee bi de o ev almıştı o dönem. Kadınlar ona kızmış sal ak mısın oğlum ne işin var burada git evinin borcunu öde diye 🤣
Peki ilerde yuva kurmak çoluk çocuk sahibi olmak gibi hayallerin var mı? Varsa geçmişinden dolayı kabul eden olmayacaktır. Belki eski yükümlü suçlular falan kabul edebilir. Bunları düşünüyor musun?
Başka bir şehire gidicem öyle bir isteğim olursa
Hangi şehirdesin
Ama gitsen bile eşinle evlenmeden önce bunu paylaşman gerekecek. Eğer geçmişinle ilgili yalan söylersen o ilişki sağlıklı temel üzerine inşaa edilmiş bir ilişki olmaz.
Ben yurt dışındayım
Bunu nasıl doğru söylememi bekliyorsun dölföelcöelf
Bu işi bırakınca bütün anılarım silinecek:)
Öyle olmaz. Eşini kandırarak ilişkiye başlarsan o ilişki ilerde mutlaka çöker. Gerçeklerin açığa çıkmak gibi bir huyu vardır. Elbet bir gün öğrenecek o zaman ne olacak. Ayrıca hiç öğrenmese bile bunu ondan gizlemek yanlış değil mi? Sahtekarlık değil mi?
Ben o değilim öncelikle paramı helalinden kazanamaya çalışanildiğim kadar çalışıyorum gerçek içki bile içmiyorum o yüzdem kendşmş suçlu hissetmem
Peki öyle olsun ama toplumun geri kalanı böyle düşünmüyor.
Ayrıca beni oraya düşüren hayatın içinden geçerim suçlusu ben değilim
Yaşamayan bilmez
Yanlış anlama ben seni yargılamıyorum elbette senin hayatın ama az önce namusla paramı kazanıyorum dedin sonra da böyle bir şey söylenmez dedin. Ömrünü paylaşacağın kişiye hayatınla ilgili böyle bir yalan söylemek namuslu bir davranış mı?
Tamam belki sen çok zor şeyler yaşamış olabilirsin ama bunu normalde kabul etmeyecek bir insana yalan söyleyerek onun hayatına girdiğin zaman hayatın sana acımasızlığının cezasını suçsuz bir insandan çıkartmış olmuyor musun?
Suçum ne
Geçmişinle ilgili yalan söylemek doğru mu?
Sonrası onu ilgilendirir
Bu sence adaletsizlik değil mi? Vicdansızlık değil mi?
Bütün görevlerini anlat en kısası
Tek tek sor
Bilmediğim için kısaca böyle dedim
Masalara oturuyorum sohbet ediıyorum dama içkı ısmarlıyor içtikleirmden para kazanıyorum
Vay iyiymiş sohbet etmek
Sarhos olup ellemeye çalışanlarda çok
Elleyince ne yapıyorsun
Tavrımı koyuyorum
Koymadığın oldu mu hiç?
Müşteriyle seks yapıyor musunuz
Dogru yazilisi bu mu
Evet
Eve gidiyor musun
Eskort olurdum öyle yapsaydım
Nasıl başladın
Barmen ilanı ile İzmir burada