Diğer Hal katır sorar mısınız? Garragız Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hiç hâl katır soranim yok yaaaaa Güncellemeler+1 yıl Ay hatır ya ne katıri djdbej Hal katır sorar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı. Sevdiğim kişilerin halini hatrını sorarım evet 0 0 Yorumla
ogeliyeah Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 428 cevap paylaştı. Tanısak sorarız 0 3 Yorumla Garragız +1 yıl Tanimana gerek yok Yorumla ogeliyeah +1 yıl Tanışalım mı demedim ak. Yorumla Garragız +1 yıl Ay sormak için tanimana gerek yok dedim bende işte mk Yorumla
hepaynıhikayee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaman böyle oldu işte 0 0 Yorumla
blondeaddict Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 19,4b cevap paylaştı. Hal katır sormam. 0 2 Yorumla Garragız +1 yıl Katırlar çok güzel yaa Yorumla blondeaddict +1 yıl Bana eşek mi demek istedin Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 6b cevap paylaştı. Katır ne ya =) 0 4 Yorumla Garragız +1 yıl Ayy klavye yaptı ya didbd Yorumla 34Constantine +1 yıl Birine sürekli katır diyorsun demek ki =) Hepsinde katır yapmış Yorumla Garragız +1 yıl Maalesef doğru sjdjs hayatimda katır oğlu Katir biri vardı djdbdn Yorumla 34Constantine +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
yufufdmrl_ Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl Neye gidiyorsun çaya sigaraya benzine? 0 2 Yorumla Garragız +1 yıl Ne diorsun pardon? Yorumla yufufdmrl_ +1 yıl Nasılsın hayat nasıl gidiyor Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 55 +1 yıl Diğer konusunda 4,6b cevap paylaştı. Merhaba nasılsın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sevdiğim kişilerin halini hatrını sorarım evet
Tanısak sorarız
Tanimana gerek yok
Tanışalım mı demedim ak.
Ay sormak için tanimana gerek yok dedim bende işte mk
Zaman böyle oldu işte
Hal katır sormam.
Katırlar çok güzel yaa
Bana eşek mi demek istedin