Zor günlerin sizi daha güçlü kıldığına inanıyor musunuz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Zor günlerin sizi daha güçlü kıldığına inanıyor musunuz?
Evet inanıyorum ama biliyorsunuz ki her insanın bir dayanma gücü vardır yani tabi ki de zoru görmeden kendimizi geliştiremeyiz ya da zorlukları görmeden acı çekmeden mutluluğun anlamını anlayamayız. ama bazen ki insan çok fazla zorluk çeker ve bu zor günlerde bir yerden sonra insanın bütün enerjisini tüketir. bu yüzden de güçlü olsam da artık bazen de keşke her şey bitseydi diyorum. aslında sevdiğim bir iflm olan Joker filminde bile güzel bir söz biliyorum '' seni öldürmeyen şey tuhaflaştırır'' yani aslında güçlü yapar çünkü aynı acılar tarafından iki kez üzülmeyiz ve değişiz. insan yaşadığı her zorlukta daha güçlü olmak ile birlikte hayat bakış açısı karakteri de değişiyor diyebiliriz. Zorluklarla yüzleşmek bizi daha yaratıcı, esnek ve yenilikçi hale getirir. Zorluklar, çözüm üretme yeteneğimizi artırır ve çeşitli stratejiler geliştirmemize yardımcı olur. Böylece, hayatımızda karşılaştığımız zorlukları aşmak için daha iyi donanımlı oluruz. zorluklar yaşamımızın bir parçasıdır ve bizi güçlendirir. Zorluklarla başa çıkmak, bizi daha güçlü, daha öğrenmeye açık ve daha yetenekli hale getirir.
Aslında doğru ve güzel olanı; zor günlerin geleceğini öngörerek yaşamak ve o zor günler gelmeden elden geldiğince hazırlık yapmak.(Beklenmedik ve ani durumlar tabiki müstesna) Yoksa zor zamanlar geldiğinde insan savunmasız kalacağından bocalayarak ve yalpalayarak bu durumdan çıkmak zorunda kalacaktır ama tabiki bazı şeyler daha farklı olacaktır. Tabikide de daha olgunlaştıracaktır. Çünkü gerçekler insanın aklına bir dalga gibi vurarak, o köpüklü vahalardan bizi uyandıracaktır.
Şöyle bir söz var seni öldürmeyen şey güçlendirir o yüzden hayata öyle bakmak gerek yaptığın hatalar tecrübe olarak yansıyacak sana daha çok şey öğreneceksin yanlışların seni doğru yola itecek ve emin ol sen de başarıya ulaşacaksın diyorum kendime ondan sonra bütün zor günler geçip gidecek tıpkı zaman gibi
Duygusal bir boşalma yaşadıktan sonra daha mantıklı düşünebiliyor insan çünkü
Cevap
9Cevap
bunlar şehir efsanesi bi karakter güçlüyse güçlüdür zoru kolayı olmaz öyle insanlar varki bir çok kişinin ölümüne şahit olupta kılını kıprıdatmayan fakat sevdiği birinin ölmesini öldüğü günü düşünürken bile yıkılan
Hiç de güçlendirmiyor aksine daha da çöküşe sebep oluyor. Yemek yemek uyumak haram oluyor. Özellikle de sağlık ile ilgili ise daha da kötü oluyorsun. Keşke sürekli iyi şeyler olsa ama maalesef.
Doğru olsada yeter artık yaş 34 olmuş güççlü olup ne yapacam dünyayı ekseninden mi oynatacam. Uğraşmasın benle, 😇
Evet, çünkü bir insan zor günler yaşadıkça kendisini keşfeder ve geliştirir.
Kesinlikle inanıyorum. Bir tecrübe daha ediniyoruz. Eskisinden daha güçlü oluyoruz.
Hayır daha da güçsüzleşiyorum unutlarım inançlarım güvenim herşeyimi yavaş yavaş kaybediyorum...
İnanılmaz şekilde inanıyorum
Aksine beni daha da dibe götürüyor.
Dipten aydınlığa çıkmak gibi düşünüyorum.
Acı insana hayatın gerçek yüzünü ortaya çıkarır
Evet inanıyorum.
Yoruyor.
Eskisinden daha iyi
evet inanıyorum
Kesinlikle inanıyorum
Evet
Evet inanıyorum.
inanıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?