Hım ben 25 yaşına kadar cahildim Tecrubem cok şu an Kimseyi kale alma fazla değer verme adamına göre davran sen kazanırsın başka türlü kullanırlar Aklına hertürlü şey gelebilir neysen o ol net ve tavır koy fazla takma
Tamam ama her zaman net olmak hatta çoğunlukla net olmak benim için çok zor. İnsanları kırmak ya da isteklerini geri çeviren biri olmak istemiyorum. Biraz kırıcı olunca hemen kötü hissediyorum😕
O senin işin yaş adam seni tciz etse tepki vermezmisin o ruh halinden cık duygusal olma herkese kullanırlar kötü ol demedim kişiye göre tavır al veya kendini ifade eden biri ol feda karsılıklı olur
Ya öyle dediğin gibi değil konuyu niye o tür şeylere getiriyorsun. İnsan sadece fiziksel olarak mı kullanılır? Duygusal olarakta kullanılabilir, maddi olarak, manevi olarak yani bu böyle uzayıp gider. İnsanı arkadaşları da kullanabilir, sevdikleri de kullanılmak sadece bedensel bir şey değil!
Ben hertürlü yazdım say Şimdi o karsında ki kişiye cözme yeteneğine bakar ama herkes zeki değil mesala beni kimse kullanamaz Kendimi geliştirdim kitap larla
Sen beni üzmedin ama ben bu yaptığımla seni üzdüm çok çok çok özür diliyorum. Cidden şaka yapmıştım, kırmak değildi niyetim, yanlış anlaşılmak da değil.
Kırıldığım için gitmiyorum senin zamanını da boşa çalıyorum sen ders çalışıyorsun ben burada sana rahatsızlık veriyorum benim tuzum kuru ama senin öenmli zamanın boşuna geçensin güzel bir üniv güzel bir meslek kazanma dileğim sana
Aptalın tekiyim asıl böyle bir şey söyleyerek ben sınırı aştım. Kimde olsa kırılır çok özür diliyorum pişman oldum bu yaptığıma ama lütfen şunu bil sana kasıtlı bir şey değildi. Şakalaşırız diye ummuştum. Umduğum taş başımı yardı.
Bende şakanın dozu olmaz hertürlü kaldırırım kafa dengi bir insansın da ama seni üzdüğüme inandığım için gidiyorum sen bundan dolayı üzülme senin yaptığın bir şey yok zerre kırılmadım sadece bana bu kadar üzülmene de değmez üzme o güzel canını daha falza üzmemek için gidiyorum
O zaman şunu bir kenara yaz! Bu paylaşımı cidden sadece eğlence olsun diye yaptım. Sana taş atmak değildi niyetim, şakalaşırız diye düşünmüştüm. Sana kendini rahatsız hissettirdim
En İyi Cevaplar